Şimdi Ara

Revolution Guild - Burning Steppes Hakkında Şikayet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Revo guildindekilerin üslubunu hiç beğenmemekle beraber çok kısa belirteyim,

burning legion'da en iyi Türk guildlerinde bulundum (tbc zamanı). bazı sebeplerden dolayı bir türlü mutlu olamadım Türk guildlerinde. Genelleme yapmayı hiç sevmem fakat durum böyle. Daha sonra yabancı guildler olan Fire Of Dune, Doomed gibi guildlerde bulundum. Sunwell son boss'a kadar geldik hiç sorun yaşamadan.

Bunları yazmamın sebebi yapacağım yorumları, aradaki farkları tecrübeli sayabileceğiniz bir ağızdan duyabilmeniz:

Bir kere kesinlikle Türk guildlerinde belediyecilik anlayışı var. Emin outland'de toki ev yapacak olsa ilk önce guild belediyesine ait yakın yandakçılar ev sahibi olur şaka bir yana sen canını dişine takarsın raidde yüzüm kara çıkmasın diye kıçını yırtarsın, olur ya bir gün ufak bir aksaklık olur bağlantın kötüdür, içerden biri bağırır, bir takım sorunlar arka arkaya olur. Hemen kara lekeyi yersin (guild yöneticilerinden tanıdığın yoksa). Fakat raid geç başlar, birisi followda gezer, bir alt charıyla girer, bir diğeriyle (çünkü item dizer). Adam t6'yı shamanına dizer. Sonra warrioruna geçer sana sen healer olcan derler, eywallah dersin. neden hep bana çünkü diğerleri dost, kanka veya yakındır. bunu kimse değiştiremez. bu gerçek hayatta böyleki, sanalda uğruna kaybedeceğin hiçbirşey olmadığı bir yerde aksi olsun.

kısa yazmak istesemde uzun oldu. demek istediğim anlaşıldı nasıl olsa. ancak şunuda dip not olarak düşücem. kesinlikle yabancılar bizim kadar item düşkünü değil. illidan'ı 4. defa kesişimde daha üzerimde t6 yoktu. ki her denemede sona gidemiyorduk. pve'yi bıraktım pvp'ye yöneldim en son oyunuda bıraktım 6-7 aydır yokum.

o yüzden revo guildi yöneticilerinin üslupları bana o kadar tanıdık geldiki bilmem anlatabildmmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selrk -- 1 Haziran 2009; 17:32:43 >

• bu arada ekleyeyim topici açan arkadaşa hak vermiyorum. asla ve asla kimseyi zorlayamayız. eğer olmuyorsa çekip gitmesini bilmek lazım. bunu okkalı bir lafı ortaya koyarak yapabilirsin.

eğer gerçekten oynadığın server'da hiç bir guildde mutlu olamıyorsan bırak gitsin oyunu. valla hayat daha uzun geliyor insana. akşamlar çabucak bitmiyor
  • revo adını çok duyduk. iyi dediler, hoş dediler ama yöneticileri eğer foruma bile böyle şeyler yazıyorlarsa raidde adamın azına ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: egiray

Catze ayıp ediyorsun. Ben idiot lafımı geri aldım diye yazmıştım. Dediğim gibi drerd faramiru ve exented dışında kimseye bir laf söylemiyorum. Seninle konuştuğumuzda bir sır vermiştin şimdi benimle dalga geçenlerin en ön sırasında olmana rağmen bu sırrını saklıyorum ne yaparsan yap benden de çıkmaz merak etme. Ama bu yaptıkların hakkaten ayıp

