Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim yaşım senin kadar yok ama bende ipucu veriyim 12 yıl sonra falan senin yaşına ulaşabilirim ben hala o korku olayını yenemedim.
  • Yiğit abi birde başlığı değiştir istersen.Oyun çıktı yaz.
    Sadece bir tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Benim yaşım senin kadar yok ama bende ipucu veriyim 12 yıl sonra falan senin yaşına ulaşabilirim ben hala o korku olayını yenemedim.

Ben yine de az da olsa korkabiliyorum filmin veya oyunun kalitesine göre.F3AR, Bioshock, Dead Space beni çok korkutmuştur. Ama onun dışında pek korkutan oyun olmadı.

Ve sen yaratık olan oyundan bile korkuyormuşsun ama Resistance'ta korkmamışsın demişsin de ikinci oyunu oynadım demişsin ilk oyunu oyna sonra gel hacım ilk oyunda korku had safhada.Resistance gayet korkutucu bir oyundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Yiğit abi birde başlığı değiştir istersen.Oyun çıktı yaz.
    Sadece bir tavsiye

Bence de yani.
  • Nomadcry , bizde büyüklere saygı herseyden önemlidir.sen benim abimsin bundan sonra ama diğer arkadaşları fazla korkutmamak gerekir :) Bu arada multi nasıl gidiyor millet? Ben single filan oynamıyorum multi kasıyorum ama buna rağmen baya zor level atlaması.şimdi level 22 oldum zorlan.favori silahım pompali 3 yıldız - yaratık 2 yıldız ( adı neyse iste baya ise yarıyor öldükten sonra tavsiye ederim ).sizlerin favori silahları nedir? Valla 3 yıldız pompali tek vuruşta götürüyor öneririm.bu arada ingilizcesi iyi olan arkadaslar multide bir sürü özellik teknik seyler var.biri açıklamasını yapabilirmi ne ise yaradığını bilelim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Nomadcry , bizde büyüklere saygı herseyden önemlidir.sen benim abimsin bundan sonra ama diğer arkadaşları fazla korkutmamak gerekir :) Bu arada multi nasıl gidiyor millet? Ben single filan oynamıyorum multi kasıyorum ama buna rağmen baya zor level atlaması.şimdi level 22 oldum zorlan.favori silahım pompali 3 yıldız - yaratık 2 yıldız ( adı neyse iste baya ise yarıyor öldükten sonra tavsiye ederim ).sizlerin favori silahları nedir? Valla 3 yıldız pompali tek vuruşta götürüyor öneririm.bu arada ingilizcesi iyi olan arkadaslar multide bir sürü özellik teknik seyler var.biri açıklamasını yapabilirmi ne ise yaradığını bilelim teşekkürler

İngilizcem iyi sayılır.Oyunu aldığımda şöyle bir inceleriz bakalım.Daha düzgünce oynayamadım şu oyunu.

Single da oyna yahu 5. bölümden sonra çok iyi bir hale geliyor oyun.

• Türkçe dil ya da alt yazı desteği var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Türkçe dil ya da alt yazı desteği var mı arkadaşlar?

Maalesef yok.Ama her türlü oynanmaya değer kaliteli bir yapım.
  • Resistance serisinde çok az korku ögesi vardır, ne yapacağını bildiğin sürece oyunda en vahşi, en acımasız yaratığın yanından güle oynaya geçersin.

Resistance 2 de oynama sürem 350 saati geçti.Bu oyunu bu kadar oynamamın sebebi görev bazlı 8 kişilik coop moduydu.BF'nin yaratıklı versiyonu gibi.Eğer takımdan 1 kişi görevini yerine getirmezse 5 dk bile dayanmak imkansız, takım içi yardımlaşma en önemli noktaydı. 3. oyundan 8 kişilik coop modunu çıkarıp sırf grafikleri daha iyileştirmek için hem haritaları, hem de oyuncu sayısını azalttıklarından dolayı fiyatı düştükten sonra almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 13 Eylül 2011; 2:37:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Resistance serisinde çok az korku ögesi vardır, ne yapacağını bildiğin sürece oyunda en vahşi, en acımasız yaratığın yanından güle oynaya geçersin.

Resistance 2 de oynama sürem 350 saati geçti.Bu oyunu bu kadar oynamamın sebebi görev bazlı 8 kişilik coop moduydu.BF'nin yaratıklı versiyonu gibi.Eğer takımdan 1 kişi görevini yerine getirmezse 5 dk bile dayanmak imkansız, takım içi yardımlaşma en önemli noktaydı. 3. oyundan 8 kişilik coop modunu çıkarıp sırf grafikleri daha iyileştirmek için hem haritaları, hem de oyuncu sayısını azalttıklarından dolayı fiyatı düştükten sonra almayı düşünüyorum.

