Şimdi Ara

return of warrior (row) yeni online oyun arayanlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar eski bir ko oyuncusu idim uzun süre oynadıktan sonra malum sebepler yüzünden oyunu bıraktım
    return of warrior(row) diye bir oyun buldum
    tümüyle tesadüf eseri olarak ve bu oyunu oynamaya başladım tümüyle gerçeğe yakın ortam iyi grafikler ve kaliteli bir pvp sistemi var ki özellikle
    oyunun pvp si inanılmaz güzel ve heycanlı oyunda pek fazla hatta hiç türke rastlamadım şimdiye kadar
    hepinizi beklerim inanın pişman olmassınız

oyun hakkında bilgi:

bu oyun RYL 2 oyununun aslında aynısı tek farkı RYL 2 PVP ağırlıklı iken return of warrior PVP ve PVE dengeli bir oyun

oyun sanki haçlı seferleri yıllarında kudüste geçiyormuş gibi bir hava verilmiş, oldukça detaylı ve gerçeğe yakın gırafikler
    insanı çok etkiliyor, zaman gerçeğe yakın ilerliyor gündüz her yer aydınlık ve bulutlar doğuya doğru hareket ediyorlar güneşe baktığınızda
    gerçekte olduğu gibi güneş baloncukları oluşuyor, gece sizin etrafınızda bir ışık
    ve ortam loş bir hal alıyor gökyüzü yıldızlarla süsleniyor ve inanması zor ama
    denizde yakomozlar bile var kendinizi gerçekten oyunun içinde hissediyorsunuz

oyun iki ırk üzerine kurulu Human ve Ak'kan

Humanlar 4 ayrı sınıf ve her sınıf kendi içinde 2 ayrılıyor
    Fighter - Warrior ve defender
    Rogue - Assasin ve Archers
    Mage - Sorcerers ve Enchanters
    Acolyte -Clerics ve Priests

AK'KANLAR 2 sınıftan oluşuyor ve kendi içinde 3 ayrılıyor
    Combatant -Attacker ,Templar ve Gunner
    Officiator -Rune Officiator ,Life Officiator ve Shadow Officiator

şu anda tek server var oda Ichman

önce kendinize bir ırk seçerek başlıyorsunuz daha sonra karekter yapılandırmadan sınıfınızı belirliyorsunuz 10 lvl gelince
    asıl sınıfınızı seçiyorsunuz o sınıfta uzmanlaşmaya çalışıyorsunuz

ex kasma sistemi parti ile yapıla bilindiği gibi partisizde görevler vb. yapıla biliniyor canavarlar ne çok kolay nede çok zor kesiliyor
    ilk başlarda biraz zorlansanızda asıl sınıfınıza geçince kolaylaşılıyor fakat lvl yükseldikçe kendinize bir parti bulmanız kaçınılmaz oluyor
    şimdiden uyarayım
    karekterinizi istersenis mouse isterseniz klavye ile yönlendire biliyorsunuz
    mouse sistemini pek tefsiye etmem kullanımı çok zor daha çok parti içinde hellciler için kullanışlı oluyor okadar
    oyunda belirli zaman aralıklarında herkesin katılabileceği statue war ve sadece clanların katılacağı guild war düzenlenmekte
    bu savaşlara katılmak içinse ekranın sağ alt köşesinde savaş başladığında yanıp sönen simgeyi
    yada O harfini tıkladığınızda gelen pencereden rahatça gidebiliyorsunuz 50 lvl atını pek tafsiye etmem
    oyunun en büyük özelliği diğer oyunlarda olduğu gibi düşmanı mouse veya klavyeden herhangi bir tuş ile seçemiyor oluşu
    eğer yakın döşüşçüsüiseniz düşmanı klıcınızın menziline sokmanız gerekiyor ki bu oyuna çok büyük bir zevk katmış yok uzak dövüşçüsü iseniz
    düşmanı okunuzun yada büyünün menziline girmesi gerek bu
    koşan bir tavşana eteş etmek gibi birşey ve bence çok zor bu sistem sayesinde sizden 5 lvl altı ve üstü ile rahatça başa baş savaşa biliyorsunuz
    bu sistem iyi item dışında iyi bir oyun hakimiyeti gerektiriyor ve hata kabul etmiyor
    ayrıca sikil sistemi biraz faklı düşünülmüş lvl atladıkça sikil satan NPC den sikil kitabı alınarak açtırılıyor
    2 tane NPC var bunlardan biri ortak sikilleri herkezin düşük lvl lerde kullanabileceği fakat geliştirilmesi
    DEX- İNT -STR vb özelliklerin geliştirilmesi ile paralel olduğu
    birde sadece kendi sınıfınızın kullana bileceği sikiller var NPC den bir sikil alarak o sikili geliştirmeye
    çalışıyorsunuz sikillerin 4 kademesi var ve NPC lerde sadece belirli kademelere kadar
    bulunuyor (şimdilik 2 ) geri kalan kademeleri canavarlardan yada BOSS lardan düşürmeniz
    gerekli yada iyi paranız var ise satın da alabilirsiniz
    bu sistem sayesinde herkezin aynı sikilleri kullanması engellenmiş olunuyor yani istediğiniz değilde
    imkanlar dahilinde geliştiriyorsunuz ( sikiller sürekli olarak sıfırlanıp yenisi alınabiliniyor)