bu olay giderek ilginclesmeye basliyor. Sırlar falan cikti simdi de ortaya bakalim sonu ne olacak eha.
  • Awake vakasımı gelio acep :S
  • Yukarıda officer ne yazmış falan denmişte ben officer değilim Revolutionda normal bir member'ım, gördüğünüz ama görmemezden geldiğiniz şekilde officerlar gayet güzel ve seviyeli bir biçimde açıklıyor. Ben seviyeli olmak zorunda değilim. Tatarla konuşmamızda ben ona demiştim ki, bende o instance kapısında 6 ay bekleyenlerdenim (o kadar beklemedim tabi, geyik bi laf bu, ama bende bekledim yani bi kaç raid, sonra keşfettiler aşırı pro olduğumu, bırakmadılar bi daha :P), Tatar'ın buna yanıtı kapıda bekleyenler idiottur oldu. Kim bozmuş seviyeyi ilk ?
  • satr satır yazılar sadece guilddin raid progressinde yeterli olarak yer alamaman için mi yav , yapıcağın şey belli çıkıp başka guilde gireceksin
  • Ya şu türk guildleri inanılmaz pembe dizi oluyor Ya arkadaş madem raide almıcan adamı koy friend statuse oda baksın işine. Çıkıo mu guildden devam mı edio .Ama adamı raider yada member tutup sora aaa bugun paladinimiz oyuna girmemish sen gel yada standby bekle lzm olursu belki diyip kullanmayın.Adam kötü oynuyoda olabilir ki bi oyun için böle dramatik bi yazı yazan adam yaşı kaç die sormak isterdim de banane.Egiray sende boşver yaz geldi denize falan gir dönüşte yabancı bi guilde girip kendini geliştirirsin oh miss oyun be bu ayıkın artık
  • burda bahsi geçen guildi tanımıyorum ancak guildlerimiz konusunda bir tavsiye verecek olursam 5-10 üniversite arkadaşının toplanmasıyla kurulan ya da cafe ahalisinin biraraya gelip kurduğu birnevi kanka mode on kurulan guildlerden uzak durursanız pek sorun yaşamazsınız. genelde 25+ yaş yöneticilerin ağırlıkta olduğu guildleri tavsiye ediyorum üyeleri daha karma, evlerinden oynayan kişilerden oluşan.
    sana da söyleyeceğim kim haklı kim haksız yaşamadan yorum yapamam ya da içinde bulunmadan ancak en azından bu kadar sıkıntı hissetiysen bu kadar uzun süre guildde durman hata olmuş yukarıda bir arkadaşın dediği gibi.
  • Hirbag aslında Revolution guild yukarda yazıldığı gibi 4 yıllık geçmişi olan liderinin(drerd) 30küsür yaşında olduğu bir guild. Ama maalesef burda da böyle olaylar oluyor. Değil uzun süre beklemem, girmem hataydı. Ama işte bekle falan dediler. Her gün soruyorum bugün alırmısınız, "yoook". Böyle böyle geçti günler. Ben bu sıra druide gear yaptık dk ya gear yaptım. Ama tabi bu tutumları rahatsızlık verici. Burda da zaten nasıl insanlar olduğu anlaşılabiliyor. Beklermisiniz 33 yaşında bir doktordan "şimdi gülüyorum birazdan yazacağım" gibi maduriyetini dile getiren birine edepsizce, alay ederek cevap vermesini. Ama oluyor işte :(
  • @ catze//kutut

Biz üslup yanlış daha olgun olsaydınız kendinizi haklıyken haksız yere düşürmezdiniz diyoruz siz hala gelmişsiniz burda yayvan tavırlardasınız.. sizin guildde alışkanlık olmuş bu sanırım.. Ne Revolution'mış arkadaş adınızı da ilk defa duydum bir anda kendinizi en saygın guild ilan edip millete yukardan bakmaya başlamışsınız bile kusura bakmayın ama sizin bu Progamer tripleriniz kendi forumunuzda kendi eküriniz arasında geçer burda gelip millete hakaret edip seviye düşürmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elemriel

@ catze//kutut

Biz üslup yanlış daha olgun olsaydınız kendinizi haklıyken haksız yere düşürmezdiniz diyoruz siz hala gelmişsiniz burda yayvan tavırlardasınız.. sizin guildde alışkanlık olmuş bu sanırım.. Ne Revolution'mış arkadaş adınızı da ilk defa duydum bir anda kendinizi en saygın guild ilan edip millete yukardan bakmaya başlamışsınız bile kusura bakmayın ama sizin bu Progamer tripleriniz kendi forumunuzda kendi eküriniz arasında geçer burda gelip millete hakaret edip seviye düşürmeyin

Elemriel bence hiçte Revonun ismini yeni duymuşa benzemıosun her ne kısmetse direk ilk postundan itibaren olayı bile tam anlamadan guilde laf atıosun.Belliki seninde bir kuyruk acın var.Acık acık soylede bilelim :)

Tatar kardeş sende direk diger forumlarda sacmaladıgın yazıları buraya kopyalayıp yapıstırma biraz bisiler ilave etRobotmusun otomatik saat gibi aynı seyleri farklı yerlerde soleyip duruyorsun.Destek alamadıgını gorunce hop baska yere kopyala aynı seyleri. yok yani güya aklınca guildimi karalayacaksın anlasak :) Senden oncede cok karalamaya calısanlar oldu burda yada baska forumlarda. Ama guild yoluna devam etti. Boyle yaparak kendini kücültüyorsun , haklıysanda haksız oluyorsun.Bir de belirtmeden gecemicem oyle postlarının sonuna " :( " filan tarzı emoteler eklemen asırı yapmacık bil.

