Şimdi Ara

Resmini attığım gösterge ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 yıldır kartal kullandım. Şimdi qasqai aldım göstergelere alışmaya çalışıyorum. Resimde belirttiğim işaret ne anlama geliyor. Bu işaret araba çalışmazken yanıp sönüyor 3-4 saniyede 1 yanıp sönüyor. Ama çalışırken yanmıyor. Bu ne işareti yanıp sönmesi normal mi?

Resmini attığım gösterge ne anlama geliyor?

• Araba içindeki anahtar simgesi immobilizer için kullanılır.
  • Immobilizer isareti arabanın anahtarinda minik bi cip var onu algilamadiginda yapar.. Yada once anahtarin pilini bi degistirin..
  • arabayı çalıştırdığın zaman sönen hiç bir ışık sorun değildir.
  • Immobilizer ışığı hocam o. Yanmaması problem :)
  • Çalışırken yanmıyor evet. Ama çalışmadığı her zaman 3-4 saniyede bir yanıp sönüyor. Söyleminize göre normal yanıp sönmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrMutu

Çalışırken yanmıyor evet. Ama çalışmadığı her zaman 3-4 saniyede bir yanıp sönüyor. Söyleminize göre normal yanıp sönmesi.
    Kaç model km kaça aldın
  • Yeni araban hayirli olsun ben vagciyim ama Nissan başka güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Kaç model km kaça aldın

Alıntıları Göster
    2012 model 1.5 dci tekna paket 65 bin km de almıştım 2 ay önce. 136 bine aldım kaza boya değişen yok bir iki çizik vardı adam orjinalligi bozulmasın diye boyatmamisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrMutu

2012 model 1.5 dci tekna paket 65 bin km de almıştım 2 ay önce. 136 bine aldım kaza boya değişen yok bir iki çizik vardı adam orjinalligi bozulmasın diye boyatmamisti.

Alıntıları Göster
    Çok iyi Fiat hayırlı günlerde kullanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NurullahHormanci

Yeni araban hayirli olsun ben vagciyim ama Nissan başka güzeldir
    Teşekkür ederim çok daha iyileri tüm forumdaki arkadaşlara da nasip olsun. Karadeniz de yaşadığımdan dolayı altı yüksek araç bakıyordum yani suv araç. Aradığım bütçede en mantıklı bu geldi. Özellikle dizel olması çok daha iyi oldu yollar genelde yokuş olduğu için. Bir de yollar çift şerit yani karşıdan da araba geliyor sollama konusunda da dizel olması avantaj oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Çok iyi Fiat hayırlı günlerde kullanin

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim çok daha iyileri sizlerin olsun :)
  • açılın ben eski qq sahibiyim :) özlemişim kadranını. bahsedildiği gibi immobilizer lambası çalıştırdıktan bikaç saniye sonra söner. turuncu ünlem de dikkat etmen gereken bir konu var demektir. sönerse sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.