bunun dışında oyunda bazı hataların olduğuda bir gerçek ama onlarında göz ardı edile bileceğini düşünüyorum
    özetle
    Prince Of Persia oyununu sevenler- Assasin
    Counter-Strike veya Half-Life oyununu sevenler - Archers - Sorcerers ve Enchanters
    Knightonline oyunundan vaz geçemeyenler - Warrior ve defender
    Warhammer oyununu oynayıp pişman olanlar - Clerics ve Priests

sınıflarını seçerlerse bu oyunun bağımlısı olurlar haberiniz olsun

oyunun resmi sitesi :http://www.returnofwarrior.com/index.asp
    google türkçe çeviri resmi sitesi :http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.returnofwarrior.com/guide/guide_09.asp&ei=bFW2SeebEsyE_gbf3MmzCw&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dreturn%2Bof%2Bwarrior%26hl%3Dtr%26sa%3DX

oyundan
    savaş sevenler için :http://www.youtube.com/watch?v=uoLFFxo01O0
    çoklu savaş sevenler için :http://www.youtube.com/watch?v=IfgQmkQS8tI ( göz gözü görmüyor )

not: oyunun kasmasını istemiyorsanız oyuna girmeden önce login ekranından settings ordan effect kısmını no yapmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotak -- 9 Temmuz 2010; 20:19:54 >

• İndiriyorum arkadaşım deneyelim bi hoşuma gitti gibi..Yokmu indircek arkadaş başka ?
  • Beyler bende denıyorum grafıkler nasıl acaba youtube da bırsey bulamadım oyun hakkında ama ????
  • ryl2 oynamıştım pvp çok iyi idi bi ara denemek lazım
  • Bayat bi oyun cidden Bircok oyunu Oynadım CoğuyLa kıyasLanıcak kadar deiL Birçok Oyun bundan daha fazla zevk verir diye düşünüyorum Knıght SevenLer için oLabir ama daha farkLı şeyLer düşünenLer için güzeL bi oyun değİl
  • neleri kötü onlarıda belirtirmisin? hotak sende bakıyomusun konuya acaba?
  • Client kaç mb ? Siteden download diyorum donup kalıyor sayfa
  • Bakalım bu kadar övdüğüne göre. Knight oyuncusu öyle kolay kolay online oyun beğenmez.

Edit : Neyse client çokmuş, kotam yok ama çok yavaş indiriyor 9 kb/sn.

