@Ludwig13 Sağol hocam. Eskilerin silinmesi gerekli bölümünü unutmuşum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü,
3 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ana sayfadan kocaman shorts videolarını nasıl gizliyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar > Revanced > Shorts > Hide Shorts in home feed
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çiçek gibi oldu. Teşekkür ederim.
Eskiden shorts butonunu aşağıya alıyorduk o özellik gitti mi?
Ayarlar > Revanced > General layout > Navigation buttons > Hide Shorts (kapatın)
Emeğe saygı..
Video acildiktan bir müddet sonra donuyor revanced , ne yapmam lazim acaba
Revanced.zip https://s2.dosya.tc/server29/485j3e/Revanced.zip.html
Youtube V19.09.37 üzerinde inşaa edildi.
Buyurun arkadaşlar. Benim şuan sıkıntısız kullandığım Revanced ve GMScore. Gmscore yani yeni microg'nin Self-Check bölümündeki bütün onayları verin. Olmayanları boşverin. Sonra hesabınızı girin. Çalışacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 30 Mart 2024; 18:31:45 >
Önce ReVanced Manager'in güncel sürümünü yükleyin, sonra YouTube'un v19.09.37 sürümünü ReVvanced'e yamayıp yükleyin. Eğer zaten yüklü ise önce silip sonra yükleyin.
Ayarlar stabil kalmıyor. Shorts videoları bazen ana ekrana gelip duruyor.
İlk defa çözemediğim bir problem yaşadım RY'de... Tam ekran bir Video oynarken bir 3-5 dakika falan sonra çatt diye video ve uygulama kapanıyor..
3 kez temiz sıfır kurulum yaptım ki zaten 1 senedir sıfır sorunla kullanıyorum güncelliyorum sürekli.. İlk defa böyle bir şey oldu, net bir çözüm yolu yoksa mecburen yeni sürümleri bekleyeceğim.
Yukarıda yazdığımız adımları sırasıyla uyguladınız mı? Microg başta olmak üzere her şeyin silinmesi ve paylaştığımız sürümler üzerinden patch yapılması gerekiyor.
Bunları yapmanıza rağmen bahsettiğiniz problemi yaşıyorsanız telefonunuzda yüklü olan "orjinal" Youtube uygulamasını aktif edin. Muhtemelen bu sorunu çözecektir.
Ben son versiyonu indirip denedim olmadı ayrıca extended surumunude denedim yine olmadi
Youtube apk'sını kastediyorsanız son versiyonu kullanmamanız gerekiyor zaten
Shorts videolarında paylaşma özelliği açık olduğu halde paylaş butonu gelmiyor.
Uygulamanın önbelleğini silin ve durmaya zorlayın. İşe yarayabilir.
-
Aynı sorunu yaşayıp belirttiğim yöntemle çözdüm. Revanced telegram kanalında da yazdım ve onlarca kişi aynı şekilde çözdü. Bir adımı yanlış uyguladınız muhtemelen.
-
Denedim bakalım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X