Prostat oldu: Erkekliği gitti
-
-
Ek yapayım, , 1 ay boyunca hortum çubuk taktılar onu aldılar 2 aydır iyileşme olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 20 Mart 2022; 16:26:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up up
Geçmiş olsun hocam, akrabanız kaç yaşında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.SleepWell -- 20 Mart 2022; 16:32:39 >
sağolasın, 60 yaşında. Hayat enerjisi kalmadı
40 a kadar prostata iyi gelen besinler tüketin
40 tan sonra herkes düzenli test yaptırsın ben ihmal ettim sizler etmeyin diyor.
çare her gün os1
-
Türkiyede yaşıyan birinin zaten erkekliği bitti. 20 li yaşlarda söndü hayatlar..
-
Prostatım insan olsa karşımda dikilir yüzüme tükürürdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasil iyi bakilir prostata
-
likopen içeren gıdalar, çinko ve selenyum içeren gıdalar.
Tam Tahıllar meyveler vs. iyi geliyormuş
Bide iyi gelmeyen gıdalar varmış onları da kontrollü tüketmek gerekiyormuş
haber sitesi başlığı gibi olmuş. PROSTAT OLDU: NELER YAŞADIĞINA İNANAMAYACAKSINIZ!
uzmanlar likopen içeren gıdalar, çinko ve selenyum içeren gıdalar.
Tam Tahıllar meyveler vs. iyi geliyormuş
Bide iyi gelmeyen gıdaları dikkatli tüketilmesini öneriyor.
-
😁😁
çok takma ne kadar sağlıklı beslenmeye çalışırsan çalış marketten aldığın meyve bile GDO lu yani genetiği değiştirilmiş tohumlardan üretiliyor ve kanserojen meyve falan yiyerek sağlıklı kalacağını mı sanıyorsun puhahahagahaha
şansına ve genetiğine kalmış her şey soluduğun hava bile temiz değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kabak çekirdeği öneriyormuş uzman doktorun biri arkadaşın babasına. ben bittikçe 1-2 kilo alıyorum kuruyemişçiden, arada çitliyorum. hatta bilgisayar başında çekirdek çitlemek için fareyi sol elle kullanmaya alıştım, sağ elle yemiş olalım çerez bile olsa diyerek
kabak çekirdeği ve sol elle bilgisayar kullanmayı tavsiye ederim. farlı birçok faydaları da var. kabak çekirdeği kansızlığa en iyi gelen iki besinden biridir. sol elle fareyi kullanmaya alışmak beynin kullanılmayan kapasitesini kullanıp beyni geliştirmeyi sağlar. bunun gibi çok vardır daha.
-
GDO 2 türlü, faydalı ve zararlı.
Dr. Aydın Duygu Hocadan dinlemiştim bakış açımı çok değiştirdi Tavsiye ederim
Ya başa gelcek olan gelir diyosanda
Sadece 2 dk idrarını tutamadığını düşün, haberin yok ve sen anlamadan kaçmış gitmiş.
O yüzden çok kötü bişey bence dikkat etmek lazım ya
Onun kabuğu apandisiti tıkıyor öldürüyor diyolar ya ogün bugündür yemiyorum. fena korkuttular.
yaş 22 bi gözle göz göze bile bakamadım henüz. gerçi zaten göz teması kurmaktan rahatsızlık duyarım normal arkadaşlarımla da kurmuyorum pek
-
O kabuk oraya kadar gidemez ki, mide eritir atar onu.
Hem kabuksuz da yenir, çitle kabuğu at kenara.
Demir eksikliği olanlara ıspanak falan iyi gelir ya, kabak ve ciğer ıspanaktan 4,5 kat daha fazla faydalıdır kandaki demir eksikliği konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kursanda bişey değişmiyor boşver.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türkiyede yaşıyan birinin zaten erkekliği bitti. 20 li yaşlarda söndü hayatlar.. |
Benzer içerikler
- talcid nedir
- fransa teknoloji mağazaları
- snapchat kullanan sevgili
- pencere kenarına silikon mu mastik mi
- hastaneye yatmak için ne yapmalıyız
- exxen filmleri
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X