Pvp Devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am İ Evil? -- 13 Mart 2009; 23:21:07 >

• 600mb firefox la ac bide istersn simdi actim indiriyorum
  • arkadaşlar her oyun herkes için farklı şey ifade eder ben açık söyliyim okadar övdüler 80 lvl çarı bıraktım koda wowa geçtim
    ya tamam güzel oyun ama saatler süren ve insanı canından bezdiren görevler kas kas ya ne olacak sonunda anlayamadığımdan neyse ondan iç tat almadım gittim warhammer online aldım
    yok sıktım kendimi 40 rank yaptım ama kötü grafikler ve basit oyun sistemi sıktı ve daha 3 ayın sonunda ondanda bıktım ( ki benim için tam bir fiyasko oldu)
    onun için ben ko oyuncuları rahat görev yapma düşük lvl de hızlı kasma güzel pvp sistemi savaşta party ağırlıklı olan bir oyun arayanlar için
    bire bir birde arkadaşım bir çok oyunla demiş ama şu kadarını söyleyeyim muhtemelen senin oynadığın bütün ( yada %99) online oyunları bende oynadım ama
    hiç bir oyunun grafikleri bu oyun kadar gerçekçi ve doğal değil bunu idda edebilirim ama oyundan zevk alıp alamıyacağınızı
    idda edemem birde deneyin beğenmesseni birşey diyemem herkezn kendi tercihi ama benim için cumartesi sabah 09:00 oyuna girmek için
    sabırsızlanıyorum ve gidip şimdi oyuna giriyorum

• unuttum söylemeyi birde ben online oyunlarda genelde mega karekteri açmayı severim baha bir cazip geliyor bana bunun için bu oyundada
    ilk mega açtim ama oyun sistemine alışamadığımdan çok zorlandım ama sonra asassin açtım ve işte bu hayatımın çarı dedim
    bu sıkıntıyı yaşamamak için

Prince Of Persia oyununu sevenler- Assasin
    Counter-Strike veya Half-Life oyununu sevenler - Archers - Sorcerers ve Enchanters
    Knightonline oyunundan vaz geçemeyenler - Warrior ve defender
    Warhammer oyununu oynayıp pişman olanlar - Clerics ve Priests

bikkate almaız şıddetle önerilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotak -- 14 Mart 2009; 9:39:27 >

• knight oynayan her oyunu begenir grafikler güzel degil boyut cok düşük zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

knight oynayan her oyunu begenir grafikler güzel degil boyut cok düşük zaten.

Katılmıyorum. Knight dünyadaki en iyi pvp sitemine sahip online oyundur. Bunu iddaa ediyorum, biraz daha temiz ve parasız olsa oynardım. O yüzdende pvp oynuyorum. Ve knight oyuncusu öyle kolay kolay oyun beğenmez.

• Grafikleri bayağı bi övmüşsünde bu grafiklerin nesi güzel ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

Grafikleri bayağı bi övmüşsünde bu grafiklerin nesi güzel ?

oynadınmı ? ben gerçekçiliğini övdüm bu resilerden anlaşılması zor biraz oynmak gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am İ Evil?

quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

knight oynayan her oyunu begenir grafikler güzel degil boyut cok düşük zaten.

Katılmıyorum. Knight dünyadaki en iyi pvp sitemine sahip online oyundur. Bunu iddaa ediyorum, biraz daha temiz ve parasız olsa oynardım. O yüzdende pvp oynuyorum. Ve knight oyuncusu öyle kolay kolay oyun beğenmez.

walla pvp si güzelde olsa o grafiklerle oynayipta insan bi l2 oynayinca aglar

• Hiç Oynadın mı Ko?

Edit : Ve ben en cok eğlendiğim oyunu oynarım. Grafikleri en güzel oyunu değil. Grafikleri en güzel oyun oynansa Counter-Strike şu anda çöp kutusundaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am İ Evil? -- 14 Mart 2009; 15:18:22 >
  • Oyun gerçekten çok eğlenceli fakat hp potu satan yeri bulamadım
  • opkadar igrenc grafikleri gorunce oynayasım gelmemişti iykide oynanmısım cok berbat nse konu sapmasın.
  • kalelerin içinde General Store Marchant isimli NPC de et olarak satılıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.