Şimdi Ara

Resmen Sakal kesme fobisi oluştu :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende resmen sakal kesme fobisi oluştu,sanki sakalları kesince kendimi çıplak hissediyorum Neredeyse 3 ay oldu kesmiyorum sakallarıYarın kesicem pazartesi günü bi kaç yere başvurusu yapıcağım için ama yine biliyorum uzatıcam

Nasıl kurtulucam bu illetten Askere mi gitsem acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 17 Ekim 2009; 3:17:57 >

• 3 aydır kesmiosan zaten üst kısım güneşten yanmış altıda yeşil yeşil kalacak kesince bence hiç kesme hakkaten değişik bi görünüm olur
  • Bizde de çıksada kessek? Arkadaşım dalga mı geçiyorsun ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

3 aydır kesmiosan zaten üst kısım güneşten yanmış altıda yeşil yeşil kalacak kesince bence hiç kesme hakkaten değişik bi görünüm olur

Alt taraf niye yeşil kalıyo anlayamadım

@hardcrass

Sakın sakala falan çıkmıyo diye kafayı takma,çıkmıyosa çıkmıyodur sarımsak sürmek gibi acayiplikler yapma,çevrende herkese sor bi çoğunun askerden sonra sakalları çıkmaya başlamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

3 aydır kesmiosan zaten üst kısım güneşten yanmış altıda yeşil yeşil kalacak kesince bence hiç kesme hakkaten değişik bi görünüm olur

@hardcrass

Sakın sakala falan çıkmıyo diye kafayı takma,çıkmıyosa çıkmıyodur sarımsak sürmek gibi acayiplikler yapma,çevrende herkese sor bi çoğunun askerden sonra sakalları çıkmaya başlamıştır.

Sarımsak falan sürmedim ama kafaya takıyorum ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

@hardcrass

Sarımsak falan sürmedim ama kafaya takıyorum ya.

Kılda keramet olsa........ lafını aklından çıkarma

Çıktığı zaman emin ol kesmek daha ayrı bi dert

Hiç takma kafaya bi şekilde çıkar,ayrıca çıkmazsa yine üzme kendini,zaten iş hayatı vs. derken mecbur hergün kesiceksin,mesala serbest meslek yapanlar bile görüntü açısından sakallarını kesiyorlar yani çıksada çıkmasada pek bişey değişmiyo hayatında

Benim gibi aylaklar böyle uzatıyo arada o kadar bende işe girince mecbur kesicem

• nesini kafaya takıyorsun? 18 yaşında günde 2 kere traş oluyordum, o hale gelince de pek hoş olmuyor.

bir süredir ayda bir traş oluyordum, bu hafta 2 günde 1 traş olmaya başladım, uyum sorunu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin huyunun aynısı bende de var.. Sakallar kahverengi-sarı karışımı bişey neyse..Sakalı kesmiyorum.. Bakıyorum aradan zaman geçmiş aynaya bakıyorum kessem mi? diye.. Yok diyorum ya bu yakışmış kesmeyelim.. Neyse aradan bi zaman daha geçiyor yine bakıyorum yine kesmiyorum.. En son balta girmemiş orman gibi olunca kesmek zorunda kalıyorum.. Sana tavsiyem elektrikli(pilli olmasın aman ha) traş makinesi al istediğin boyutta kısalt.. Ha bide tarikatçımısın diye soranlara da çok rastlıyorum.. Adamlar tarikatı sakalda arıyorlar hala

• Bendede aynı sendrom var ya uzadı baya kesmek istemiyorum geçen ciddi bi iş oldu kesdim makinayla aldım gittim aman allam dışarı bi çıkdım sanki keelim herkes bana bakıyo eve zor attım kendimi ve eski halini aldı şimdi rahat çıkabiliyorum 2 hafta evden çıkmadım işe girdiğimde ne .ok yicem bilmiyorum yaw kızlar bile bakmaz öle adama ya sakalsız bence cocuk gibi
  • senin saç da uzundu, iyice at hırsızı olmuşsundur.

sakal çok terlettiğinden ve uyurken falan rahatsız ettiğinden bende uzun tutamam. zaten kirli sakal dışındakiler pek hoş bir görüntü de değil. şöyle kes sakalı falan tertemiz ol, mis gibi oh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keşiş

Senin huyunun aynısı bende de var.. Sakallar kahverengi-sarı karışımı bişey neyse..Sakalı kesmiyorum.. Bakıyorum aradan zaman geçmiş aynaya bakıyorum kessem mi? diye.. Yok diyorum ya bu yakışmış kesmeyelim.. Neyse aradan bi zaman daha geçiyor yine bakıyorum yine kesmiyorum.. En son balta girmemiş orman gibi olunca kesmek zorunda kalıyorum.. Sana tavsiyem elektrikli(pilli olmasın aman ha) traş makinesi al istediğin boyutta kısalt.. Ha bide tarikatçımısın diye soranlara da çok rastlıyorum.. Adamlar tarikatı sakalda arıyorlar hala

evet evet aynen mesala bakıyorum aynaya yakışıyo sonra üstünden zaman geçiyo üşeniyorum en sonunda komşular falan pis pis bakmaya başlayınca kesiyorum

Benim saçlarda uzun bi ara dayım bana ''saçlarını sakalını kesme mürit topla kendine'' diyodu tarikat kurucakmışım

• Harbi bunun fan clubünü mü açalım ne yapalım.. Yalnızım sanıyodum baya varmışız. Sakal kesme fobimiz engellenemez
  • bende sakalları mı kesmeye üşenen birisiydim askere gittim mehtap 13 sıradaki mesaj tüm 89 a 3 tertiplerime gelsin
  • Sakalları kesince bebek g.tü gibi suratım oluyor. Mecbur uzatıyoruz ama okul yüzünden de kesmek zorunda kalıyorum.

Okul bitince hacı sakalı yapıp ortadan bağlayıp toka geçirmeyi planlıyorum. Küçük bir kuyruk
  • Kısalttır hocam hafif kirli sakal kalsın. Birden kesmenin anlamı yok
  • Sakallarımı hiç kesemem. Hep kirli sakal bırakırım. Çok mu uzadı, gider kuaföre kısalttırım. Sakallarımı kestigimde sanki ben, ben olmaktan çıkıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.