Şimdi Ara

return of warrior (row) yeni online oyun arayanlar için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler açıklık getiriyim grafikler güzel oyundan..

return of warrior (row) yeni online oyun arayanlar için
  • birkaçtanede benden

• ben ve arkadaşlarım human tarafındayız yakında 1-2 gün içinde guild kurucaz herkesi bekleriz daha yeniyiz ama olsun

gürcan(ben):Maedhas
    emre:KriZanteM
    oğuzhan:HossaM_Fg

katılımlarınızı bekliyoruz

bi kaç tanede kendi karakterimden foto ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 17 Mart 2009; 8:01:17 >

• yerimi ayırın benim birde arkadaşlar hem hızlı kasayım hem kolay canavar keseyim hemde her partiye gireyim diyorsanız
    Enchanters bu sınıfı şitdetle tafsiye ederim hem okçu hem mega karışımı bir sınıf canavarların en güçlülerini
    bile tek kesiyorlar birde bir sikilleri varki akla zarar 4 dakika +400 demege + 60 accuracy veriyorlar inanın neye saldıracağınızı şaşırıyorsunuz
    onsuz bir savaş ve party düşünülemez

• Beni sarmadı bıraktım
  • Sırf Knighta benzediği için geliyorum

Ve Tabiki Asasin Açcam da dandik mi yapmislar assasini?
  • Grafikler pek iyi değil. Player çok mu bari ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hotak

arkadaşlar her oyun herkes için farklı şey ifade eder ben açık söyliyim okadar övdüler 80 lvl çarı bıraktım koda wowa geçtim
    ya tamam güzel oyun ama saatler süren ve insanı canından bezdiren görevler kas kas ya ne olacak sonunda anlayamadığımdan neyse ondan iç tat almadım gittim warhammer online aldım
    yok sıktım kendimi 40 rank yaptım ama kötü grafikler ve basit oyun sistemi sıktı ve daha 3 ayın sonunda ondanda bıktım ( ki benim için tam bir fiyasko oldu)
    onun için ben ko oyuncuları rahat görev yapma düşük lvl de hızlı kasma güzel pvp sistemi savaşta party ağırlıklı olan bir oyun arayanlar için
    bire bir birde arkadaşım bir çok oyunla demiş ama şu kadarını söyleyeyim muhtemelen senin oynadığın bütün ( yada %99) online oyunları bende oynadım ama
    hiç bir oyunun grafikleri bu oyun kadar gerçekçi ve doğal değil bunu idda edebilirim ama oyundan zevk alıp alamıyacağınızı
    idda edemem birde deneyin beğenmesseni birşey diyemem herkezn kendi tercihi ama benim için cumartesi sabah 09:00 oyuna girmek için
    sabırsızlanıyorum ve gidip şimdi oyuna giriyorum

oyunu sevdim
    Birde Ultima Online(Sphere) ve Warcraft 3 ün en cok oynanan mapı olan (Dota) yı denesen cok seversin
    2side 2d ama mühtesem

• youtube ta videolara bakarak karar veremedim ama sorcerer oldum

ama kafam enchanterda kaldı party bulma bakımından bir de pvpde tek başına bişeyler yapabilir mi ve ne tür silah kullanırlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 17 Mart 2009; 18:25:31 >
  • Ko klonu rezalet bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: lubuoguz

Ko klonu rezalet bir oyun

http://www.youtube.com/watch?v=x_8CItxGg5A

umarım yeterli bir cevap olur
  • Human açtım mage im enchanter olcam nick CaTReS

1 kisi yardim ederse iyi olur
  • Human sorcererim

nick pismahluk
  • pm atiom cevap vermion?
  • Aslında Knight bırakanlar kolay kolay başka oyun beğenmezler, denemekte fayda var.. Cabala devam şimdilik ama akılda bulunsun.
  • ama kafam enchanterda kaldı party bulma bakımından bir de pvpde tek başına bişeyler yapabilir mi ve ne tür silah kullanırlar?

onsuz bir party zaten düşünülemez pvp de de birini yakaladımı affetmiyorlar ama canlarının düşüklüğü nedeniyle tek başlarına hayatta kalmaları çok zor silah olarakta istersen ok yada staf kullanıyorlar ki ok kullana daha çok seri ve güçlü vuruyorlar
    birde sikil konusunda bir açıklama getireyim sikil kullanımı biraz karışık arkadaşlar
    şöyleki örneğin bir enchanter Enchant Weapon sikilini kullanıyor ve 2 kademeye geçirip Enhance Weapon sikilini 3 kitap açtırmış olsun
    sikili kullanırken sikil barını 6 kadar doldurum ordanda 3 kadar getirip kullanırsanız 4 dakika süre ile +250
    demege ve +40 accuracy verir fakat sikil barını 5 te bırakırsanız 2 dakika süre ile +300 damege ve +60 accuracy verir
    biraz karışık oldu biliyorum ama açıklaması zor biraz kısacası her sikilin 4 lvl olduğunu düşünün 2 lvl 3 kademesindeki sikil
    1 lvl 5 kademesinden güçlü değil sikil barını 5 gelince bırakmaız gerekiyor taki 2 lvl 5 kademesine
    gelinceye kadar megaler içinde aynı şey geçerli ayri yeten bazı sikiller party olunca kendinize verebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotak -- 18 Mart 2009; 12:33:00 >

• tesekkurler sımdı ındırıp denıyecem
  • yıllardır wow oynadıktnn sonra free olarak ılk bu oyunu deneyecegım
  • quote:

Orjinalden alıntı: skylove

yıllardır wow oynadıktnn sonra free olarak ılk bu oyunu deneyecegım

açıkçası yıllarca wow oynamış biri beklentilerini tam olarak karşılamaya bilir wow gibi büyülü bir atmosfer, flim seneryosu gibi görevler ve uçan aslanlar yok baştan söyliyim
  • RYL 2 Çakması
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.