Şimdi Ara

Retro batarya ve yanik kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptobumun markasi toshiba l850 1rj bataryasi bitmisti.bende batarya almak icin detayli bi arastirma yaptim en son retro bataryada karar verdim . ilerleyen zamanalarda siparis verdim saticindan elime ulasti korumali jelatininden cikardim sunu fark ettim batarya yanik kokuyor du tabi hata yaparak laptobuma taktim ama icimde suphe oldugundan laptobu calistirdigimda bataryayi dinledim ve cizirti geliyordu biraz bekledim kesilmedi acikcasi icime sinmedi kapattim tekrar kokladim kokusu artmisti haliyle laptobun yanma uzuntusuyle sarj aletinden bataryasiz calistirdim sukur birseyi yokdu az bise yanik kokusu sinmisti 1 gun sonra tekrar calistirdigimda koku kalmamisti burdan anlayacagim kadar laptoba zarar vermedi ,herneyse saticiyla iletisime gectim sagolsunlar ilgilendiler yenisini yolladilar yenisi geldi onuda actim yine ayni koku vardi aradim bu sefer dedim koku yine var onlarda kokunun yapim asamsinda plastiklerin yapimindan dolayi kalan kokudur dedi deneyin dedi denedim bende acildiktan 40 sn sonra yine bataryadan cizirtili ses geliyordu koku yine vardi zaman kaybetmeden kapattim laptobu ve sonra bataryasiz denedim sukur sorun cikmadi

Simdi yeniden batarya almayi dusunuyorum ama laptobu yakmaktan kormuyorum yeni bir bataryadan yanik kokusunun olmasi normalmi ? Bunu merak ediyorum ayriyetten zarar gormedi dedigim laptobumda zarar olmusmudur , kafam cok karisik simdi retronun direk magazasina gidip elden bakip koku testi yaptikdan sonra denemeyi dusunuyorum , orjinal toshibanin yetkili servisinden almayi dusundum malum toshiba yetkili servisi turkiyede icler acisi tavsiyelerini ve yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle normal birşey degil çok mecbur kalmadıkça her türlü cihaz için orjinal bataryadan başka batarya tercih etmeyin.
  • Cevabiniz icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,

ben de monster bilgisayarıma retro batarya almayı düşünüyorum.

prjınalıne 800 lira dediler. burda sitede 300 lira.

orjınale kıyasla nasıldır?

üzerinde hala orjinal var. monster 3 yıllık ve batarya yaklaşık 1 saat gidiyor. ilk zamanlar 3 saat gibi bir süre gidiyordu.

retro nasıl bir performans verir. 2saati görür mü?
    www.dataservis.net
    Monster Abra A5 V9.2.2 Batarya Pil RETRO - 744565-uy-1441 - Dataservis.Net
    https://www.dataservis.net/urun/744565-uy-1441/monster-abra-a5-v9-2-2-batarya-pil-retro.html

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

2013 model laptop için orjinal batarya yok ki.

lenovo g780 var elimde, pc sapasağlam ama 8 sene oldu pil falan yok artık.

bugün pil iflas etti.

retro batarya almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuasudba

2013 model laptop için orjinal batarya yok ki.

lenovo g780 var elimde, pc sapasağlam ama 8 sene oldu pil falan yok artık.

bugün pil iflas etti.

retro batarya almayı düşünüyorum.

aldım. toplamda 150 liraya geldi.

ilk kullanımda 1,5 saat verdi. (internet + müzik + cs 1.6)

çok fazla bir şey beklemiyorum, sadece elektrik kesintilerinde laptop kapanmasın diye almak zorunda kaldım.

zamanla sürenin artacağını yazmışlar, çok zannetmiyorum ama.

• Retro denilen çöpe para vermeyin. batarya 6 aya şişmeye başladı söktüm cihazdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.