Samsung cihazlarda sorunsuz kurulum gerçekleştirirken, Honor tabletimde bir türlü halledemedim. Vanced için şimdilik tek çözüm yolu adb komutuyla youtube'u yok etmek. Bu zahmete değer mi diye çok bakındım ama olmadı. Honor cihaz kullananların bilgisi olsun. @ugurcansayan |
Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu (13. sayfa)
-
-
Honor tablet dün akşam ben yükledim sorun olmadı vanced microg vs yüklü olabilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde bana bu chromdan video açınca revanced dan açılmasını sağlayacak yöntemini söyleyecek biri varsa çok mutlu olurum. Ya chromdan açıyor yada orj uygulama etkinse ordan seçenek sunmuyor.
Önce kendim yama yapıp kurdum bir süre sonra video dondu, ardından sizin verdiğiniz linkten kurulum yaptım gene bir süre sonra video dondu. Yeni sürüm mü beklemek lazım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temizleyip yeniden başlatmama rağmen her türlü yöntemi yamalı versiyonları denememe rağmen olmadı. Ana uygulamayı adb ile temizlemek zorunda kaldım. Yıllardır kullanıyorum Vanced, Honor'da böyle bir şeyle karşılaştım. Sistem Google ile entegre olduğundan sanırım ne yama yaptırdı ne ayrı uygulama kurdurdu hep paket ayrıştırma hatası verdi.
Diğer sorunuzun cevabı: Ayarlar - Uygulamalar - Varsayılan Uygulamalar - Bağlantıları Açma kısmından orjinal uygulamayı bulup kapatmak.
-
Yamalı sürümü açıp YT ayarlardan ReVanced - Misc - Spoof kısmına tıklamak gerekiyor. Düzeliyor sonra.
-
@Nocilisss
Bir üstteki olmaz ise; 1- Revanced uygulamasının önbelleğini silip zorla durdurun. 2- Eski MicroG'yi kaldırın. 3- Cihazınızı yeniden başlatın.
Bazı ayarlar uygulama yeniden başlatılınca uygulanabiliyor. Shorts için beğen/iğren/yorumla/paylaş seçeneklerini değiştirdikten için de yeniden başlatmak faydalı olabilir. Eğer bu ayarlar yeniden başlatmadan olmuyorsa ve uygulama yeniden başlatma uyarısı vermiyorsa haber verebilir misiniz?
Cihazınızda zaten yüklü olan uygulamayı mı yamamaya çalışıyorsunuz? Bunun yerine APK dosyasına yama uygulamalısınız.
Bunun için ya root erişimi ile kullananmalısınız veya Firefox gibi bir tarayıcıya geçebilirsiniz
Huawei ve Honor markaların bazı modellerinde maalesef sıkıntı oluyor, Google'lı olan modelleri ayrı Google'sız olan modelleri farklı problemler çıkarabiliyor. Kendi çözümünüzü paylaştığınız için teşekkürler:) Hangi cihazı ve yazılım sürümünü kullanıyorsunuz?
@Ludwig13 dediğiniz yöntemle youtube'u kurdum 1 gün sorunsuz çalıştı ancak şu an donuyor. Revanced extended kurmanın bi yolu yok mu tekrardan?
Honor Pad X9 - Android 13
Konu için teşekkürler hocam. Açıkçası bugüne kadar hep bozulunca yenisini indirip kuruyorduk, bu seferki bana da sürpriz oldu.
-
Dediğiniz gibi yapınca düzeldi, şimdilik bir sıkıntı yok gibi duruyor. Teşekkür ederim
Hocam 2 türlü de denedim apk da da aynı hatayı alıyorum
APKMirror.com adresinden indirdiğiniz YouTube APK v19.09.37 dosyasını cihazınıza direkt kurmayacaksınız, YouTube APK dosyasını önce ReVanced ile yamayıp sonra yamalı APK dosyasını kurmalısınız.
Huawei için . Şuan duraklamadan çalışıyor YouTube fakat giriş yapilmiyor .
Zaten onu apk ya basıp kurmuyorum hocam. Size yaptığım adımları anlatayım :
1- Orijinal youtube uygulamasındaki tüm güncellemeleri kaldırıyorum
2- Önceki mesajlarda belirttiğiniz doğru revanced manager ve youtube apk sini indiriyorum.
3- Revanced manageri kuruyorum.
4- Revanced managerde patch kısmına gelip storage diyip indirmiş olduğum youtube 19.09.37 yi seçiyorum patch e basıyorum patch bitiyor ardından install a tıkladığımda önceki mesajlarda belirttim failed hatasını alıyorum root ile ilgili hata veriyor.
Uygulamadan almış olduğum log :
- Device Info
ReVanced Manager: 1.19.3
Model: MI 8
Android version: 10
Supported architectures: arm64-v8a, armeabi-v7a, armeabi
Root permissions: No
- Patch Info
App: com.google.android.youtube v19.09.37 (Suggested: 19.09.37)
Patches version: v4.5.0
Patches added: Default
Patches removed: None
Default patch options changed: None
- Settings
Allow changing patch selection: false
Version compatibility check: true
Show universal patches: false
Patches source: revanced/revanced-patches
Integration source: revanced/revanced-integrations
- Logs
Reading APK
Decoding app manifest
Loading patches
Merging integrations
Deleting existing temporary files directory
Decoding resources
Executing patches
Applied 60 patches
Compiling patched dex files
Compiled 8 dex files
Compiling modified resources
Aligning APK
Signing APK
Patched APK
Installing patched app
Installation failed
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X