Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyun zamanına göre çok iyiydi, mükemmel bir atmosfer ve hikayeye sahipti. Ama ikinci oyunun bende hayal kırıklığı yarattığını da belirteyim... İnşallah bu oyun ilk oyundaki atmosferi yakalar, artık sırf grafik oyunlar baymaya başladı. Her yerden başımıza FPS yağarken, adam gibi bir oyuna ihtiyaç var...
  • Multi single den çok daha önemli.. Artık insanlar single i degil multisi iyi olan oyunlara yöneliyor multi ye yüklenmeleri lazım R nin önceki multisi pek başarılı degildi umarım bu iyi olur...
  • offf iste sabah duyabilecegim en iyi haberlerden biri
    RESISTANCE 3 !!!!!
    offff keske 2011 q1 olsa
  • Daha önce haberleri verilmişti. Çıkacağına sevindim. Güzel ve kaliteli bir devam oyunu olur inşallah.
  • Umarım 2011 q1 veya 2 olur.
  • 2011'in ilk çeyreği çıkmaz. Killzone 3 var.
  • Resim falan kalmamis ortalikta, silinmis hepsi
  • şu elimdeki oyunların birkaçı bitsin resistance 1 ve 2 yi edinicem

onlar bitince 3ü afiyetle beklemek kalıcak.- haze hariç tüm ps3 exc oyunları oynamak istiyorum
  • İlk oyunu çıktığında değil de Uncharted'ı oynadıktan sonra deneyen benim gibi insanlar için Res1'in grafiklerinin çok büyük bir hayal kırıklığı olduğunu söylemem lazım. Oynanış eğlenceliydi ama grafiklere tahammül edememiştim. Res2'yi denemedim blie çok sıkışık bir takvim içinde çıkmıştı bence en büyük hatası da bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

İlk oyunu çıktığında değil de Uncharted'ı oynadıktan sonra deneyen benim gibi insanlar için Res1'in grafiklerinin çok büyük bir hayal kırıklığı olduğunu söylemem lazım. Oynanış eğlenceliydi ama grafiklere tahammül edememiştim. Res2'yi denemedim blie çok sıkışık bir takvim içinde çıkmıştı bence en büyük hatası da bu oldu.

önemli olan atmosfer kanka.

önemli olan o oyuna kendini adamak. grafik pek önemli bence
  • Resimler silinmiş galiba yeniden koyayım.

KZ2 gibi kaliteli ışıklandırma olacağa benziyor. Atmosferde sağlam görünüyor...

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

• 1 ve 2 yi bitirdim ama 2 de çok sıkıldım.demoda farklılıklar sezersem alırım yoksa almam..
  • Bence yenı nesıl oyunseverler bazı seylere cok takılıp dolu dolu olan oyunları begenmemezlık yapıyorlar.

Ilk 2 sını oynadım ve bence ps3 te verılen parayı dıbıne kadar hak eden oyunlardandı 2 sı de.
    Dolu dolu bır konu ve oyun suresı. Yeterınce tatmınkar bır oyundu (1 ve 2)

3 cıkınca onu da alıcam cunku gercekten konusuyla ınsanı ıcıne ceken son derece basarılı bır proje
  • *Reaper* arkadasimin verdigi resimlerin en son iki tanesi sanki oyunun bir yonu Action Adventure ruhu iceriyor havasi veriyor. Son iki resime dikkatli baktigimda Adventure gibi geldi cok enteresan. 1. seriyi 2. seriye nazaran tercih edenlerdendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Bence yenı nesıl oyunseverler bazı seylere cok takılıp dolu dolu olan oyunları begenmemezlık yapıyorlar.

Ilk 2 sını oynadım ve bence ps3 te verılen parayı dıbıne kadar hak eden oyunlardandı 2 sı de.
    Dolu dolu bır konu ve oyun suresı. Yeterınce tatmınkar bır oyundu (1 ve 2)

3 cıkınca onu da alıcam cunku gercekten konusuyla ınsanı ıcıne ceken son derece basarılı bır proje

PES 2010 a benzemez ama bu dikkat et. Tezahurat filan ekleyemiyoruz...

• 1 de 2 de hem uzun hem güzeldi... umarım aynı yoldan devam ederler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Ben 1. sini oynamıştım hiç beğenmedim özellikle grafikleri çok uyduruktu hele online modda grafikler resmen rezildi.Bakalım bu nasıl olucak.

Resistance FOM un online ı kraldır kral halen oynanıyor gerisini sen düşün ama grafiklerin kötü olmasına lafım yok o zamanın teknolojisi işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Ben 1. sini oynamıştım hiç beğenmedim özellikle grafikleri çok uyduruktu hele online modda grafikler resmen rezildi.Bakalım bu nasıl olucak.

Resistance FOM un online ı kraldır kral halen oynanıyor gerisini sen düşün ama grafiklerin kötü olmasına lafım yok o zamanın teknolojisi işte

Bende fall of man var hala ama online a girmiyor hata veriyor.Önce büyük bir update dosyası yükledi sonra girmek isteyince de hata verdi.
  • bende şimdi olsa da oynasam diyorum ama gereken ilgiyi veremeyeceğim için almıyorum. MP si keşke R2 de de RFOM daki gibi iyi olsaydı diyorum hep
  • Resistance 3'ten Ayrıntılı Bilgiler

Insomniac'ın Games'in Playstation 3'e özel olarak hazırladığı FPS serisi Resistance'ın 3. oyunu ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Game Informer dergisindeki bilgiler oyunla ilgili ayrıntıları ortaya çıkarıyor.

Daha önce açıklandığı gibi oyunumuzun ana karakteri Joseph Capelli, Hale'in üvey kız kardeşi Susan ile aile kuruyor ve oyunumuzda baş rolü oynuyor.
    Açıklanan özelliklere göre:

* Weapon Wheel geri dönüyor
    * Oyunda co-op mod olacak, ama tıpkı Resistance 2'deki gibi co-op'ta alternatif hikaye olmayacak.
    * Haritalardan birinin adı African Prison
    * Resistance 3'ün dünyası değişti, Chimera bitkiler ateş edildiğinde patlıyor.
    * Yapay zeka daha gelişmiş olacak
    * Capelli duvarlara tırmanabiliyor ve pencerelerden geçebiliyor.
    * Longs Legs sizi vurmak için çatıdan çatıya atlayabiliyor
    * Mutator adlı düşmana Capsisler yollayan yeni bir Biyolojik silahımız olacak
    * Önceki oyunlardaki Bullseye, Magnum, Shotgun, Auger ve Carbin gibi silahlarımız da bulunacak.
    * Düşmanlarımız geliştirilebilecek ve onları kullandıkça daha güçlü olacaklar.
    * Bombalar yiyecek kutuları gibi şeylrle kaplı olacak ve tamamen çivilerle dolu olabilecek
    * Vaccine'in Chimera virüsünü tedavi etmek için kullanılabileceği söyleniyor.
    * İnsanlar gıdasızlıktan dolayı yamyamlığa (insan eti yeme anlamında) başlayabilecek.
    * Capelli oğlunu kurtarmayı deneyecek ve bazı gizli görevleri yapacak.
    * Ana karakterimiz Malikov'a katılacak ve New York ve St Louis gibi mekanlara gidecekler.
    * Geliştirici takım, online karşılaşmalarda Resistance 2'ye göre daha organize ve daha az kümelenmiş maçlar istiyor.

2011 yılının henüz belirlenmeyen bir tarihinde piyasaya çıkacak olan Resistance 3 şimdilik güzel şeyler vaad ediyor, ama bakalım çıktığında beklentileri yeterince karşılayacak mı?

Kaynak 1:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resistance_3ten_Ayrintili_Bilgiler-10107.htm

Kaynak 2:
    http://www.vg247.com/2010/10/13/new-issue-of-gi-unleashes-tons-of-new-resistance-3-details/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.