Şimdi Ara

Resmen bedavaya aldığım araba (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
5
Favori
12.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "5000 TL gibi bir hasar kaydı var fakat küçük bir kaza. Araba'nın lüks olmasından dolayı."

ben senin bu arabayı almandan 3 ay önce 2005 stilo dynamic full (otomatik klima, park, far, yağmur sensörleri, cruise kontrol, 6 hava yastığı, hıza duyarlı deri direksiyon, hıza duyarlı cd çalar, soğutmalı torpido, alaşım jantlar vs... vs...) aracı 19'a sattım ve sadece 1500 tl hasar kaydı vardı. Arabanın lüks olmasından dolayı 5000 hasar kaydı biraz komik olmuş. o zaman benim araba uçak mı oluyor? siena'yı bizzat kullandım. şahin'den tek artısı önde çekişli olması. bence fiyat ucuz falan değil. normal belki. o da belki.
  • Lüksden sonrasını okumadım dicem ama okudum. Hayırlı olsun.
  • 1 sene olmuş nerdeyse
    adam arabayı satacak hala eleştiriliyor

memnunmusun kardeş, pişman oldun mu, onu sormak lazım :))
  • lüx araba deyimi yeniden hayat buldu. luüx konfor aradığın herşey onda yeni fiat siena hayırlı olsun
  • Durum nedir hocam araç hala sizdemi ?
  • Espiri yapıyor konu sahibi burada da sidim yarışı var hey yarabbi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    2000 yılında 6450 TL(Abi yanlış demiş 6 Milyar 450 Milyon Türk Lirasıdır o) enflasyon ve paradan altı sıfır atıldığını da hesaba katarsak 2016'nın ilk ayı itibariyle 58.050 TL ediyor. Arabayı güzel fiyata almışsın hocam hayırlı olsun! Allah kaza bela vermesin. Dikkatli ve sakin kullan bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 yıl oldu nerdeyse arabamdan aşırı memnunum, hala bu fiyata bu arabayı bulduğuma inanamıyorum. 1.2 motor ve LPG olmasına rağmen İstanbul-Ankara arası 120 KM hızla gidiyorum. 55 LT LPG depom var. İstanbul'dan Ankara'ya vardığımda daha deponun çeyreği kalıyor. Yaklaşık 100 TL'ye dolduruyorum depoyu. Bugünlerde masraf çıkardı, soğuktan radyatör donmuş onu yaptırdık 100 TL bayıldım. Arabayı ise 126 bin de almıştım şuan 141 bin km oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 29 Aralık 2016; 1:11:1 >
    Hocam iyi günlerde kullanın :) Sayenizde bayağı gülmüştük 😂 Konu dışına açtığınız konu patlamasaydı süper olurdu 😂 Sizden sonra çok eğlence döndü forumda 😂

• Alınmış alınmıştır, hiç yoktan iyidir. Bunu bitir bir üst model alırsın hayırlı olsun.
  • Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Güzel fırsat yakalamışsın daim olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Arkadaşlar 1 yıl oldu nerdeyse arabamdan aşırı memnunum, hala bu fiyata bu arabayı bulduğuma inanamıyorum. 1.2 motor ve LPG olmasına rağmen İstanbul-Ankara arası 120 KM hızla gidiyorum. 55 LT LPG depom var. İstanbul'dan Ankara'ya vardığımda daha deponun çeyreği kalıyor. Yaklaşık 100 TL'ye dolduruyorum depoyu. Bugünlerde masraf çıkardı, soğuktan radyatör donmuş onu yaptırdık 100 TL bayıldım. Arabayı ise 126 bin de almıştım şuan 141 bin km oldu.

100 TL inanın hiçbir şey değil.

Bu arada donan radyatörü nasıl 100TL'ye yapmış ki? Herhalde radyatör suyu sulu kar haline dönmüştür adam da suyu boşaltıp yeni antifriz koymuştur.

Yoksa 100TL namümkün. Anca radyatör temizlemeye oparayı alırlar.

Eliniz ferahlayınca mutlaka bir yetkili servise gidin soğutma sistemi, fren sistemi tamamiyle kontrol edilsin. Motor şanzıman direksiyon yağları fren hidroliği bujiler komple değişşin.

Elbette aracı kullanmayı düşünüyorsanız. Yoksa nerde trak orda bırak

• cin olmadan adam çarpmaya kalkan öğrenci kardeşimizi çarpmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

lüx araba deyimi yeniden hayat buldu. luüx konfor aradığın herşey onda yeni fiat siena hayırlı olsun

• Harbiden komedi ya kaza kaydı 5000 lira çıkıyor lüks araba diye hemde. Arabaya özel hasar kaydı tutuyorlar zaten
  • Garibanın halinden kim anlar?

Sen bin bakalım külüstür 76 model arabaya 80 model arabaya. Ondan sonra o siena var ya... üfff

Arabaya deri döşeme bir de jant takımı aldın mı

https://store.donanimhaber.com/19/28/6b/19286b06326de03e2491dee592bc4f62.jpg
     Resmen bedavaya aldığım araba

ben bisikletle 55 km yol yapıyorum bu kadar övmüyorum
    a
    m
    k
  • Adamın gücü buna yetmiş ve almış.Hayırlısı olsun diyeceğine boş yorum yapanlarla dolmuş konu.Ayrıca konu sahibide zamanında iyi güldürmüştü bizi,teşekkürler..
  • Hocam yeniden hayırlı olsun :)

• icine sindiye kimseyi dinleme kardesim. buranin ahalisi b.k atmayi pek sever. hepsi maserati kullaniyor cunku

hayirli ugurlu olsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.