Şimdi Ara

Rev6'da İslam Çarları Geçiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silkroad Online is an MMORPG (Massively Multiplayer Online RPG) that puts the player deep into ancient Chinese, Islamic, and European civilizations.

TÜRLÇESİ:
    Silkroad Online bir MMORPG (Yoğun Multiplayer Online RPG) bu oyuncunun eski Çince, İslam ve Avrupa uygarlıklarının derinliklerine koyar olduğunu. (tam olarak çeviremedim)

Rev6'da bile arap çarlarından bahsediyor acaba oyuna ne zaman gelecek?

• bu eventte gelcek olsa joymax resmi bir açıklama yapardı bu eventte gelmiceği kesin de ...
  • valla ıslam gelırse kımse kusura bakmasında ben o kadar kastıgım charı bırakıpta sıfırdan kasmam 100 e kadar belkı hevesımı alana kadar oynar sonra bırakırım her gelen yenı ırk oyuna bı degısıklık katıyor belkı ama aslımızı çinli oldugumuz gercegını unutmayalım hepımız eskiden çinliydik ( şaka bi yana charlarımdan bırınden feragat ederek bı tane yenı ırk ıcın yer actım bakalım o ırk nasıl olacak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

bu eventte gelcek olsa joymax resmi bir açıklama yapardı bu eventte gelmiceği kesin de ...

zaten bu updatede gelmesi imkansız ama ilerde kesin gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStorMax -- 25 Ağustos 2009; 10:25:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStorMax

quote:

Orijinalden alıntı: yib

bu eventte gelcek olsa joymax resmi bir açıklama yapardı bu eventte gelmiceği kesin de ...

zaten bu updatede gelmesi imkansız ama ilerde kesin gelecek

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kusra bakmayında yeni serverin geleceğindende haberiminz yoktu bu nie olmasınki

• quote:

Orijinalden alıntı: pamuk52

arkadaşlar kusra bakmayında yeni serverin geleceğindende haberiminz yoktu bu nie olmasınki

Alıntıları Göster
    belkide supriz yapar joymax
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    sanmıyorum.avrupa çarları geleceğinde olanları hatırlayın...bence daha sonra gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStorMax

sanmıyorum.avrupa çarları geleceğinde olanları hatırlayın...bence daha sonra gelecek

Alıntıları Göster
    Şaka bi yana uzun zamndır gelcek deniyo ama bizim nesil goremicek sanırım bu gidişle
  • quote:

Şaka bi yana uzun zamndır gelcek deniyo ama bizim nesil goremicek sanırım bu gidişle

Alıntıları Göster
    harbiden doğru diyosun ama pek yakında diyosalar belki legend 5-6 gibi gelir

• quote:

Alıntıları Göster
    Bnce Bugün İslam Irkı Gelicek Çünkü Legend4Plus'u Yüklerken Bilgisayara İslam Irkına Benziyen Resimler Çıktı Eger Gelirse Şaşırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: __BuZZ__

Bnce Bugün İslam Irkı Gelicek Çünkü Legend4Plus'u Yüklerken Bilgisayara İslam Irkına Benziyen Resimler Çıktı Eger Gelirse Şaşırmayın

onlar hep ordaydı evet islam ırkı resimleri onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

Alıntıları Göster
    Arap Irkının Gelmesi Çok Zor 5 Saatlik İş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrostStorm

bence de üstlerde arkadaşın söylediği gibi legend 5-6 vs gibi gelicek bence
  • quote:

uptade 5 saat mi sürecek?-
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKavinsky

quote:

uptade 5 saat mi sürecek?-

Alıntıları Göster
    direk isroyami gelicek

hele bi durun once KSRO

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

direk isroyami gelicek

hele bi durun once KSRO

Alıntıları Göster
    farkındaysan herşey ksro ya gelecek die bişey yok herkez burada fikrini söylüyo ksro ile şu an bizim oynadığımız sro ya kale savaşı nerdeyse aynı zamanda geldi hatırlatim

• quote:

Orijinalden alıntı: pamuk52

farkındaysan herşey ksro ya gelecek die bişey yok herkez burada fikrini söylüyo ksro ile şu an bizim oynadığımız sro ya kale savaşı nerdeyse aynı zamanda geldi hatırlatim

Alıntıları Göster
    Ksro bir test serveridir.. her mal piyasa cikmadan once test edilir..

bende fikrimi soyledim..avrupa once kime geldi veya 10D itemler veya roc veya taklamakan veya veya..ilk hotan FW kime geldi...bunlarda once ksroya geldi bunlari unutmussunuz..
  • Oyun iyice karışacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

Ksro bir test serveridir.. her mal piyasa cikmadan once test edilir..

bende fikrimi soyledim..avrupa once kime geldi veya 10D itemler veya roc veya taklamakan veya veya..ilk hotan FW kime geldi...bunlarda once ksroya geldi bunlari unutmussunuz..

Alıntıları Göster
    hyr biz onları unutmadık seninde unttuğun bazı şeyler varmış ozaman silkroadda çok şey biliyomuydun silkroad legend 1 gelmeden çok mu şey biliyodunuz o zaman ksro yine bizden kaç legend öndeydi biz legend 1 e geçerken adamlar legend 6 a ya geçiyodu söylediğin çoğu şey tabikide önce ksro yha gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamuk52 -- 25 Ağustos 2009; 11:39:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.