Şimdi Ara

Restart Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim anakartta sorun var. "WHEA-Logger - AMD Northbridge Event ID:20" bunun gibi bir hata veriyor ve pc restart oluyor. Asus'un sitesinden On-board ekran kartı driver'ını fln güncelledim ama çözülmedi. Gerçi yine aynısını yükledi sanırım. M5A78L M LX modeli. Bunun çözümü var mıdır? Yoksa yeni anakart önerisi için donanım bölümüne başlık mı açayım? :)

Event ID 20 - WHEA-Logger
    A fatal hardware error has occurred.
    Component: AMD Northbridge
    Error Source: Machine Check Exception
    Error Type: HyperTransport Watchdog Timeout Error
    Processor APIC ID: 0
    The details view of this entry contains further information.

Restart Sorunu

• PSU yetersiz

Harici ekran kartinizi sökün öyle çalıştırın bilgisayar sorunsuz açılacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında PSU 400W harici ekran kartı da yok üzerinde çok basic bi sistem anakart ram işlemci o kadar :) Pc açılıyor zaten ama 1-2 saatte bir restart oluyor. Arada 2-3 gün olmadığı da oluyor. Yalnız şöyle bi sıkıntı var benim PSU fansız çalışıyor fanını söküp attım ondan mı yapıyor acaba
  • debug D kullanıcısına yanıt
    Bu hatanin turkcesi PSU da yetersizlik var demektir onda şüphen olmasın : D

Tamiri ile ugrasilacak en son parça bence psudur direk değiştirin :( geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 27 Ekim 2017; 23:1:1 >
  • Bi güzellik yapıp benim ezik sistemimi sorunsuz çalıştıracak bir model önerir misin en ucuzundan :)
  • debug D kullanıcısına yanıt
    Başkan ben 7 yıl önce vatandan 550lik psu aldım baya para saymıştım miktarını hatırlamıyorum yanında birkaç parça biseler daha aldığım icin.

Sizde vatandan taksitle psu alabilirsiniz, lakin hatirlatayim vatandaki fiyatlar dolar endeksli olduğu için yarın dolar düştüğünde ah vah pahalı aldım demek yok, ben gittim 670tl ye gtx 1050 aldım 1 ay sonra baktım 550ye düşmüştü. Gerçi 200tl lik parçalarda o kadar fiyat farkı oynamaz

• 350W bir alet benim işimi çözer diye düşünüyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.