Şimdi Ara

Resme Bakarak hangisini yüklemem gerektiğini söylermisiniz. Sürücü Güncelleme ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Resme Bakarak hangisini yüklemem gerektiğini söylermisiniz. Sürücü Güncelleme ile ilgili

xp sp3 kullanıyorum 8gb hafıza kartı takmıştım görüyor ama açmıyor veya boş gösteriyor veya sadece sağ alttaki görev çubuğunda donanımı güvenle kaldır kısmında çıkıyordu. Araştırdım ve sata sürücülerinin yüklü olmadığından olduğunu öğrendim.

Anakartım Gigabyte ep43-S3L yukarıdaki resimde preinstall ve install gibi yükleme seçenekleri var. Hangisini yüklemem gerektiğini anlayamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Ve nasıl yüklemem gerektiğini de bilmiyorum. Başlarken disketi yerleştirip f6 ya basın diyor resimde ama internetten yüklemeyi araştırdığım yerlerde hiç böyle bir şey anlatan biryerle karşılaşmadım.

Yardımlarınız için teşekkürler

• 3.'sünü yükleyeceksin.
  • 3. peki bikaç şey daha sorayım. Nasıl yükleyeceğim. Ayrıca internette gördüğüm çoğu driverler 300-400kb arasıydı ben de demiştim ilk 2 sinden biridir heralde ama bi sorun olmaz değil mi
  • Hayır sorun olmaz..Driver 300-400kb gördükleriniz bilgisayarın en basit parçalarının driverleri..13.1mb bir driver için hiçbirşey... Resimde gördüğüm kadarıyla orjinal sitesinden indiriyorsunuz.. .exe uzantılı dosyadır..İndirim sürekli ileri deyin otomatik kurulur..herhangi reklam vs. gibi bilgisayara zarar veren etkenler driverlerde bulunmamakta..
  • hemen deniyorum teşekkür ederim
    EDİT:Denedim olmadı.

Resme Bakarak hangisini yüklemem gerektiğini söylermisiniz. Sürücü Güncelleme ile ilgili

böyle bir hata verdi acaba bu dosayı flash diske atıp başlangıçta f6 ile mi yüklemek gerekir tam anlamıyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkngkngkn -- 29 Kasım 2010; 18:21:20 >
  • iyi de size kim dedi bu sorunun sata yla ilgili oldugunu???
    sata adı üstünde hdd baglantı bicimidir.sizin sorununuz bunla ilgisi yok.

aynı driver sayfasından ustteki chipset yazanı indirip ac kapa yapın.muhteöelem cozulecektir.
  • yaptım ama çözülmedi hala hafıza kartını okumuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla sitesinde mmc flash card vs gibi bi driver olmalı ama ne sitesinde ne de nette bulamadım.
    sana lazım olan driver o,sata falan degil.

birde sanmıyorum ama bak istersen bi,bios dan etkin mi flash card destegi falan.yani enable olmsı lazım.
    el clasico basladı ben kacar:)
  • bu sayfadaki driverlar aynı.en alttaki direk kurulum oladuğu için 13 mb. diğerlerinde sadece driver dosyası sadece temel dosyalar ersin in dediği gibi..

sorununa gelince usb yi arkada anakartın üstündeki usb lere takmayı denedinmi.büyük ihtimal tanıyacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.