yeni gelicek olan patch de upgrade de bi degisiklik olacakmis sim di bu degisiklikleri bana tam anlamıyla bir arkadasimiz anlatabilir mi . cok guzel 1 acıklama olursa belki ust konu olur...
bak bu gece saat 12 de serverler kapancak saat sabah 8 de fire drake cıkmıs olcak ama normal ko gıbı ındırceksınız(sıtsınden) bi yanlısım olabilir siz hinede konun sitesine bakın ingilizce olarak ne olacagını yazıor. ben bole bılıom
ben anlatırım ama bi daha bişey sormayın sadece 1 sefer anlatırım. item i normal bi şekilde +7 bastıktan sonra rebirth item e çevirebilceksin. bunu charon dan aldığın kağıtla yapçaksın ihtimal %100. rebirth item i +4 e kadar basınca bu normal bi +8 item olcak. rebirth item i +11e kadar basınca bu da normal bir +9 item olcak. yine rebirth item i +21 e kadar basınca bu da normal bi +10 item olcak bu kadar basit bi olay. yalnız rebirth item ler daha zor basılcak upgrade ihtimali düşük olcak o da ayrı bi mesele. 1 item i rebirth e çevirdikten sonra tekrar eski haline çeviremeyeceksin öyle kalacak. bu kadar biliyodum yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir.
Zaten +8 denemek istemeyen çoğu kişi +7 yi rebirth yapıo parlasın die item. Bi de +7 silhlara elemental damegeleri varsa (poison, glacier, fire gibi) rebirth bastığın zaman o itemin +8 iymiş gibi yanıo Jpko da oynuorum ordan şeyettim bende
anlamadım yine basmıo,durdu
Evet aslında problem sende diil görmeden örenmek zor olur . Zaten biçok kişi yapar hemen görürsün sende
İtemler yeniden doğacakmış +21 itemler aslında +10 oluyorlarmış.
Upgrade konusunu daha geniş bakacağız artık daha küçük çapta upgradeler yapabileceğiz.
İşte yeni upgrade cetveli (Kendim yaptım):
Charondan satın alınan bir rebirth scrollu ile %100 başarı oranında itemi Rebirth itemine dönüştürebilirsiniz ondan sonra tekrardan Rebirth Upgrade Scroll ile upgrade yapabilirsiniz. Ayrıca nasıl Trina Yıldızının Parçasını kullanarak upgrade şansını arttırabiliyorsak burada da Karibudi’s Tear (Karibudi'nin Gözyaşı) isimli PowerUp Store itemiyle upgrade şansını arttırabiliyoruz.
Bazı unique itemler ve set itemlerde bu şekilde rebirth e dönüştürülebilir.
Yeni bi eklenti, Preview (Ön izle) tuşuna basarak itemle ilgili özellikler, itemin yeni hâlinin nasıl olacağı vs. hakkında bilgi alabileceğiz.
* Yazıyı tam olarak çevirmedim, okudum ve farklı bir yönden anlatmaya çalıştım. Herhangi bir çeviri programı ya da sözlük te kullanmadım.
Yeni gelecek patch ile Knight Empire bitecek Fire Drake başlayacak, test serverının aynısı ama aynı karakterler devam edeceğiz expler test serverındaki gibi 10 katı yüksek olmayacak herkese öyle itemler verilmeyecek sanırım npclerde de sheller vs de satılmayacak.
Resimde normal shard+8 ile reverse edilmiş shard arasındaki farkı görebilirsin...
evet bu test server ında da var
herkess icin tsk ederim cok yardimci oldunuz bende sımdı ındırdım yeni patch i
indirmek ısteyen ler bunu
ie ye yazsın yada Flashget e ordan rahatca ındırrısınız
Zaten +8 denemek istemeyen çoğu kişi +7 yi rebirth yapıo parlasın die item. Bi de +7 silhlara elemental damegeleri varsa (poison, glacier, fire gibi) rebirth bastığın zaman o itemin +8 iymiş gibi yanıo Jpko da oynuorum ordan şeyettim bende
Senin anlattığın reverse item
quote:
Orjinalden alıntı: 1Teknik
Resimde normal shard+8 ile reverse edilmiş shard arasındaki farkı görebilirsin...
revers item daha ii de peki parlıyo mu o de shard +8 gibi?
ewt parlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: WAR4BLOOD
ewt parlıyor
oke saolasın
Kıyafetler +11 Rebirth'ten sonra, silahlar ise +4 Rebirth'ten sonra parlamaya başlarlar.
Kıyafetler mi parlayacak ?
örnek olarak elimde 1 adet +7 glave var poisonu basılı bunu +8 yapmak benim için riskli olacağından bunu reverse iteme çevirdim ve +1 reverse item oldu.Bu glavei reverse olarak +5 yapmam lazım parlaması için diyosunuz ama reverse olarak +1 den +5 e basmak garantimi ?Birde reverse item up için özel bir kağıtmı kullanılcak yoksa BUS ile devammı ?
quote:
Orjinalden alıntı: bufyyy
örnek olarak elimde 1 adet +7 glave var poisonu basılı bunu +8 yapmak benim için riskli olacağından bunu reverse iteme çevirdim ve +1 reverse item oldu.Bu glavei reverse olarak +5 yapmam lazım parlaması için diyosunuz ama reverse olarak +1 den +5 e basmak garantimi ?Birde reverse item up için özel bir kağıtmı kullanılcak yoksa BUS ile devammı ?
sıkıcı olmazmı sence herkes +21 rebirth le dolaşır bence normal upgradeten çok farklı olmalı rebirth+5 yapmak
quote:
Orjinalden alıntı: ajax_mage
quote:
Orjinalden alıntı: bufyyy
sıkıcı olmazmı sence herkes +21 rebirth le dolaşır bence normal upgradeten çok farklı olmalı rebirth+5 yapmak
Bende onu sormuştum zaten reverse item up şansı normal up şansından düşükmü yüksekmi?