Şimdi Ara

revodrive3 pcl expres lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarıma revodrive3 240GB PCL expres takyım sürücüsünü indirip kurdum tek defaa mahsun 3 bölüp biçimlendirdim ssorunum şu diğer harddiskimle bilgisayara girdiğimde bilgisayar 3 bölünmüş ve biçimlendirmiş olarak yeni aldığım hardiski tanıyo ve bilgisayarımda aygıt yöneticisini açtığımda oradad görünüyo ama bilgisayarımı yeniden başlatıp win 7 cd sini koyduğumda ortada yeni aldığım ssd ortada yok sorun nerede ve nerede hata yapıyorum sizce

not bu arada anakartımın modeli gigabyte ep45-ds3

ustadlarım cevaplarınızı bekliyorum saygılarımı sunarım

• Kurulum sırasında diğer hdd'lerinizin göründüğü biçimlendirme ekranına gelince sürücü yükle seçeneğine tıklayıp Revodrive 3 ile birlikte gelen cd içindeki yazılımı gösterin bir süre sonra revodrive 3 görünür hale gelecek ve işletim sisteminizi kurmaya devam edebilecek duruma gelecektir.
  • verdiğin bilgi için çok saol arkadaşım sayende harddiskimi kurmuş bulunmaktayım bu arada açılışta hızlı fakat ilk açılışta disk bilgisini verdiği için burada bir zaman kaybı meydana getiriyo
  • O sorun tüm revodrive 3 ssd'lerde var galiba ve firmware güncellemesi ile çözüleceği söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

O sorun tüm revodrive 3 ssd'lerde var galiba ve firmware güncellemesi ile çözüleceği söyleniyor.

bütün pci / pci-e sata /sas denetleyicileri bekleme yapıyor sana özel bir durum değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.