Şimdi Ara

reverse item nedir tam olarak açıklayabilecek varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazıları itemlerine reverse bamış ne gördüğünü açıklayabilecek varmı?

• reverse item demek +1 ken bile +8 gibigozukur yada parlar item bu da ayrı bi hava werir mesala +1 reverse raptor +8 gibi gozukur bu da partylere girmeyi kolaylastırı ama iteme fazla bi şey katmaz sadece hava verir o kadar
  • adam chiitne basmış chiitne ne faydası var peki?
  • aslında reverse cok ise yarar. Siz sadece olayın yarısını ve yararsız olan kısmını bilionuz.+7 high class ve +7 unique itemlere basılır. bastıın +7 item +1 olur ve yanar. ondan sora yine deeisik bi kaıtla +2 +3 +4 die basabilirsiniz ama damagesi fln az artar. mesela shard +7/70 e reverse basıp sora reverse +2 yaparsanız shard +2/72 olur yane elemental damagesi 10 10 artmaz. bide +5 reverse bir item o itemin +8 ine esittir.
  • ve sakın reverse olmus itemi+1 diye +5 götürmeyin kolay ddegil
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OozZy_

aslında reverse cok ise yarar. Siz sadece olayın yarısını ve yararsız olan kısmını bilionuz.+7 high class ve +7 unique itemlere basılır. bastıın +7 item +1 olur ve yanar. ondan sora yine deeisik bi kaıtla +2 +3 +4 die basabilirsiniz ama damagesi fln az artar. mesela shard +7/70 e reverse basıp sora reverse +2 yaparsanız shard +2/72 olur yane elemental damagesi 10 10 artmaz. bide +5 reverse bir item o itemin +8 ine esittir.

burdaki "bastıın +7 item +1 olur ve yanar." cümlesi ne anlama geliyor_?
  • pardon cümle biras yoruma acık olmus anlatıım. ya mesela +7dark wane var.+8 e basmaya yemio. o zmn reverse basarsın.attack ı fln aynı kalır ama + sı +1 olur. sonra deisik bi kaıtla upgrade etmeye dvm edersin +2 +3 die. yine anlamadıysan bi tane citin +7 12 str bonus mesela. ona reverse basına citin +1 olcak ama str bonus 12 olmaya dvm etcek.ondan sora onu bastıkca 13 14 die coalcak str si.
  • Birde bu rebithle sılahı bastıgınızda o silahın durubıltysınde sayılsal olarak bır değişiklik olmuyor ama silahın dayanıklılıgı artıyor.Mesela rebıth basılmamıs md +8 ile rebıth basılmıs md +7 arasından dayanıklılık olarak çok fark oluyor.Md +7 nin dayanıklılıgı Md +8 den bıle daha yukarı cıkıyor.
  • peki bi soruda benden olsun ;

reserve item war +1 ona + basmak normal itema + basmayla aynımı?
    mesela +1 md +2 ye kesin geçer busla basarsan +3 e kesin geçiyoya reserve +1 ,+3 e kesin geçiyomu?
  • Kagıtı ile basıon oluyo
  • yok. +2 ye gecerken bile patlama olasılıı var ama +7 yi +8 yapmaktan daha kolay +5 reverse basmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OozZy_

pardon cümle biras yoruma acık olmus anlatıım. ya mesela +7dark wane var.+8 e basmaya yemio. o zmn reverse basarsın.attack ı fln aynı kalır ama + sı +1 olur. sonra deisik bi kaıtla upgrade etmeye dvm edersin +2 +3 die. yine anlamadıysan bi tane citin +7 12 str bonus mesela. ona reverse basına citin +1 olcak ama str bonus 12 olmaya dvm etcek.ondan sora onu bastıkca 13 14 die coalcak str si.

dw e reverse basılmıyo sadece upgrade itemler basılıyo
  • Ya arkadasalr su reserve kagıdını nereden alıyoruz Charon'a göz attım ama göremedim bilen varsa yardım etsin lütfen
  • itemler reverse le basılınca +1 oluyo ya.Ben baska bi item gördüm item class:reverse yazıyo ama +7 o nasıl oluyo
  • peki reverse bastiktan sonra upgrade yaptigimizda itemin yanma oranini bilen var mi?
  • anlayacağınız Japko resimlerinde gördüğümüz + 21 shell falan böyle oluyo
  • ya bendede salamnder +7 var reverse o nasıl oluyor damagesı attcı faln aynı ve ben bu ıtemı bu pack gelmeden once aldım ozmanlar hıgh classdı neden reverse ıtem oldu açıklayabılecek olan varmı
  • simdi elmide +8md'ler var onlari reverse item olarak basarsam +1 olur daha sonra +2 e basarsam attack 96 dan fazla olurmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clink -- 6 Ağustos 2006; 20:16:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.