Şimdi Ara

Restoranlarla ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lopster

    Aşçı mısınız ?

    Bide özel olmazsa geliriniz ne kadar

    Hayir hocam isletme sahibiyim ancak 5 senedir isin icinde oldugum icin mutfagida cok iyi bilirim bar kisminida hicbirzaman patronluk yapmadim gerektigi yerde mutfagada girdim herseyi ogrendim soslarina kadar bara da girdim sicak soguk butun icecekleri yapabiliyorum herhangi bir maas almiyorum isletme sahibi olunca ancak ahcilarin aldigi rakamlari az cok soyliyebilirim iyi bir sefseniz dunya mutfsgi icin konusuyorum 4 binden asagi almaz ve hicbirsey yapmaz sey eli gotunde dolasir siparisini verir cikan yemegin en son kontrolunu yapar dekorunu verir ve usyalari motive eder asil is ustalarda biter iyi bir usta ise 2800 2900 lira gibi bir rakam alir en kotu usta bile 2200 den asagiya calismaz...

    Hocam selamlar. 22 yaşındayım açıkcası benim de girişimcilik hayalim var. Beşiktaş ve Taksim istiklal'deki balkan lokantasını biliyorsundur veya duymuşsundur. Onun gibi ev yemekleri yapan bir yer açmak istiyorum. Başlangıç için onun kadar büyük olmaz belki ama daha küçük başlanabilir. Fiyat olarak onlar kadar uygun verilebilirse ciddi müşteri sirkülasyonu sağlanabileceğini düşünüyorum. Dükkanın bize ait olacağını varsayarsak böyle bir yatırım için yaklaşık ne kadar bir mebla gerekir? Kosgeb den bu konuda destek alma şansımız var mı ? Bu sorularım haricinde genel anlamada tavsiyeleriniz varsa almak isterim.


    Ben de üsküdarda oturuyorum bu arada hangi restoran belk igitmişimdir? Gizlilik sorun olacaksa özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

    Hocam yemek isi cok farkli bir is benim tavsiyem fizibiliteni iyice yap ne giderim olur ne kazanirim karsiyi cok bilmiyorum acikcasi anadolu yakasiyla avrupa yakasi cok farkediyor personel anlaminda musteri anlaminda ben anadolu yakasindayim ve inan girerken bende bodozlama girdim ve isi kapana kadar cok hata yaptim cok paralar kaybettim simdiki aklim olsa o paralari kaybetmezdim insan biseylerden kazik yedikce ogreniyor disardan is basit gibi duruyor nakit para alirim satarim zannediliyor ama is hicte oyle degil personeli ayri dert sosyal hayat desen yok zaten hele bide benim gibi evliysen isin daha da zorlasiyor ama maliyet olarak sunlari cikart kira vermiceksen zaten bir sifir onde basliyorsun kac personelle ben bu isi ceviririm kac cesit yemek yaparim gunde hepsini bitirebilirmiyim cunku o tarz yemekler biraz daha zor isler sonucta yapip bekliyorsun eger yanlis anlamadiysam benim isim biraz daha senin dusundugun seye gore kolay benim yemegim musterim geldigi an hazirlanmaya baslar gelezse malzeme bekliyebilir yapim musteri gelsin satim gibi bir hesabim olmuyor ama gundr belli bir kuver atmam gerekiyor sonucta kapiyi actigim zaman o gun o sabit gider icin belli bir ciroya ulasmam gerekiyor malzeme makina vs ne kullanirim maliyeti ne olur onu hesapla aonucta bu isin sonu yok ben 40 bin liraya mutfsk kurmustum ilk actigimda daha sonra bi 100 bin daha harcadim mutfaga vs benim sana tavsiyem fizibiliteni iyi yap ve dedigin gibi ufak ufak basla buyuk capli baslama bu ise basliyan herkes ufak baslamistir egerki sokaga aticak paran yoksa zsten oyle bi paran varsa verirsin mimara alirsin mudurlerini vs ini baslarsin ama saglam para harcarsin o yuzden maliyetlerini ne harcarimi kalem kalem kalem hesapla birde dedigin gibi fiyat dusuk gidicrksen sirkulasyon olan yerden vazgecme yuksek kira kotu bisey degildir ciro yapicsgini inandigin bir yere gormekten korkma musteri profilini incele neler oluyor gunun hangi saatlari is yapiyor vs bunlari incele ama isin puf noktasi maliyetlerdir daha once yaptigim bir hatayi soylim sana fiyatlarimi ilk actigimda diger rakiplerime gore uygun tuttum musterimde olustu ve yogunluk olmaya basladi ama ay sonunda baktigimda elde bisey kalmiyor hatta zarar ediyorum arastirdigimda fiyatlar maliyetleri karsilamiyor satiyor ama bisey geldigi yok mesela yemek sepeti ile calismaya basladim yuzde 10 kesiyor yuzde 10 da ortalama sodexo ticket kesiyor yuzde 20 si gitti zaten yemegin benim kar marjim zaten o kadardi resmen bedavaya calismisim ama iste dedigim gibi bazi seyleri yasadikca ogreniyorsun kisacasi iyi arastir ben sana su kadara olur diyemem kafandakileri bilemedigim icin...

