Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eger abarttıgınız gibiyse Rfom multiplayeri ve bu oyun öyle olursa piyasada ne halo kalır ne killzone.
  • 100 veya 200 kişi desteklese ne olacak,bütün çatışma bir bölgede geçiyor.At bir el bombası 3-4 kişiyi öldür,aynı durum Killzone 2 de de vardı.Eğer bu sorunu çözerlerse multiplayer çok güzel olacaktır.
  • Rfom multiplayeri Resistance 2 den üstündü özüne dönmeli MP de şahsi görüşüm bu
  • Resistance 3 gerçekten merakla beklediğim bir oyun.Şahsi görüşüm bu serinin Killzone dan daha iyi olduğudur..Sony Killzone2 de yaptığı şişirme politikaların yarısını bu seriye yapsaydı daha iyi sonuç alırdı..
  • Oyun içi mükemmeldi atmosfer ve grafik yıkılıyor.
  • muhteşem bi oyun geliyor, videonun sonundaki şarkıyı kim söylüyor adı ne bu şarkının hasta oldum?
  • Grafikler süper olmuş.Özellikle silah modellemeleri çok iyi.
  • of of of oyunara bak son günler manyak olucak bizim için 2011 heyecan kaldıgı yerden devam edicek anlaşılan .
  • olayı bitirmiş adamlar.
  • Trailer harikaydı gerçekten.
  • Killzone 3 vs Resistance 3 olacak bu sene. İki ayrı PS3 Ex FPS'si yarışacak. Ortaya kimbilir neler çıkar
  • Önceki oyunlara nazaran daha farklı olmuş bence. Atmosferin harika olduğunu söyleyebiliriz. Bu oyundan çok umutluyum. Videodaki oyun içi görüntülere bakacak olursak; PS3 tarihinin en iyi grafikli oyunu olmaya aday oyunlardan biri olduğunu da söyleyebiliriz. Korku ve gerilime ağırlık verilecek gibi.
  • Kan efektleri çok yerinde olmuş.
  •  Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

• ben pek etkilenmedim. killzone 3 ile yarışabileceğini sanmıyorum. zaten bu resistance serisi tek başlarına değerlendirildiğinde iyi oyun olabilir ama killzone oyunlarının yanında çok sıradan kalıyor bence. kurguya ve atmosfere daha çok önem vermeleri lazım. ilk 2 oyun resmen boş boş önüne çıkan yaratığı öldür oyunuydu. serious sam gibi. oyunun half life benzeri kaliteli bir konusu var ama bunu anlatım şekli aşırı zayıf.
  • Resistance 3 den umutlu olmak ıstyrm ps3 un kaliteli ve en iyilerinden biri olma yolunda ancak ben ilk videolardan etkilenmedim acıkcası
  • Resistance 3 Baştan Sona Oynanabilir Durumda

Insomniac yetkilisi James Stevenson, Resistance 3'ün tamamlandığını, ama oyunu daha iyi yapmak için çaba gösterdiklerini açıkladı.

Resistance 3'ün bir çok içeriğinin tamamlandığını ve bir çoğunun da cilalandığını söyleyen Stevenson oyunun baştan sona oynanabilir olduğunu söyledi.

Baştan sonra disk üzerinden oynanabilir durumda olan oyun için yaklaşık 8 aylık bir süre var ve Insomniac bu sürede oyunda gördüğü eksiklikleri gidermek için uğraşacakmış. Yeterli çalışma yapılırsa bu sürede oyundaki bütün kusurlar giderilebilir.

Multiplayer modlarının da geliştirildiğini ve dünyanın çeşitli yerlerinden ana senaryoda gördüğümüz mekanları kapsayacağını söyleyen yetkili, Resistance 3 ile ilgili ümitlerimizi arttırdı.

Kaynak : BSC

• Gameplay videoarinin gelmesi yakindir
  •  Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

Resistance 3 daha karanlık olacak ve daha fazla dikkat gerektirecek. Tabi tüm mekanlar karanlık olmayacak.

Kaynak

• Resistance 3 - VGA Trailer Detaylı İnceleme

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.