Şimdi Ara

Resmen bedavaya aldığım araba (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
5
Favori
12.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güle güle kullan kazasız belasız binersin inşallah helal olsun takdir ettim hem okuyup calışıp arabanı almak
  • Güle güle kullan ama bedava birşey göremiyorum ben
  • 1.2 olu bir motora sahip,piyasasi olmayan, en bos versiyonu olan araca ki birde 5.000 tl hasar kayitli olana ( 5binlik hasar kaydi icin o arabanin arkasinin komple yeniden yapilmasi gerekir zaten araba 10bin tl ) 12 bin tl para vermissiniz. Hem de krediyle. Onun geri odemesiyle beraber 14.000tl ye geldi o arac size. Yani oldukca mantiksiz hareketler yapmissiniz.

Universitenin ilk yillarinda sizin gibi calisarak 3 bintl ile baslamistim arac alip satmaya. Suan 2008 Fiorino'm var. Bankaci olmama ragmen krediye falan hic bulasmadim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

Ve son olarak o arac luks falan degil klimasi bile olmayan bir leylek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba 12.000 tl hasar kaydı ufacık 5000 tl
  • Hayırlı olsun kazasız belasız günlere..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın da,

Aracın lüks olduğu nerden çıktı?

Kime göre neye göre lüks?
  • Araç:Fiat Siena
    Kaza küçücük ama 5bin tl :)) Araç sahibi kasko yapmamiş heralde çünkü o paraya perte çikarabilirmiş.. Arka çamurluk degismis demissin o zaman macunlu aracinla iyi sürüşler.. Bide arada Şahine b..k atmış:) Hayirli olsun ögrenciligin tadini cikart.. Bu günlere gülümseyerek bakacaksin..

• quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

araba 12.000 tl hasar kaydı ufacık 5000 tl

lüksmüşya olurmuş o kadar
  • Aracın hayırlı olsun kardeşim, güle güle bin..

Burada herkes uzmandır (hatta annelerinden uzman olarak doğmuşlardır) , ayrıca hepsinin aracı kazasızdır, macun şöyle dursun çizik dahi yoktur, üstüne sinek konsa sineğe "değer kaybı davası" açarlar..
    O yüzden böyle kusursuz bir hayat yaşayıp kusursuz araçlara bindikleri için seni eleştirmeleri normal..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 2 milyara aldı zannettim 5 bin tl hasar kaydı ne yaw

• vay be arabanı "lüx" olarak tanımlıyorsun.
    kargaya yavrusu şahan gelirmiş.
  • Hayyrly olsun :)
  • Hayırlı olsun kazasız belasız insallah

• Arkadasım hayırlı olsunda mıllet ayağını kesıyor yerden sahın ıle asgarı maas ıle calısan evı kırada ınsanlar var lütfen böyle karalamalara gırmıyelım markalarla ılgılı eskıden de hepımızın yerlı kartalı fordu taunusu Hacı Muratı vardı senelerce bındık böyle markalara
  • Hayirli olsun oncelikle arkadasa uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim, araca cok fazla para vermissin gecmis olsun, emek vererek almissin helal olsun, sana bircok kotu konusan olmus ama sen de en bastan baskalarinin emeklerine kotu konusmussun haketme durumu var.. sahin kartal vs kucuk gormussun millette seni kucuk gormus olay bu kadar basit. Tekrar hayirli olsun.

• Geçmiş olsun

• cidden bedavaymıs , az daha zorlasan üstüne para alacakmıssın usta :d

• Araba nasıl hocam biniyor musun
  • Arabaya bi 5000 vereyim helalinden
  • okudukça güldüm güldüm güldüm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.