    Yer konusunda isim vermiyorum maalesef benim amacim sadece bilgi paylasmak reklam yapmicam burda surasi burasi diye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lopster

    Aşçı mısınız ?

    Bide özel olmazsa geliriniz ne kadar

    Hayir hocam isletme sahibiyim ancak 5 senedir isin icinde oldugum icin mutfagida cok iyi bilirim bar kisminida hicbirzaman patronluk yapmadim gerektigi yerde mutfagada girdim herseyi ogrendim soslarina kadar bara da girdim sicak soguk butun icecekleri yapabiliyorum herhangi bir maas almiyorum isletme sahibi olunca ancak ahcilarin aldigi rakamlari az cok soyliyebilirim iyi bir sefseniz dunya mutfsgi icin konusuyorum 4 binden asagi almaz ve hicbirsey yapmaz sey eli gotunde dolasir siparisini verir cikan yemegin en son kontrolunu yapar dekorunu verir ve usyalari motive eder asil is ustalarda biter iyi bir usta ise 2800 2900 lira gibi bir rakam alir en kotu usta bile 2200 den asagiya calismaz...

    Hocam selamlar. 22 yaşındayım açıkcası benim de girişimcilik hayalim var. Beşiktaş ve Taksim istiklal'deki balkan lokantasını biliyorsundur veya duymuşsundur. Onun gibi ev yemekleri yapan bir yer açmak istiyorum. Başlangıç için onun kadar büyük olmaz belki ama daha küçük başlanabilir. Fiyat olarak onlar kadar uygun verilebilirse ciddi müşteri sirkülasyonu sağlanabileceğini düşünüyorum. Dükkanın bize ait olacağını varsayarsak böyle bir yatırım için yaklaşık ne kadar bir mebla gerekir? Kosgeb den bu konuda destek alma şansımız var mı ? Bu sorularım haricinde genel anlamada tavsiyeleriniz varsa almak isterim.


    Ben de üsküdarda oturuyorum bu arada hangi restoran belk igitmişimdir? Gizlilik sorun olacaksa özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

