Şimdi Ara

RESMEN MİLLETİ DOLANDIRIYORLAR (HACKERLIK KURSUYMUŞ)DOLANDIRICDAN FARKSIZLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne günlere kaldık kurs ücreti ve süresine baksanıza acaba bu parayı veren varmıdır bu kısa süre için

CERTIFIED ETHICAL HACKER (CEH)

Kurs Açıklaması

Bu kursta katılımcılara interaktif ve uygulamalı olarak güvenlik taramaları, güvenlik testleri, hacking ve anti-hacking eğitimi verilmektedir. Labaratuar uygulamalı olarak verilen bu eğitim katılımcılara derinlemesine bilgi ve güncel güvenlik sistemleri hakkında uygulama deneyimi kazandırmaktadır.
    Katılımcılar labaratuar ortamında düzenlenen çeşitli farklı sistemleri ve farklı mimarideki çeşitli bilgisayar ağlarının temel güvenlik parametrelerini ve bu sistemleri nasıl hackleyeceklerini ve ardından bu tehditlere karşı kendi sistemlerini nasıl koruyacaklarını öğrenmektedirler.Ayrıca saldırı tespit , güvenlik politikası yaratma, Social Engineering, DDoS saldırıları, Buffer Overflowlar ve virüs yaratma konularında bilgilendirileceklerdir.
    Bu eğitimi tamamladığında katılımcılar Etik Hackerlık konusunda eğitim almış ve uygulama deneyimine sahip kişiler olacaklardır , ayrıca uluslararası saygınlığı ve geçerliliği olan Sertifikalı Etik Hacker ünvanını almak için EC-Council'in düzenlediği Certified Ethical Hacker exam 312-50 isimli sınavı kolaylıkla geçebilecek duruma geleceklerdir.

Kimler Başvurmalı
    Güvenlik çalışanları, denetçiler, güvenlik uzmanları, site yöneticileri ,IT uzmanları, bilgi işlem departmanı çalışanları ve konuyla ilgilenen herkes.

Süre:
    5 gün (9:00 � 5:00)

Sertifikasyon :
    Certified Ethical Hacker exam 312-50 sertifikasyon sınavı isteyen katılımcılar tarafından alınabilir. Sınav soruları birebir eğitim içeriğinden düzenlenmektedir.Sertifika sınavına yönelik ipuçları ve yönlendirmeler ile örnek sınavlar kurs içerisinde eğitmen tarafından verilmektedir.

Yasal Sözleşme :
    Etik hacker ve Karşıönlem eğitiminin amacı hacking araçlarının ve tekniklerinin gösterilmesi , eğitimin verilmesi ile penetrasyon testleri amaçlıdır.Kursa katılmadan önce , kursta öğrendiğiniz teknikleri , bilgileri ve araçları güvenlik ve karşönlem amaçları dışında illegal işler ve zararlı saldırılar için kullanmayacağınıza dair bir sözleşme imzalamanız istenmektedir.

Kurs Başlıkları
    Kurs Tarihi : 08-12 Ağustos 2005
    Kurs Ücreti : 1900 YTL

• quote:

Süre:
    5 gün (9:00 � 5:00)

Hacking 5 günde öğretilecek bişey değildir ki.. Olsa olsa lamer yetiştirir bunlar..
  • BAZI ÜLKEMİN İNSANI BU KURSA GİDİYORDURR BÜYÜK İHTİMALLE İNSAN 5 GÜNDE NE KADAR SEY ÖGRENEBİLİRKİ HADİ DİYELİM KURSU 5 GÜN SÜRÜYOR ÜCRETE NE DEMELİİİ 1900 YTL
  • zuhaaahahahaaaaaaa
    hemen yarın il milli eğitime baş vurayım ben
    bir kurs açayım
    eğitim süresi 10 yıl
  • telefonu varsa verde bi arayalım küfür edelim şunlara
  • TEL NO 0216 518 78 26 MAİL ADRESİ info@vipegitim.com SİTESİ İSE http://www.vipegitim.com/
  • it uzmanı diye bunlara denir
  • Türkiyenin en büyük lamerları yetişecek oradan
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mika_hakinen

Türkiyenin en büyük lamerları yetişecek oradan

• quote:

Orijinalinden alıntı: barrotti

it uzmanı diye bunlara denir

Harbi it uzmanı, İT uzmanı!.....
  • hackerlık kursu ayrı külüç olaydı bu parayı verenin aklına şaşarım resmen hack yemiş oluyor Adamlar hacklemeden kucana düşüyor millet. Allah bilir ordakilerde kofti hackerdır baktılar kimseyi hackleyemiyoz hacklencek banka hesabıda yok milleti kekliyorlar
  • siteleriini indirmek lazım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: wk

siteleriini indirmek lazım

indiririz abi ayıp ettin sen iste hemen
  • Şu an adamların iletişim kısmına flood yapıyorum binlerce iletişim formu gidiyor içindede siz keniniz öğrenin hacki yaazıyor binlerce hangisine bakacaklarını şaşıracaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 25 Ağustos 2005, 22:15:02 >
  • adamlar adresi yazmamışlar herald zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.