Şimdi Ara

Modemde yanık kokusu ve ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar dört beş ay önce millenicom fiber internete geçtim modem onların getirdiği zte markalı modem yani daha yeni bugün internet biranda gitti modeme baktım kesik kesik cızırtı sesi geliyor ve yanık kokuyordu isiklarida yanmiyordu kapattım birdaha açtım yine aynıydı başka prizlerde denedim en son eski adsl modemin adaptörünü buldum normalde çalışıyor ve buna uyuyor su denedim yine açılmadı modem yandı anlayacağınız sizce ne yapmalıyım şuan müşteri hizmetleri pek ilginlenmedi bile modemin tamiri mümkün müdür garantiye yollasam değişim yaparlarmi ve benim evde yapabilecek birseyim varmı yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şayet ısıda varsa kartında kısa devre var demektir.
    Hiç beklemeden servis ile görüşüp gönder derim
    Senin yapacağın tek şey servise göndermek.kesinlikle yenisini gönderirler işin arkasını bırakma ve gönder.

• %90 kondansatör arızası. Garantiye verin direk yeni modem göndereceklerdir.
  • Arkadaşlar ilginç bir şekilde birkaç saat bekledikten sonra tekrar taktım yine yanmadı o şekilde bıraktım bir saat sonra bir baktım telefonum wifiye bağlanmış gittim baktım modem çalışıyor
    Şimdi bozulduğu gün bizim ev biraz kalabalık çok kişi wifiye bağlanmıştı sizce onunla bir alakası varmıdır yani zorlandı falanmi acaba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.