Şimdi Ara

Resmi basın görselleri sızdı: Karşınızda Huawei Mate 20 Pro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence en ideal boyut mate 10 dur. Üstte altta azıcık alan ki altta parmak izi okuyucu. Üst mantıklı. En boy mantıklı. Kulaklık çıkışı şusu busu var. 5.9 ideal boyut. Bu zirvedır. Gerisine bakmıyorum bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum, Note 9 alt ve üst çerçevede sahip olduğu simetriden ötürü daha hoş bir cihaz

• Gözlerde maşallah. 0.1inç ayırt ediyor. Sanırım 1milyon kişiden tek sen note 8 ile Note 9 ön yüzeyinden ayırt edebilirsin. Tebrikler.

• mevzu çentikse en güzel dizayn iphone.

• Tasarımı çok tanıdık. Samsung S9 Plus ile iPhone X, Xs modellerini birleştirmişler.

• Çok çirkin özelliği ne kadar iyi olsa bile ve ucuz olsa ben gidip bu çirkini almam

• Şu tasarımdan nereye gelmişsin huawei..

Resmi basın görselleri sızdı: Karşınızda Huawei Mate 20 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 25 Eylül 2018; 18:20:45 >
  • Mezarlikta isleriniz bitti mi gencler. Gome gome bir hal olmussunuz.

Ben begendim. Farklı bir kamera tasarımı denemişler. Son zamanlarda tüm cihazlar birbirine benzemişti.

Çentige de çok takmıyorum. Sadece ekran büyük geldi biraz. 5.1 kullanıyorum ve 6.3 of çok büyük.

Kirin 980 de a12 den iyi olacak iddiasında. Islemci spec bakımından iyi ama yazılım iyi olmayınca olamıyor işte. Yine de rekabet ıyidir.

• çok kötü duruyor arka bölüm.

• Örümceklerden mi esinlenmişler araba tasarımı

• Samsung telefon almadım hiç bir zaman. Ama şunu söyleyeyim Samsung Huwaeiden daha büyük bir firma imajı veriyor. Tüm bunları ufacık bir çentik olayına bağlıyorum. Tıpkı zamanında apple ın 3.5 inchte ısrarı gibi düşünebilirsiniz apple in o zaman yaptığı boş bir inattı ama büyük firmaların refleksi hep bu şekilde olmuştur.

• Huawei iyi bir iş çıkarmış derdim şu çentik olmasaydı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğenmedim. mavi rengide tam çingene rengi olmuş

• Çirkin

• Çentik dışında süper görünüyor. Twilight modeli yine çok satar.

• arka tasarım biraz çirkin dehilmi bide bıraksınlar şu çentiği yahu

• Görsel umarım sahtedir gerçekten kötü özellikle kamera kısmı çok itici duruyor.
  • Arka kısmı beğendim ben, çentik olayını sevdim mi sevmedin mi bilmiyorum nötr üm. Renkler tekrara bağladı. Farklı renkler olsa iyi olabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çirkin.

• Mate 10 pro kullanıyorum Huawei nin gelişimi yadsınamaz bir gerçek velakin a12 birimini geride bırakacağını düşünmüyorum 845 in bir tık önünde olacaktır. Bunu başarması için tek çekirdek ve çok çekirdekte kirin 970 birimine nazaran %100 tek ve çok çekirdek artışı yaşaması lazım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.