Resistance zaten bir korku oyunu değildir. Ama benim demek istediğim ilk kez oynayanlar için korkutucu olabileceği. Ben ilk oynadığımda ne yalan söyleyeyim bazı yerlerde korktum ama bir süre sonra korkmuyor insan. Özellikle 2. oyunda hiç korkmadım. İlk oynayanlar için korkutucu olabilir ama müdavimleri için gerilimli normal bir FPS diyebiliriz.

• Ne korkusu ya??? Resistance nere korku oyunu nere?

Gerilim deseniz(o da bir miktar) anlarim ama fazla da abartmayin yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 13 Eylül 2011; 7:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: kopur

Arkadaşlar dalga geçmezseniz birkaç şey sormak istiyorum resistance 3 Almak için 5 sebep söyleyebilir misiniz? FPS manyağı olmama rağmen bazıları oyunu çok korkunç ve mide bulandırıcı olduğunu söylüyor oyunu oynarken yanımda kusmuk torbasının olmasını da istemem açıkçası

Eğer ilk defa Resistance oynayacaksan ilk iki oyunu oynaman şart.Yoksa oyundan hiçbir şey anlamazsın.Ve ilk kez oynuyorsan büyük ihtimalle her yarım saatte bir ara verip su içeceksin kolların bacakların titreyecek yüzün kızaracak. Bu konuda tamamen ciddiyim ilk oynadığınızda bunlar oluyor.

İlk iki oyunu zar zor bitirince 2. oyunda korkmamaya başlayacaksın.Çünkü alışacaksın ama tabi az buz korkmalar devam edecek.

Sana 100 sebep sayabilirim almak için ama uğraşamam.Geçmiş sayfaları oku.Yabancı forumlardaki saygın kişilerin yorumlarını oku.İnceleme puanlarına bak ve oyunun ne kadar güzel olduğunu gör.Oyun harika.

Dostum 'büyük ihtimalle her yarım saatte bir ara verip su içeceksin kolların bacakların titreyecek yüzün kızaracak. Bu konuda tamamen ciddiyim ilk oynadığınızda bunlar oluyor' lafını biraz abartmışsın ben korku oyunlarını geç içinde yaratık olan oyunlardan bire korkarım hatta forumda bile paylaştım ikinci oyundan başladım hiç öyle bir şey olmadı bana yani yok bu kadar korku ögesi oyunda.

aslında bir daha okudum da sanki bağımlılık yapıcı bir maddenin yan etkilerini okudum sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Ne korkusu ya??? Resistance nere korku oyunu nere?

ama yani şimdi şunları gördükten sonra... Ya ben bunlarınn olduğu bölümü geçemem bile

http://www.merlininkazani.com/Resistance_3-ekran_goruntusu-6536p1_2.html#1

http://www.merlininkazani.com/Resistance_3-ekran_goruntusu-6536p1_3.html#1

• quote:

quote:

ama yani şimdi şunları gördükten sonra... Ya ben bunlarınn olduğu bölümü geçemem bile

R2 bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

quote:

R2 bunlar.

emin misiniz linkte dahi Resistance 3 yazıyor Resistance 3 incelemsinin altına koymuşlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

R2 bunlar.

emin misiniz linkte dahi Resistance 3 yazıyor Resistance 3 incelemsinin altına koymuşlar

Resim konusunda pek dikkat etmezler, MK'da birkaç yıl yazarlık yaptım oradan biliyorum. 2,3 ve 6 R2'den.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

R2 bunlar.

Resim konusunda pek dikkat etmezler, MK'da birkaç yıl yazarlık yaptım oradan biliyorum. 2,3 ve 6 R2'den.

Peki Resistance 3'te bunlardan var mı? bir bilginiz var mı?

• Bunlar yok ama, başkaları var.
  • 8v8 maçlar yapılıyor MP de ok, ama Map ler devasa değil dimi ? Rakip aramak için km lerce yol koşmuyoruz dimi.

Birisi çıksın desin ki COD dan biraz büyük yada Cod daki ler kadar büyük mapler var desinde rahatlayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

8v8 maçlar yapılıyor MP de ok, ama Map ler devasa değil dimi ? Rakip aramak için km lerce yol koşmuyoruz dimi.

Birisi çıksın desin ki COD dan biraz büyük yada Cod daki ler kadar büyük mapler var desinde rahatlayayım.

Yok çok büyük değil km lerce koşmuyorsun rahat ol. COD gibi gayet arcade ve zevkli olmuş multisi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.