    Hocam yemek isi cok farkli bir is benim tavsiyem fizibiliteni iyice yap ne giderim olur ne kazanirim karsiyi cok bilmiyorum acikcasi anadolu yakasiyla avrupa yakasi cok farkediyor personel anlaminda musteri anlaminda ben anadolu yakasindayim ve inan girerken bende bodozlama girdim ve isi kapana kadar cok hata yaptim cok paralar kaybettim simdiki aklim olsa o paralari kaybetmezdim insan biseylerden kazik yedikce ogreniyor disardan is basit gibi duruyor nakit para alirim satarim zannediliyor ama is hicte oyle degil personeli ayri dert sosyal hayat desen yok zaten hele bide benim gibi evliysen isin daha da zorlasiyor ama maliyet olarak sunlari cikart kira vermiceksen zaten bir sifir onde basliyorsun kac personelle ben bu isi ceviririm kac cesit yemek yaparim gunde hepsini bitirebilirmiyim cunku o tarz yemekler biraz daha zor isler sonucta yapip bekliyorsun eger yanlis anlamadiysam benim isim biraz daha senin dusundugun seye gore kolay benim yemegim musterim geldigi an hazirlanmaya baslar gelezse malzeme bekliyebilir yapim musteri gelsin satim gibi bir hesabim olmuyor ama gundr belli bir kuver atmam gerekiyor sonucta kapiyi actigim zaman o gun o sabit gider icin belli bir ciroya ulasmam gerekiyor malzeme makina vs ne kullanirim maliyeti ne olur onu hesapla aonucta bu isin sonu yok ben 40 bin liraya mutfsk kurmustum ilk actigimda daha sonra bi 100 bin daha harcadim mutfaga vs benim sana tavsiyem fizibiliteni iyi yap ve dedigin gibi ufak ufak basla buyuk capli baslama bu ise basliyan herkes ufak baslamistir egerki sokaga aticak paran yoksa zsten oyle bi paran varsa verirsin mimara alirsin mudurlerini vs ini baslarsin ama saglam para harcarsin o yuzden maliyetlerini ne harcarimi kalem kalem kalem hesapla birde dedigin gibi fiyat dusuk gidicrksen sirkulasyon olan yerden vazgecme yuksek kira kotu bisey degildir ciro yapicsgini inandigin bir yere gormekten korkma musteri profilini incele neler oluyor gunun hangi saatlari is yapiyor vs bunlari incele ama isin puf noktasi maliyetlerdir daha once yaptigim bir hatayi soylim sana fiyatlarimi ilk actigimda diger rakiplerime gore uygun tuttum musterimde olustu ve yogunluk olmaya basladi ama ay sonunda baktigimda elde bisey kalmiyor hatta zarar ediyorum arastirdigimda fiyatlar maliyetleri karsilamiyor satiyor ama bisey geldigi yok mesela yemek sepeti ile calismaya basladim yuzde 10 kesiyor yuzde 10 da ortalama sodexo ticket kesiyor yuzde 20 si gitti zaten yemegin benim kar marjim zaten o kadardi resmen bedavaya calismisim ama iste dedigim gibi bazi seyleri yasadikca ogreniyorsun kisacasi iyi arastir ben sana su kadara olur diyemem kafandakileri bilemedigim icin...

    Yer konusunda isim vermiyorum maalesef benim amacim sadece bilgi paylasmak reklam yapmicam burda surasi burasi diye...

    Hocam kafamda ev yemekleri yapan bir yere servis görevlisi veya garson gibi girip orada bir sür takılıp ortamı ve işi görmeyi planlıyorum sizce değer mi ? Bir de kosgeb sorusuna cevap vermemişsiniz buradan destek almak çok mu zor ? Girişimcilik eğitimine katılmayı düşünüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lopster

    Aşçı mısınız ?

    Bide özel olmazsa geliriniz ne kadar

    Hayir hocam isletme sahibiyim ancak 5 senedir isin icinde oldugum icin mutfagida cok iyi bilirim bar kisminida hicbirzaman patronluk yapmadim gerektigi yerde mutfagada girdim herseyi ogrendim soslarina kadar bara da girdim sicak soguk butun icecekleri yapabiliyorum herhangi bir maas almiyorum isletme sahibi olunca ancak ahcilarin aldigi rakamlari az cok soyliyebilirim iyi bir sefseniz dunya mutfsgi icin konusuyorum 4 binden asagi almaz ve hicbirsey yapmaz sey eli gotunde dolasir siparisini verir cikan yemegin en son kontrolunu yapar dekorunu verir ve usyalari motive eder asil is ustalarda biter iyi bir usta ise 2800 2900 lira gibi bir rakam alir en kotu usta bile 2200 den asagiya calismaz...

