Şimdi Ara

return of warrior (row) yeni online oyun arayanlar için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben zaten no life kasmak ıcın degıl sadece skıntı atıp bakınmak ıcın ıstıyordum.deneyıp bakmakta fayda var:) zaten ılk aldıgı artı bende oyundakı zıplamanın olusu :)
  • 512 MB Ram Ekran Kartı Geforcefx 5200 var sizce indirmelimiyim videolardaki görselliği yakalayabilirmiyim sistem gereksimlerinde 1 GB Ram yazıyor online oyun için biraz fazla geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 20 Mart 2009; 15:50:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamteam

512 MB Ram Ekran Kartı Geforcefx 5200 var sizce indirmelimiyim videolardaki görselliği yakalayabilirmiyim sistem gereksimlerinde 1 GB Ram yazıyor online oyun için biraz fazla geldi bana

bnimde ram 512 ekran kartı nvidia geforce fx5200.1gb Ram bu oyun için bncede fazla :S ama bi yandanda oyunu merak ettim.
  • Ben şuanda indiriyorum yeni başlıcak varsa başlayabiliriz beraber
  • Oyun güzele benziyoda sistemle ilgili endiselerim var acaba sorun olurmu benim sisteme yakın olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim
  • bnim sistem özellikleri seninkiyle aynı.bnce sistem özelliklerini yanlş yazmış olablirler çünkü bu oyun bu kdr istemez bnce :S oynick bi oyun kalmadı zaten delircem
  • SS ler güzel gözüküyo çok sistem istemez gibi ama yinede kotalı internet olunca bosuna 600mb gitsin istemiyorum güzel oyunda yok su aralar bu oyunu buldum ama sistem istemesi korkuttu
  • bnimki kotasız ama indrirsem bide sistem grçekten yetmiosa boşuna bekledim demek oluyo aslında en çok oynamak istediim oyun runes of magic ama ekran kartım yetmiyo.yeni oyunlar çıka çıka istedikleri sistem özellikleride artıyo off :(
  • Grafik açısından çok güzel olmasada 600 mb bi client için bence eğlenceli bir oyun ama ben oynamıyorum. Şu anda Sword Of The New World Oynuyorum...
  • Bence bu kadar düşünmeniz yerine indirseydiniz şimdi inmişti benim mesela şimdi indi ve nick im SacrificeR olucak
  • sistem özelliklerin nedir?
  • 2 gb 512mb ekran kartı geforce 9600

tamam çözdüm sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 20 Mart 2009; 21:14:59 >
  • Microsoft Windows® 98/2000/XP/Vista

Direct X DirectX® 8.1 or higher

CPU Pentium® 4 1.6GHz Pentium® 4 3.0GHz

RAM at least 1GB 2GB or higher

Graphic Card NVIDIA GeForce4mx
    ATI Radeon 9500 NVIDIA GeForce 7600
    ATI Radeon X1600

Sound Card DirectX® 8.1 Compatible

HDD at least 4GB a

Network at least 128 kbps DSL/Cable Broadband Internet Connection

oyunda genel olarak grafikler kasmasada bazı sikil efektleri çok ağır efektler ful açıkken kasma sorunu yaşayabilirsiniz ama ben biraz fedakarlık ederim derseniz
    oyunun kasmasını istemiyorsanız oyuna girmeden önce login ekranından settings ordan effect kısmınıdan tümünü no yaparsanız kasma sorunu olmaz

• ryl sevenler ıcın ıyı bır alternatıf hem mekan olarak daha farklı hemde yen baslamıs bı oyn .Oyunda nıckım Captain_xxx ( Warrior.)
  • silkroad forever
     return of warrior (row) yeni online oyun arayanlar için
  • OkatanBokatan nickim (:

Güzel oyunmuş herkese öneririm.
  • 512 ram 128mb ati 9250x ekran kartım var indiriyorum çalışırsa yazarım.
  • arakdaşlar sisteminize çok güvenmiyorsanız sakın indirmeyin.
    512ram 128mb ekran kartı olan bilgisayarımda çok kasdı.
    Dier pc e yükledim 1.5gb ram var onda kasma fln olmadı.Ama tabi bnm ram 512 ama sistemim cillop gibidir diyenler indirsin.
    2.4GHz p4 işlemcim var 512 ram olan makinemde.
  • bende yukledim bi bakayım nasıl bisey.
  • Kontrollerine alışamadım bi türlü
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.