arkadaşlar ben bilgisayarıma revodrive3 240GB PCL expres takyım sürücüsünü indirip kurdum tek defaa mahsun 3 bölüp biçimlendirdim ssorunum şu diğer harddiskimle bilgisayara girdiğimde bilgisayar 3 bölünmüş ve biçimlendirmiş olarak yeni aldığım hardiski tanıyo ve bilgisayarımda aygıt yöneticisini açtığımda oradad görünüyo ama bilgisayarımı yeniden başlatıp win 7 cd sini koyduğumda ortada yeni aldığım ssd ortada yok sorun nerede ve nerede hata yapıyorum sizce
Kurulum sırasında diğer hdd'lerinizin göründüğü biçimlendirme ekranına gelince sürücü yükle seçeneğine tıklayıp Revodrive 3 ile birlikte gelen cd içindeki yazılımı gösterin bir süre sonra revodrive 3 görünür hale gelecek ve işletim sisteminizi kurmaya devam edebilecek duruma gelecektir.
verdiğin bilgi için çok saol arkadaşım sayende harddiskimi kurmuş bulunmaktayım bu arada açılışta hızlı fakat ilk açılışta disk bilgisini verdiği için burada bir zaman kaybı meydana getiriyo
O sorun tüm revodrive 3 ssd'lerde var galiba ve firmware güncellemesi ile çözüleceği söyleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurmurat360x
O sorun tüm revodrive 3 ssd'lerde var galiba ve firmware güncellemesi ile çözüleceği söyleniyor.
bütün pci / pci-e sata /sas denetleyicileri bekleme yapıyor sana özel bir durum değil..