    Hocam selamlar. 22 yaşındayım açıkcası benim de girişimcilik hayalim var. Beşiktaş ve Taksim istiklal'deki balkan lokantasını biliyorsundur veya duymuşsundur. Onun gibi ev yemekleri yapan bir yer açmak istiyorum. Başlangıç için onun kadar büyük olmaz belki ama daha küçük başlanabilir. Fiyat olarak onlar kadar uygun verilebilirse ciddi müşteri sirkülasyonu sağlanabileceğini düşünüyorum. Dükkanın bize ait olacağını varsayarsak böyle bir yatırım için yaklaşık ne kadar bir mebla gerekir? Kosgeb den bu konuda destek alma şansımız var mı ? Bu sorularım haricinde genel anlamada tavsiyeleriniz varsa almak isterim.


    Ben de üsküdarda oturuyorum bu arada hangi restoran belk igitmişimdir? Gizlilik sorun olacaksa özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

    Hocam yemek isi cok farkli bir is benim tavsiyem fizibiliteni iyice yap ne giderim olur ne kazanirim karsiyi cok bilmiyorum acikcasi anadolu yakasiyla avrupa yakasi cok farkediyor personel anlaminda musteri anlaminda ben anadolu yakasindayim ve inan girerken bende bodozlama girdim ve isi kapana kadar cok hata yaptim cok paralar kaybettim simdiki aklim olsa o paralari kaybetmezdim insan biseylerden kazik yedikce ogreniyor disardan is basit gibi duruyor nakit para alirim satarim zannediliyor ama is hicte oyle degil personeli ayri dert sosyal hayat desen yok zaten hele bide benim gibi evliysen isin daha da zorlasiyor ama maliyet olarak sunlari cikart kira vermiceksen zaten bir sifir onde basliyorsun kac personelle ben bu isi ceviririm kac cesit yemek yaparim gunde hepsini bitirebilirmiyim cunku o tarz yemekler biraz daha zor isler sonucta yapip bekliyorsun eger yanlis anlamadiysam benim isim biraz daha senin dusundugun seye gore kolay benim yemegim musterim geldigi an hazirlanmaya baslar gelezse malzeme bekliyebilir yapim musteri gelsin satim gibi bir hesabim olmuyor ama gundr belli bir kuver atmam gerekiyor sonucta kapiyi actigim zaman o gun o sabit gider icin belli bir ciroya ulasmam gerekiyor malzeme makina vs ne kullanirim maliyeti ne olur onu hesapla aonucta bu isin sonu yok ben 40 bin liraya mutfsk kurmustum ilk actigimda daha sonra bi 100 bin daha harcadim mutfaga vs benim sana tavsiyem fizibiliteni iyi yap ve dedigin gibi ufak ufak basla buyuk capli baslama bu ise basliyan herkes ufak baslamistir egerki sokaga aticak paran yoksa zsten oyle bi paran varsa verirsin mimara alirsin mudurlerini vs ini baslarsin ama saglam para harcarsin o yuzden maliyetlerini ne harcarimi kalem kalem kalem hesapla birde dedigin gibi fiyat dusuk gidicrksen sirkulasyon olan yerden vazgecme yuksek kira kotu bisey degildir ciro yapicsgini inandigin bir yere gormekten korkma musteri profilini incele neler oluyor gunun hangi saatlari is yapiyor vs bunlari incele ama isin puf noktasi maliyetlerdir daha once yaptigim bir hatayi soylim sana fiyatlarimi ilk actigimda diger rakiplerime gore uygun tuttum musterimde olustu ve yogunluk olmaya basladi ama ay sonunda baktigimda elde bisey kalmiyor hatta zarar ediyorum arastirdigimda fiyatlar maliyetleri karsilamiyor satiyor ama bisey geldigi yok mesela yemek sepeti ile calismaya basladim yuzde 10 kesiyor yuzde 10 da ortalama sodexo ticket kesiyor yuzde 20 si gitti zaten yemegin benim kar marjim zaten o kadardi resmen bedavaya calismisim ama iste dedigim gibi bazi seyleri yasadikca ogreniyorsun kisacasi iyi arastir ben sana su kadara olur diyemem kafandakileri bilemedigim icin...

