Bildirim
Revell yapımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende Revell Airbus a380 interior maketini yapıyorum tavsiyelerim ise boyama işlemini iskeletin üzerinde yapman (parçaları tutan kısım), yapıştırıcını aşırı kullanma azıcık sürsen bile kaynaşacak o plastik malzeme,cam için şeffaf yapıştırıcı kullanmalısın ve eldiven tak,fırçalarını sürekli temiz tut işin bitince tinerle temizle, yapım için kesinlikle acele etmemelisin yoksa batırırsın hemen bitsin diye başlama işe sıkılınca hemen bırak ve bol bol sabır diyorum aklıma gelen bunlar şimdilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaszcn -- 4 Ağustos 2014; 23:39:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Boeing_fan
D&R den Boeing 787 Revell maketi aldım yanında revellın boyalarını fırça ve uhusunu aldım. Yapmak ne kadar sürer nasıl yapılır? Yardım pls
OO 787 de mi aldın en son bana kore den 737 getirtricem dedin sonra iptal etmiştin onu Beni de çağırsana evde beraber yaparız -
quote:
Orijinalden alıntı: ulaszcn
Bende Revell Airbus a380 interior maketini yapıyorum tavsiyelerim ise boyama işlemini iskeletin üzerinde yapman (parçaları tutan kısım), yapıştırıcını aşırı kullanma azıcık sürsen bile kaynaşacak o plastik malzeme,cam için şeffaf yapıştırıcı kullanmalısın ve eldiven tak,fırçalarını sürekli temiz tut işin bitince tinerle temizle, yapım için kesinlikle acele etmemelisin yoksa batırırsın hemen bitsin diye başlama işe sıkılınca hemen bırak ve bol bol sabır diyorum aklıma gelen bunlar şimdilik
cok saolun boyaları da sipariş ettim kitapçığında 11-12 boya diyodu da ben 5e indirdim o sayıyı :D Fırça normal anam babam fırça oluyo mu peki her boyaya ayrı fırça gerekir mi? Bir de benimki haribo goldbaren 737-800 iki farklı boyama seçeneği var haribolu bir de normal TUIfly sarı boyaması. Kitapçıkta hangi boyamayı yapacağıma göre bir anlatım yok sadece bazı yerlerde(ince ayrıntılarda) uçağı yaparken boyayın diyor. O yerlerde boyaları A ve D olmak üzere adlandırmış fakat A mı D mi haribolu olan bilemiyosun onu nasıl halledebilirim? Şimdiden çok sağolun :D
-Airbus- kardeş 737 geldi de 787 sonraki iş hele bi bitireyim şunu :D
-
kaç para tuttu kardeş? -
Yapıştırıcı olmadan yapamaz mıyım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X