Resistance 3 için yeni bilgiler ve görğntüler gelmeye devam ediyor. Duyurulmasından sonra sessizliğe gömülen oyun için bu günlerde yavaş yavaş kıpırdanmaya başlıyor diyebiliriz. Sabah saatlerinde multiplayer modunun 60 kişi olmayacağı açıklanan oyun için yeni dergi taramaları da geldi.
Game Informer dergisinin yer verdiği oyun için dergi sayfalarında bir çok görüntüye de yer verilmiş. Bu görüntülerde oyundaki önemli karakterlerden mekan tasarımlarına, chimeralardan silahlara kadar bir çok noktaya değinilmiş.
Önümüzdeki yıl çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni dergi taramalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
ilk msjdaki vidoya hasta oldum çalan şarkıda çooook güzel.. videoyu izledikten sonra bu oyuna bi sinema filmi şart die düşünüyorum:))
quote:
Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
Multi single den çok daha önemli.. Artık insanlar single i degil multisi iyi olan oyunlara yöneliyor multi ye yüklenmeleri lazım R nin önceki multisi pek başarılı degildi umarım bu iyi olur...
Resistance FOM'un multisine bir çok oyun halen yaklaşamadı o denli süperdir. Multisi bu kadar detaylı oyun bulmak çok zor ama Resistance 2 nin multisi ilk oyuna oranla çok basitti maalesef ki
Ps3'ün en iyi fps serisi...özellikle serinin 1. oyunu; ps3'te oynadığım ve aldığım ilk oyundu,bende yeri ayrıdır.
Serinin 2.'si de güzeldi ama gerçekten de 1.'nin tadını atmosferini nedense bana veremedi.
Resistance 2 tammm bir fiyaskoydu benim icin. Hala R1 in multisine giriyorum. Oyle bi royun lobisisi hala yapilmadi. Resistance 3 eger hala Resistance 1 deki multi anlayisina donmezse bir daha kim alir bilmiorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 2Berk
Resistance 2 tammm bir fiyaskoydu benim icin. Hala R1 in multisine giriyorum. Oyle bi royun lobisisi hala yapilmadi. Resistance 3 eger hala Resistance 1 deki multi anlayisina donmezse bir daha kim alir bilmiorum.
Halende sadık bir kitle bu oyunu oynuyor multide, sayısı çok az ama halen oyuncusu var.
Benim de PS3'teki ilk oyunumdu R1. R2 den de ben keyif almıştım. Bu tamamen beklentiyle alakalı sanırım. Hem R1 hem de R2'yi çok uzuuuuuun bir süre oynadım. Ta ki COD6-MW2 çıkana kadar. Bu yüzden R3'ü de gözü kapalı alırım.
efekleri çok iyi.
Görüntülerdeki erkek karakter hiç de Hale'e benzemiyor.
Eğer Hale'i öldürüp,hikayeyi değiştirdilerse kesinlikle almam R3'ü.
türkçe içerikle gelse bari
Resistance 3 de VGA'da Yer Alacak
Resistance serisi ilk iki oyunuyla beklenilen başarıyı yakalayamadı, ama oyunun geliştiricisi Insomniac Games'e olan güven hala kaybedilmiş değil. Ne de olsa onlar gerçekten başarılı bir firma.
Insomniac her ne kadar bundan sonra Xbox 360 için de oyun geliştireceğini açıklasa da hala Playstation 3'e özel oyun da geliştiriyor. Bugüne kadar oyun içi videolarını göremediğimiz Resistance 3 de Insomniac'ın PS3'e özel hazırladığı oyunlar arasında bulunuyor.
Spike TV'nin Video Oyunları Ödül Töreninde göstereceği oyunlardan birisinin de Resistance 3 olduğu açıklandı, hatta bunun için bir tanıtım videosu da yayınlandı. 11 Aralık Cumartesi günü oyunun net oyun içi videosuna ulaşabileceğiz.
Boyle oyunlar insanı sabırsızlandırıyor . killzone ve rs3 gibi
Keşke bundan sonraki bütün exc. oyunlar türkçe altyazı gelse.Gt5 satışları patlamıştır umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: previlla
Bence yenı nesıl oyunseverler bazı seylere cok takılıp dolu dolu olan oyunları begenmemezlık yapıyorlar.
Ilk 2 sını oynadım ve bence ps3 te verılen parayı dıbıne kadar hak eden oyunlardandı 2 sı de. Dolu dolu bır konu ve oyun suresı. Yeterınce tatmınkar bır oyundu (1 ve 2)
3 cıkınca onu da alıcam cunku gercekten konusuyla ınsanı ıcıne ceken son derece basarılı bır proje
direk 2 ile başladım süper oyunda çok beğenmiştim. 3 çıkınca kaçırmam.
bu oyunu hiç oynadım. çıkınca 3 almayı düşünüyorum. bunu oynayıp anlamak icin 1ve2. oyunları oynamam gerekirmi?
Dehset olacaaaakkk
Türkçe dublaj olursa Killzone 3 gibi sayın özgür kirazcı ha gayret biraz kulis yapınız Kirazcı Bey
quote:
Orijinalden alıntı: BERGX
Türkçe dublaj olursa Killzone 3 gibi sayın özgür kirazcı ha gayret biraz kulis yapınız Kirazcı Bey
mrb hocam senin pm ni cevapladım fakat ulaşması için bazı mesajlarını silmen gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: KRL11
bu oyunu hiç oynadım. çıkınca 3 almayı düşünüyorum. bunu oynayıp anlamak icin 1ve2. oyunları oynamam gerekirmi?