    Yer konusunda isim vermiyorum maalesef benim amacim sadece bilgi paylasmak reklam yapmicam burda surasi burasi diye...

    Hocam kafamda ev yemekleri yapan bir yere servis görevlisi veya garson gibi girip orada bir sür takılıp ortamı ve işi görmeyi planlıyorum sizce değer mi ? Bir de kosgeb sorusuna cevap vermemişsiniz buradan destek almak çok mu zor ? Girişimcilik eğitimine katılmayı düşünüyorum.

    Hocam kosgeb konusunda ne desem yalan olur siz ne kadar biliyorsaniz bende o kadar biliyorum haberlerde gordugum kadariyla genelde benim gordugum degisik fikirlere destek almak daha kolay oluyor ama dediginiz gibi bir yere girip biraz disinizi sikip isin icinde olmak daha iyi dir. Isin nasil dondugunu deneyerek gormek herzaman daha faydali olur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lopster

    Aşçı mısınız ?

    Bide özel olmazsa geliriniz ne kadar

    Hayir hocam isletme sahibiyim ancak 5 senedir isin icinde oldugum icin mutfagida cok iyi bilirim bar kisminida hicbirzaman patronluk yapmadim gerektigi yerde mutfagada girdim herseyi ogrendim soslarina kadar bara da girdim sicak soguk butun icecekleri yapabiliyorum herhangi bir maas almiyorum isletme sahibi olunca ancak ahcilarin aldigi rakamlari az cok soyliyebilirim iyi bir sefseniz dunya mutfsgi icin konusuyorum 4 binden asagi almaz ve hicbirsey yapmaz sey eli gotunde dolasir siparisini verir cikan yemegin en son kontrolunu yapar dekorunu verir ve usyalari motive eder asil is ustalarda biter iyi bir usta ise 2800 2900 lira gibi bir rakam alir en kotu usta bile 2200 den asagiya calismaz...

    Hocam selamlar. 22 yaşındayım açıkcası benim de girişimcilik hayalim var. Beşiktaş ve Taksim istiklal'deki balkan lokantasını biliyorsundur veya duymuşsundur. Onun gibi ev yemekleri yapan bir yer açmak istiyorum. Başlangıç için onun kadar büyük olmaz belki ama daha küçük başlanabilir. Fiyat olarak onlar kadar uygun verilebilirse ciddi müşteri sirkülasyonu sağlanabileceğini düşünüyorum. Dükkanın bize ait olacağını varsayarsak böyle bir yatırım için yaklaşık ne kadar bir mebla gerekir? Kosgeb den bu konuda destek alma şansımız var mı ? Bu sorularım haricinde genel anlamada tavsiyeleriniz varsa almak isterim.


