Şimdi Ara

Resto Druid'im, bir bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • druidin suyunu çıkarmış arkadaşlardan yorum bekliyorum. raidlerde 14-16k arası heal atıyorum. en kötü üşenip cast atmayı bıraktığımda bile 12k atıyorum. bazı enchantlarım veya gemlerim eksik olabilir. şu an param azaldığı için alamıyorum ama siz söyleyin aklımda bulunsun. reforge'lar hakkında da yorum yaparsanız sevinirim neyi neye vermeliyim ya da neyi doğru vermişim gibisinden...

http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Thignus/advanced

• Cidden o kadar heal atiyomusun :s
  • En son attığım heal. Current Fight statıdır.

Resto Druid'im, bir bakar mısınız?
  • chatte yazanlar: serkan ninjalar simdi..

haste i 1585 de tut. mastery aban. spiritli olmayan itemlerine spirit reforgelayabilirsin ama reforgelarını 1585 (85 idi sanırm tam hatırlayamadım, 1580lerde birseydi) yapana kadar haste e cevir. gearlarında spirit + mastery yada spirit+haste olsun. critli item almamaya çalış. set itemlerinden eldiveni alma.

talentten 1. sıradaki reju talentini aç, 3. sıradaki crit talentini açtıysan regrowth criti arttıran 4. sıradaki talente niye vermedin. mana sıkıntısı yasamıyorsan feraldeki 2 pointi balancedaki hot ları bufflayan talente verebilirsin.

clearcasting proclayınca regrowt at, genelde reju kullan. cast fazla kullanma.

25man yaparsanız dispel talentini kaldırabilirsin. 10mande dispel işi sana kalır ama 25mande gerekmiyor.

• Bizim guild master 18-19k healing per second yapıyor.Holy paladin kendileri.
    Senin heallerinin çoğu overhealing'e kaydığı için çok iyi bence.
    Paran olduğu zaman güzel bir MH ya da staff bulup Power Torrent koy üstüne
  • bu haste'yi 2005 mi ne yapmak gerekiyormuş ancak benim mevcut gearımla olmuyor ne yapsam. şu an 1700'lerde falan acaba 1500'e kadar düşürüp mastery mi abansam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.