Şimdi Ara

Revelation Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Revelation Online açık beta sürümü ne zaman başlıyacak acaba ? Ocak sonu diye duydum tam tarihi bilen varmı ?

• bekleyen yokmu şu oyunu yaw
  • Bende gördüm oyunu ama tam.bilgim yok hocam ne zaman cikacagi hakkinda
  • 3. kapalı beta 18 ocaktan 2 şubata daha obt gelmiyor
  • pre aldım oynadım oyun iyi grafik dialoglar çevreler çöp gibi oyunda kasma olayı oluyor param boşa gitti hiç begenmedim
  • free olarak deniyemiyormuyuz oyunu? direk paket satın alma ekranı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbc

free olarak deniyemiyormuyuz oyunu? direk paket satın alma ekranı geliyor.

Oyun tam sürüm olarak çıktığı zaman free olarak oynayabilirsin. Beta ya giriş paralı. Bence boşa para verme. Free olunca denersin. Öyle para yatırılıcak bir oyun değil bence. Blade and soul gibi son yılların en görkemli kore oyunu bile patlamışken, revelation online a para yatırmak akıl işi değil. beklemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Orijinalden alıntı: tbc

free olarak deniyemiyormuyuz oyunu? direk paket satın alma ekranı geliyor.

Oyun tam sürüm olarak çıktığı zaman free olarak oynayabilirsin. Beta ya giriş paralı. Bence boşa para verme. Free olunca denersin. Öyle para yatırılıcak bir oyun değil bence. Blade and soul gibi son yılların en görkemli kore oyunu bile patlamışken, revelation online a para yatırmak akıl işi değil. beklemekte fayda var.

teşekkürler.
  • Kore çin temalı oyun oynanmaz bune böyle koca memeli seksi kızlar, velet çocuklar, açın mis gibi orta çağ veya teknolojik bir mmorpg oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Kore çin temalı oyun oynanmaz bune böyle koca memeli seksi kızlar, velet çocuklar, açın mis gibi orta çağ veya teknolojik bir mmorpg oynayalım.

Aynen kore çin oyunları avrupada tutmuyor malesef. sadece Aion Online kore yapımı olarak avrupada tuttu. oda b&s gibi revelation online gibi uçuk kaçık bir oyun değil. Onada 7 senemi verdim. Ömrümü yedi. Neyse aion'un hakkını yemiyim halen aion sayesinde aylık 1000 ile 1500 tl arası gelirim var. aion sayesinde sıfır araba aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 20 Ocak 2017; 8:0:56 >
  • Yoh artık ebesininki O olaylar knightta olmuyormuydu ya Aion oynadım bende ama 50 levele falan gelip bıraktım gerek oynanış gerek görevler zor geldi oyun birde çok hızlıydı, ufacık karakter yapanlar vardı yanımdan geçiyorlardı zor görüyordum ısınamadım oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Yoh artık ebesininki O olaylar knightta olmuyormuydu ya Aion oynadım bende ama 50 levele falan gelip bıraktım gerek oynanış gerek görevler zor geldi oyun birde çok hızlıydı, ufacık karakter yapanlar vardı yanımdan geçiyorlardı zor görüyordum ısınamadım oyuna.

Ben knight dada para kazanmıştım. Ancak aion daha çok getirisi olan bir oyun. 7 senedir oynuyorum. 4 sene hardcore sabah 10 gece 2 durmadan oynadım. Pvp si inanılmaz iyidir. mmorpg dünyasında pvp si iyi 2 oyun bilirim. birini Knight diğeri Aion dur. Sen aion da pvp yapcak seviye iteme gelmemiş ve oyununun tadını alamadan bırakmışsın. Ama son 3 senedir sadece ticaret için oynuyorum Aion'u. Adam öldürmek mi yoksa para kazanmak mı daha zevkli diye baktığımda para kazanmak daha çok hoşuma gitti. Bugün aionda çok iyi bir silah 5t oyun parsaı yani 450 TL civarında. iyi bir karakter yapmak 40t civarında yani 3000 TL yi buluyor. Bu paraları karaktere kullanmaktansa satmanın beni daha çok eğlendirdiğini son 3 senede farkettim Önce sıfır Seat ibiza aldım Aion sayesinde. Kredisi bitti sattım. 2 ay öncede sıfır Seat Leon aldım. Şimdi Aion sayesinde leon kredisi ödüyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.