Birde bazı arkadaslar guild üyelerinin cvp vermesine dayanarak revo boylemiymiş diyorda , eminim şaşkının biride size yani bütün guild memberlerinize " hic biri bişey bilmiyor , idiot , koyun " misali seyler yazarsa herkesede soz hakkı dogar.Haklısaysakda hakkımızı, kendimizi savunuruz kusura bakmayın.

• belki kendi guild forumunuzda, ventrilonuzda seviyesiz olma izniniz vardır ama belli kuralları olan X bir forumda "Ben seviyeli olmak zorunda değilim." demek talihsizlikdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Esasiyun

belki kendi guild forumunuzda, ventrilonuzda seviyesiz olma izniniz vardır ama belli kuralları olan X bir forumda "Ben seviyeli olmak zorunda değilim." demek talihsizlikdir.

kim demiş bunu ? Sen önyargılıysan zaten bunu yıkmak cok zordur .. sen o sozlerden bunu anlıosan sanada tebrikler ne diim. ben kufur , hakaret veya seviyesizlik goremedim hic bir postta. Birde burada tartısma olamasını elbette bizde istemeyiz fakat adam buraya acarsa konuyu, cevabı kendi forumumuzamı yazalım ? elbette buraya yazacaz belli bir seviye icerisinde. Sen rahat ol kardesim.

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekucigi -- 1 Haziran 2009; 23:50:22 >
  • @ ekucigi

Dostum bu kadar lafı kendimi gizleyerek söylemezdim hoş gizlemiyorum da zaten.. Birincisi şu anda DH guildindeyim.. Nickimde de olduğu gibi daha önce kastığım Horde char Elemriel'dir.. İlk adı Iceboy idi.. Scarshield Legion onun öncesinde Ally oynadım.. Sizin guilddeki Exci bursa'dan ilkerse beni tanır sor ona Ottoman'ın arkı SSL'den Pulse zamanında diye hatırlar Aysboys de hatta o anlatır sana alakamın olmadığını .. Benim kuyruk acım yok sadece sizin şu insanlara üstten bakma huyunuza anlam veremedim.. Tavrınız ve uslubunuz direkt olarak aşağlayıcı yönde göze batan kısım bu ..
  • sanırım arlkadaş wow hayatını yazmıs.Senin başına gelenler bizim de başımıza geliyo.Mesela bizim guild ulduar geldi ilk kendi arkadaşları yada cok iyi tanıdıgı adamları götürdü biz ise 2. planda kaldık zamanı gelince bizide götrecekler inşallah sende bekle bence.(Yazın cok uzundu sadece başını okudum :) simdiden söylim de)
  • Elemriel kardeşim , tamam anladım ama inan kimse kimseye üstten bakmıyor . bizde herkes gibi sıradan kisileriz tabiki :)sadece birisi bir guildin tamamına sırf atılmasını yediremediginden idiot vs derse , soz hakkı dogar onlarada.acaba sana denilse o sekılde boyle sakin olurmuydun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekucigi

Elemriel kardeşim , tamam anladım ama inan kimse kimseye üstten bakmıyor . bizde herkes gibi sıradan kisileriz tabiki :)sadece birisi bir guildin tamamına sırf atılmasını yediremediginden idiot vs derse , soz hakkı dogar onlarada.acaba sana denilse o sekılde boyle sakin olurmuydun :)

Ekucigi dostum onu diyorum ya 2 saattir haklıyken haksız konuma düşürmeyin kendinizi üslup tavır diyorum bu yüzden yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: doom87

sanırım arlkadaş wow hayatını yazmıs.Senin başına gelenler bizim de başımıza geliyo.Mesela bizim guild ulduar geldi ilk kendi arkadaşları yada cok iyi tanıdıgı adamları götürdü biz ise 2. planda kaldık zamanı gelince bizide götrecekler inşallah sende bekle bence.(Yazın cok uzundu sadece başını okudum :) simdiden söylim de)

işte senin gibiler sayesinde onlar alt charlarlarınada gear dizebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Esasiyun

belki kendi guild forumunuzda, ventrilonuzda seviyesiz olma izniniz vardır ama belli kuralları olan X bir forumda "Ben seviyeli olmak zorunda değilim." demek talihsizlikdir.

yemişim seviyesini arkadaş :) hiçbirinizi tanımıyorum, kimseye de şirinlik yapamıcam kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catze -- 2 Haziran 2009; 0:40:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.