    Ben de üsküdarda oturuyorum bu arada hangi restoran belk igitmişimdir? Gizlilik sorun olacaksa özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

    Hocam yemek isi cok farkli bir is benim tavsiyem fizibiliteni iyice yap ne giderim olur ne kazanirim karsiyi cok bilmiyorum acikcasi anadolu yakasiyla avrupa yakasi cok farkediyor personel anlaminda musteri anlaminda ben anadolu yakasindayim ve inan girerken bende bodozlama girdim ve isi kapana kadar cok hata yaptim cok paralar kaybettim simdiki aklim olsa o paralari kaybetmezdim insan biseylerden kazik yedikce ogreniyor disardan is basit gibi duruyor nakit para alirim satarim zannediliyor ama is hicte oyle degil personeli ayri dert sosyal hayat desen yok zaten hele bide benim gibi evliysen isin daha da zorlasiyor ama maliyet olarak sunlari cikart kira vermiceksen zaten bir sifir onde basliyorsun kac personelle ben bu isi ceviririm kac cesit yemek yaparim gunde hepsini bitirebilirmiyim cunku o tarz yemekler biraz daha zor isler sonucta yapip bekliyorsun eger yanlis anlamadiysam benim isim biraz daha senin dusundugun seye gore kolay benim yemegim musterim geldigi an hazirlanmaya baslar gelezse malzeme bekliyebilir yapim musteri gelsin satim gibi bir hesabim olmuyor ama gundr belli bir kuver atmam gerekiyor sonucta kapiyi actigim zaman o gun o sabit gider icin belli bir ciroya ulasmam gerekiyor malzeme makina vs ne kullanirim maliyeti ne olur onu hesapla aonucta bu isin sonu yok ben 40 bin liraya mutfsk kurmustum ilk actigimda daha sonra bi 100 bin daha harcadim mutfaga vs benim sana tavsiyem fizibiliteni iyi yap ve dedigin gibi ufak ufak basla buyuk capli baslama bu ise basliyan herkes ufak baslamistir egerki sokaga aticak paran yoksa zsten oyle bi paran varsa verirsin mimara alirsin mudurlerini vs ini baslarsin ama saglam para harcarsin o yuzden maliyetlerini ne harcarimi kalem kalem kalem hesapla birde dedigin gibi fiyat dusuk gidicrksen sirkulasyon olan yerden vazgecme yuksek kira kotu bisey degildir ciro yapicsgini inandigin bir yere gormekten korkma musteri profilini incele neler oluyor gunun hangi saatlari is yapiyor vs bunlari incele ama isin puf noktasi maliyetlerdir daha once yaptigim bir hatayi soylim sana fiyatlarimi ilk actigimda diger rakiplerime gore uygun tuttum musterimde olustu ve yogunluk olmaya basladi ama ay sonunda baktigimda elde bisey kalmiyor hatta zarar ediyorum arastirdigimda fiyatlar maliyetleri karsilamiyor satiyor ama bisey geldigi yok mesela yemek sepeti ile calismaya basladim yuzde 10 kesiyor yuzde 10 da ortalama sodexo ticket kesiyor yuzde 20 si gitti zaten yemegin benim kar marjim zaten o kadardi resmen bedavaya calismisim ama iste dedigim gibi bazi seyleri yasadikca ogreniyorsun kisacasi iyi arastir ben sana su kadara olur diyemem kafandakileri bilemedigim icin...

    Yer konusunda isim vermiyorum maalesef benim amacim sadece bilgi paylasmak reklam yapmicam burda surasi burasi diye...

    Hocam kafamda ev yemekleri yapan bir yere servis görevlisi veya garson gibi girip orada bir sür takılıp ortamı ve işi görmeyi planlıyorum sizce değer mi ? Bir de kosgeb sorusuna cevap vermemişsiniz buradan destek almak çok mu zor ? Girişimcilik eğitimine katılmayı düşünüyorum.

    Hocam kosgeb konusunda ne desem yalan olur siz ne kadar biliyorsaniz bende o kadar biliyorum haberlerde gordugum kadariyla genelde benim gordugum degisik fikirlere destek almak daha kolay oluyor ama dediginiz gibi bir yere girip biraz disinizi sikip isin icinde olmak daha iyi dir. Isin nasil dondugunu deneyerek gormek herzaman daha faydali olur...

    Sizin yerinizde de eleman ihtiyacı varsa çalışmak isterim. Çabuk öğrenen hırslı biriyim.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.