Şimdi Ara

Retrooyuncu-Youtube Kanalınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,öncelikle hepinize merhabalar.Ben Mert klasik oyun kültürünü hala yaşatanlardanım ve bu kültürü eğlenceli bir şekilde sizlerle paylaşmak isterim onun için youtube kanalı açtım,açalı 1 hafta oldu genellikle retro oyunları paylaşıyorum,yorumlayarak oynuyorum.Tabi arada sırada yeni oyunlarıda yükledigim oluyo arkadaşlar.Umarım beğenirsiniz,yorumlarınızı ve en önemlisi tavsiyelerinizi bekliyorum :) iyi seyirler dilerim,Lütfen hatalarımı söyleyin ve bana yardımcı olun eleştiriden korkmayın dostlarım.Şimdiden çok teşekkürler :))

http://www.youtube.com/channel/UCRq4NRX3sIFNaiWa0M7K2HQ/

Retrooyuncu-Youtube Kanalınız Retrooyuncu-Youtube Kanalınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttak57 -- 29 Haziran 2014; 15:14:27 >

• up!!!!!
  • Up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kanal beğendim.Ben artık grafiklerden bıktım zaten ateri-sega da oynadığım younlardan bu yana her oyunda aldığım keyif günümüz oyunlarında fazlasıyla baltalandı.Eh sürekli sistem yenilemekte büyük masraf dolayısıyla retro görsellerine sahip oyunlar yada pixel sanatı ile bezenmiş oyunlar nasıl adlandırmak isterseniz artık.Bana çok daha keyifli geliyor.Görsellik bazında üst çıtan daha bi çizgi film vari tarzı elle çizilmiş görsellere sahip olan oyunlar ya da the walking dead gibi benim etkileşimli çizgi roman olarak adlandırdığım seviyede grafikli oyunlar.Daha cazip geliyor zaten bağımsız yapımcıların hemen her oyunu bir birinden enfes.Neyse gereksiz uzattım kusura bakmayın kanal çok güzel sadece eski oyunları değil günümüz dönemine ayit retro tarzı benimsemiş oyunlarıda görmek isteriz :)
  • rowkinal teşekkür ederim kardeşim senin gibiler yaşadıkça retro kültürü ölmeyecek :) abone olduysan ikimizede ne mutlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.