Arkadaşlar 7 yıldır kartal kullandım. Şimdi qasqai aldım göstergelere alışmaya çalışıyorum. Resimde belirttiğim işaret ne anlama geliyor. Bu işaret araba çalışmazken yanıp sönüyor 3-4 saniyede 1 yanıp sönüyor. Ama çalışırken yanmıyor. Bu ne işareti yanıp sönmesi normal mi?
arabayı çalıştırdığın zaman sönen hiç bir ışık sorun değildir.
Araba içindeki anahtar simgesi immobilizer için kullanılır.
Immobilizer isareti arabanın anahtarinda minik bi cip var onu algilamadiginda yapar.. Yada once anahtarin pilini bi degistirin..
arabayı çalıştırdığın zaman sönen hiç bir ışık sorun değildir.
Immobilizer ışığı hocam o. Yanmaması problem :)
Çalışırken yanmıyor evet. Ama çalışmadığı her zaman 3-4 saniyede bir yanıp sönüyor. Söyleminize göre normal yanıp sönmesi.
quote:
Orijinalden alıntı: GrMutu
Çalışırken yanmıyor evet. Ama çalışmadığı her zaman 3-4 saniyede bir yanıp sönüyor. Söyleminize göre normal yanıp sönmesi.
Kaç model km kaça aldın
Yeni araban hayirli olsun ben vagciyim ama Nissan başka güzeldir
quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Kaç model km kaça aldın
Alıntıları Göster
2012 model 1.5 dci tekna paket 65 bin km de almıştım 2 ay önce. 136 bine aldım kaza boya değişen yok bir iki çizik vardı adam orjinalligi bozulmasın diye boyatmamisti.
quote:
Orijinalden alıntı: GrMutu
2012 model 1.5 dci tekna paket 65 bin km de almıştım 2 ay önce. 136 bine aldım kaza boya değişen yok bir iki çizik vardı adam orjinalligi bozulmasın diye boyatmamisti.
Alıntıları Göster
Çok iyi Fiat hayırlı günlerde kullanin
quote:
Orijinalden alıntı: NurullahHormanci
Yeni araban hayirli olsun ben vagciyim ama Nissan başka güzeldir
Teşekkür ederim çok daha iyileri tüm forumdaki arkadaşlara da nasip olsun. Karadeniz de yaşadığımdan dolayı altı yüksek araç bakıyordum yani suv araç. Aradığım bütçede en mantıklı bu geldi. Özellikle dizel olması çok daha iyi oldu yollar genelde yokuş olduğu için. Bir de yollar çift şerit yani karşıdan da araba geliyor sollama konusunda da dizel olması avantaj oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Çok iyi Fiat hayırlı günlerde kullanin
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim çok daha iyileri sizlerin olsun :)
açılın ben eski qq sahibiyim :) özlemişim kadranını. bahsedildiği gibi immobilizer lambası çalıştırdıktan bikaç saniye sonra söner. turuncu ünlem de dikkat etmen gereken bir konu var demektir. sönerse sorun yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme