Şimdi Ara

Revolution Guild - Burning Steppes Hakkında Şikayet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ekucigi

quote:

Orjinalden alıntı: Esasiyun

belki kendi guild forumunuzda, ventrilonuzda seviyesiz olma izniniz vardır ama belli kuralları olan X bir forumda "Ben seviyeli olmak zorunda değilim." demek talihsizlikdir.

kim demiş bunu ? Sen önyargılıysan zaten bunu yıkmak cok zordur .. sen o sozlerden bunu anlıosan sanada tebrikler ne diim. ben kufur , hakaret veya seviyesizlik goremedim hic bir postta. Birde burada tartısma olamasını elbette bizde istemeyiz fakat adam buraya acarsa konuyu, cevabı kendi forumumuzamı yazalım ? elbette buraya yazacaz belli bir seviye icerisinde. Sen rahat ol kardesim.

Edit: imla.

quote:

Orjinalden alıntı: Catze

Yukarıda officer ne yazmış falan denmişte ben officer değilim Revolutionda normal bir member'ım, gördüğünüz ama görmemezden geldiğiniz şekilde officerlar gayet güzel ve seviyeli bir biçimde açıklıyor. Ben seviyeli olmak zorunda değilim. Tatarla konuşmamızda ben ona demiştim ki, bende o instance kapısında 6 ay bekleyenlerdenim (o kadar beklemedim tabi, geyik bi laf bu, ama bende bekledim yani bi kaç raid, sonra keşfettiler aşırı pro olduğumu, bırakmadılar bi daha :P), Tatar'ın buna yanıtı kapıda bekleyenler idiottur oldu. Kim bozmuş seviyeyi ilk ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Esasiyun

belki kendi guild forumunuzda, ventrilonuzda seviyesiz olma izniniz vardır ama belli kuralları olan X bir forumda "Ben seviyeli olmak zorunda değilim." demek talihsizlikdir.

yemişim seviyesini arkadaş :) hiçbirinizi tanımıyorum, kimseye de şirinlik yapamıcam kusura bakmayın :)

Sonra benim yaşım 25, 30.

Nüfus cüzdanında belki. Akıl fikir.

Neyse başka birşey yazmaya da gerek yok. Tipik gerçek hayatta bir baltaya sap olamamış, kıçıkırık oyunda elde edilen rütbe, itibar gibi kavramların yaşattığı ego patlaması. Sen de haklısın ama.

/Quit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 2 Haziran 2009; 0:50:57 >

• Bir tane dengesizin yazdığı yazıyla, sadece benim değil onlarca kişinin abi gibi sevdiği bir insanı ve onun içinde bulunduğu topluluğu bu kadar rahat eleştiren insanları tanımam, umursamam, tanımayayım da zaten. Yorum yapacaksan önce bir işin aslını öğrenirsin, karşı taraf ne cevap vermiş onu da güzelce okursun, ondan sonra yaparsın yorumunu. Yok illa ben bilmeden etmeden yorum yapıcam dersen de bsg der geçerim :) Bak ne demişim yukarda, adamın yazısı yukarıda, hatta her yerde var, buyur otur oku, amacı ne anlamaya çalış, hadi ben kendimi biliyorum, kıl bir insanım, geriye kalan 75 kişiye yapılan haksızlık değil mi ? Hakaret ediliyor koyun deniliyor. Sonra yerim seviyesini :) Seviye kalmamış ki ilk posttan itibaren, ben niye göstereyim seviye ? Benim gerçek hayatta da ne olduğum ile ilgili çok yorum yapma, üzerim seni :) kkthnxbai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catze -- 2 Haziran 2009; 1:11:53 >
  • -Ekucigi
    Başta anlamadım, tarafsız biri niye böyle yazsın diye düşündüm. Sonra imzanı gördüm.

Ben bu forumu da takip ediyorum zaten. Drerd burdan uzun mesajını kaldırmış. Faramirunun bir yazısı var. Ona da paticiğin forumunda cevap vermiştim. Kusura bakmayın ayrı ayrı forumlarda açtım evet sorun çıkartıyor bunun gibi ama amacım insanlara göstermek bu yazıları. Çok insana gösterirsem daha iyi. Böyle olmasa zaten hiçbir foruma yazmazdım. Bana karşı tam olarak somut bişey söylememişsin emoteler dışında. Gerçi sende de var emotler herkesde var bana yapmacık gelmiyor. Saçma demişsin ama bilemiyorum neden böyle dedin o kadar yazıya saçma diyip geçmek de garip bence biraz. Hani şurda haksızsın bak böyle diyorsun ama bu böyle değil böyle desen somut bişeylerle eleştirsen beni anlıcam ama saçma biraz basit bence.

Ayrıca kendimi kime küçük düşürücem allah aşkına? Bunu daha önceden de söyledim tekrar söylüyorum. Wow-turkdeki seviyesizliği yapacağını biliyordum guild üyelerinin. Bana yapılan bu seviyesizlik esas guilde zararı vermiştir tarafsız insanların gözünde zaten. Bu guild üyelerinin taraflıca beni eleştirmesi revolutionun adını benim karalamamdan daha büyük etki yapmıştır kanımca. Amacımda açık açık bu zaten bana yapılan adaletsizliği insanlar görsün. Revolutiondakiler bundan bir ders alsın. Bundan sonra insanları sömürmekten vazgeçsin. Yalanların su yüzüne çıkabileceğini anlasınlar. Biraz ayakları suya insin bu kadar burnu havada olmasın insanlar. Herkese tepeden bakıyorlar. Drerdin, catze, faranın exentedın nasıl olduğu ortada işe bu forumda. Benim yazılarımı okumana gerek yok onların kendi yazılarını tarafsızca okursan kimin haklı kimin haksız olduğunu anlarsın.

• quote:

Bir tane dengesizin yazdığı yazıyla, sadece benim değil onlarca kişinin abi gibi sevdiği bir insanı ve onun içinde bulunduğu topluluğu bu kadar rahat eleştiren insanları tanımam, umursamam, tanımayayım da zaten. Yorum yapacaksan önce bir işin aslını öğrenirsin, karşı taraf ne cevap vermiş onu da güzelce okursun, ondan sonra yaparsın yorumunu. Yok illa ben bilmeden etmeden yorum yapıcam dersen de bsg der geçerim :) Bak ne demişim yukarda, adamın yazısı yukarıda, hatta her yerde var, buyur otur oku, amacı ne anlamaya çalış, hadi ben kendimi biliyorum, kıl bir insanım, geriye kalan 75 kişiye yapılan haksızlık değil mi ? Hakaret ediliyor koyun deniliyor. Sonra yerim seviyesini :) Seviye kalmamış ki ilk posttan itibaren, ben niye göstereyim seviye ? Benim gerçek hayatta da ne olduğum ile ilgili çok yorum yapma, üzerim seni :) kkthnxbai

Catze biliyorsun idiot lafını geri aldığımı hala burda idiot diyor tüm üyelere diye yaygara yapıyorsun. Yazına da bana dengesiz diyerek başlıyorsun. Evet belki senin idolün olan insana bazı suçlamalarım var ama kendini kaybedip fanatikçe bana saldırmana da gerek yok. Ayıp ediyorsun bence hala. Umarım yaptıklarının hata olduğunun farkına varacak kadar olgunlaşırsın.

Sence tesadüfmü tarafsız insanların bana hakarette bulunmayarak açıklama yapması ile wow-turkdeki seviyesizlik? Hayır değil ordakilerin çoğunluğu guild üyeleri. Guild üyeleri maalesef tarafsızlığını koruyamıyor çünkü drerd alenen tatara hak verenin adını söyle onu da atayım guildden diyor. Neyse yine adını vermeyeceğim bi kaç arkadaş pm ile bana destek verdiler sağolsunlar.

• Garip bir olay. Revolation guildini Grim batoldan ve şu an ki burning stepps serverlarından tanıyorum bir tane shaman arkaşım o guildde oynadı şu an askere gitti. Birkaç tane oyuncusu ile ventrilo yada raid chatte sohbetimiz oldu gerçekten çok iyi kaliteli insanlar. Bu türk guildlerinin genel yapısı maalesef item tabanlı oyun oynanıyor. Şu an ki guildimde herkes her raide rahatlıkla girebiliyor kimse gocunmuyor progress yürüsün diye ama insanlar neden bana o itemi veremdiler diyip guilden çok rahat çıkabiliyor. Hatta yazıklar olsun bile diyebiliyor. Sonuçta oldukça gereksiz bir konu söylenmesi gereken tek şey benim oyun anlaşım veya çıakrlarım revo ile uuyuşmadı çıktım yada o oyuncunun yetenek beceri gear vb yeterli olmadı için guilden ihraç edilmiştir. Söylenecek şeyler 2 3 satırı geçmemeliyken 2 sayfa yazı yazılmış. Dönen muhabbet işe hep aynı.
  • Değerli forum okuyucuları;

Herkesin gördüğü üzere bu tatar denen diger forumlarda egiray denen arakadaşın işi gücü bulunmamakta,kendisi boşluktan artık kendime bir eğlence yaratim sanal alemden reel işler bekler durumuna gelmiş bir şahsiyettir.Soruyorum hanginiz bir guildten atıldığınız veya çıktığınız için bu kadar sorun etmişsinizdir.Nedir yani alt tarafı bir oyundur bu böyle saçma sapan hakaretler laf atmalar ,bu kadar çok dokunduysa delikanlı adam gider yüz yüze gelin konuşalım der yiyorsa,yemiyorsa da oturur kapar çenesini böyle saçma sapan işlerle uğraşmaz.Yok master yapıyormuş yok liderlikmiş yok butun vaktini oyuna harcamışmış.Zaten yapıcak hiçbir şeyi olmayan adam oldugu açıkça gorulmekte olan bu şahıs için zavallı diyerekten bence susmasını tavsiye ediyorum ya da google dan ''tekrarlama'' hastalığını bir araştırıp çaresini arasın.

Teşekkürler

Olmec <default> Burning Legion

• Orjinalden alıntı: Elemriel

"@ catze//kutut"

kendi adıma cevap verim

"Biz üslup yanlış daha olgun olsaydınız kendinizi haklıyken haksız yere düşürmezdiniz diyoruz siz hala gelmişsiniz burda yayvan tavırlardasınız.. "

tatarın ilk mesaja bakacak olursan şahıslara ve guilde saldırmak için yalan dolan ve hakaretler içeren bir mesaj olduğunu görürsün ilk hakareti eden de ilk çamuru atan da tatardır ve tabii ki cevabını da alacaktır. cevabı hak etmemesine rağmen drerd oturup uzun uzun cevap yazmış olayları anlatmış ama sen hala gelmiş yayvan guyvan diyosun. ben ne officerım ne gm benim yazdıklarım beni bağlar catzenin yazdıkları catzeyi bağlar. biz burda guild adına cevap veya açıklama yapmıyoruz

"sizin guildde alışkanlık olmuş bu sanırım.."

tatarla iyi anlaşırsınız gibi geldi bana şu laftan sonra

"Ne Revolution'mış arkadaş adınızı da ilk defa duydum bir anda kendinizi en saygın guild ilan edip millete yukardan bakmaya başlamışsınız bile kusura bakmayın ama sizin bu Progamer tripleriniz kendi forumunuzda kendi eküriniz arasında geçer burda gelip millete hakaret edip seviye düşürmeyin "

sen kimsin ki arkadaşım oturmuşsun burda büyük jüri modunda "revo şöle davransaydı" "tatar sende böle yapaydın" "catze sen şöyle kutut sende böyle yapsaydın böyle olmazdı" diye akıl veriyosun sağa sola ?

seviye düştüyse şikayet edersin modoratör post u kilitler ya da siler. o da olmadı kapatırsın sayfayı seviyeli hayatına geri dönersin biz seviyesizler de burda yazışmaya devam ederiz

ne bu bıkbıkbıkbık sevdası böle insanlarda

• Kutut sizin amacınız belki konuyu seviyesizleştirip kilitletmek sildirmek olabilir. Ama ben buna yardım etmeyeceğim. Bak wow-turkde de dediğim gibi bana saygısızlık edenler ve guild yönetimi dışında kimseyle bir alıp veremediğim yoktur. Guild içinde hala sevdiğim saydığım insanlar da var. İdiot kelimesini geri aldım. Sadece bu forumda bunu 3. söyleyişim. Senin gibi birkaç kişi yüzünden tüm guilde hakaretler etmeyeceğim. Fark ettiysen tüm fanatik mesajlar guild üyelerinden geliyor. Bundan sonra bişey yazacaksan lütfen efendi gibi yazmaya gayret et. Ben de yazılarımda eğer alakasız guild üyelerini kapsayan bir şekilde başka bir hakaret etmişsem özür dilerim. (sanırım yok ama belki vardır). Koyun lafını da bana fanatikçe saldıranlara söyledim bunu geri almıyorum. Koyun dememin sebebi guild lider sizi bana karşı kışkırtıyor (bana hak vereni guildden atacağını söylemesi yeterli) siz de fanatikçe bana saldırıyorsunuz. O yüzden koyun lafımı geri almıyorum çobanınızın eleştirilmesini olgunlukla karşılayabilecek duruma gelene kadar.

Yazıyı okuyan herkese de teşekkür ederim vaktiniz için. Adem adlı kişi benim için uğraşmış bir afiş hazırlamış wow-turk den bakıp gülebilirsiniz (baya emek vermiş bence değer). Gitmişken oradaki fanatik yazıları da okuyun isterseniz. Guild hakkında biraz daha bilgi edinmiş olursunuz yaptıkları çirkeflikleri görünce.

• quote:

Orjinalden alıntı: egiray

Kutut sizin amacınız belki konuyu seviyesizleştirip kilitletmek sildirmek olabilir. Ama ben buna yardım etmeyeceğim. Bak wow-turkde de dediğim gibi bana saygısızlık edenler ve guild yönetimi dışında kimseyle bir alıp veremediğim yoktur. Guild içinde hala sevdiğim saydığım insanlar da var. İdiot kelimesini geri aldım. Sadece bu forumda bunu 3. söyleyişim. Senin gibi birkaç kişi yüzünden tüm guilde hakaretler etmeyeceğim. Fark ettiysen tüm fanatik mesajlar guild üyelerinden geliyor. Bundan sonra bişey yazacaksan lütfen efendi gibi yazmaya gayret et. Ben de yazılarımda eğer alakasız guild üyelerini kapsayan bir şekilde başka bir hakaret etmişsem özür dilerim. (sanırım yok ama belki vardır). Koyun lafını da bana fanatikçe saldıranlara söyledim bunu geri almıyorum. Koyun dememin sebebi guild lider sizi bana karşı kışkırtıyor (bana hak vereni guildden atacağını söylemesi yeterli) siz de fanatikçe bana saldırıyorsunuz. O yüzden koyun lafımı geri almıyorum çobanınızın eleştirilmesini olgunlukla karşılayabilecek duruma gelene kadar.

Yazıyı okuyan herkese de teşekkür ederim vaktiniz için. Adem adlı kişi benim için uğraşmış bir afiş hazırlamış wow-turk den bakıp gülebilirsiniz (baya emek vermiş bence değer). Gitmişken oradaki fanatik yazıları da okuyun isterseniz. Guild hakkında biraz daha bilgi edinmiş olursunuz yaptıkları çirkeflikleri görünce.

Daha dur sen senin yaşadığın yeri bir öğrensinler tenhada da sıkıştımaya çalışırlarŞaka bir yana da bence sana haksızlık yapmışlar ki hem itemların iyi ve elinden geleni yapmaya çalışmışsın ve senin gönlünü almaya çalışmaktansa işi iyice çıkmaza sokmuşlar..Bazen bir ya da iki kere raidde yer verilmemesi normal çünkü diğer oyuncuları da tecrübe sahibi yapıp onlara da şans tanımak iyi bir şey ama öyle kankama ayıp aga korkma ben seni alırım falan gibi olaylar yüzünden senin bu kadar uzun süre alınmaman haksızlık.Guild içinde ki herkes aynı değil tabi ve sen zaten kimlerden yana kırgın olduğunu yazmışsın..Bir de galiba sana karşı cepe alan diğer arkadaşlarında guild officerlarına yalakalıp yapıp raidde her zaman yer bulmaya çalışan tipler galiba ki iki tarafıda dinlemeden hemen sana ceza kesmişler(afiş olayı yüzünden)..

• Orjinalden alıntı: egiray

"Kutut sizin amacınız belki konuyu seviyesizleştirip kilitletmek sildirmek olabilir. Ama ben buna yardım etmeyeceğim."

vallahi çok komik adamsın tatar ya :)

"Bak wow-turkde de dediğim gibi bana saygısızlık edenler ve guild yönetimi dışında kimseyle bir alıp veremediğim yoktur. Guild içinde hala sevdiğim saydığım insanlar da var. İdiot kelimesini geri aldım.
    Sadece bu forumda bunu 3. söyleyişim."

istersen 333 kere söle askere gidicem diyosun ama hala ilk okul 3 modunda "geri aldım" diyosun
    ventrillodan veya yüz yüze görüşmüyoruz sen buraya bi mesaj yazıyosun ve o mesajda yazdıklarını okuyup gözden geçirme şansın var ama sen buna rağmen "idiot" u silmiyosun ve o mesaj 1 gün duruyo

ertesi gün gelip "geri aldım" diyosun tam bir ilk okul 3 tribi

bak askere gidecem diyosun istersen askerde de yap aynı şeyi sonra ne olduğunu buraya yazarsın biz de okuruz :)

"Senin gibi birkaç kişi yüzünden tüm guilde hakaretler etmeyeceğim."

et et yarın geri alırsın önemli değil

"Fark ettiysen tüm fanatik mesajlar guild üyelerinden geliyor."

fanatik ne ya eheh
    "hangi guilddesin" "fanatik revolution'luyum"

"Bundan sonra bişey yazacaksan lütfen efendi gibi yazmaya gayret et. Ben de yazılarımda eğer alakasız guild üyelerini kapsayan bir şekilde başka bir hakaret etmişsem özür dilerim. (sanırım yok ama belki vardır). Koyun lafını da bana fanatikçe saldıranlara söyledim bunu geri almıyorum."

aa bak bu olmadı şimdi :(
    geri alsaydın her şey hallolucaktı

"Koyun dememin sebebi guild lider sizi bana karşı kışkırtıyor (bana hak vereni guildden atacağını söylemesi yeterli) siz de fanatikçe bana saldırıyorsunuz. O yüzden koyun lafımı geri almıyorum çobanınızın eleştirilmesini olgunlukla karşılayabilecek duruma gelene kadar."

HAHAHAHAH bu çok iiydi işte
    evet aslında sen haklısın ama bunu belirtemiyorum 2.06 saniyede faradan kick yememek için çaktırma :(

"Yazıyı okuyan herkese de teşekkür ederim vaktiniz için. Adem adlı kişi benim için uğraşmış bir afiş hazırlamış wow-turk den bakıp gülebilirsiniz (baya emek vermiş bence değer). Gitmişken oradaki fanatik yazıları da okuyun isterseniz. Guild hakkında biraz daha bilgi edinmiş olursunuz yaptıkları çirkeflikleri görünce."

fanatik olm onlar fanatik

revonun çarşısı onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutut -- 2 Haziran 2009; 14:45:28 >

• Olayın tüm detaylarını geçtim sanal bir oyun için insanların fotolarıyla bu şekilde alay edilmesi küçük düşürülmesi hiç yakışmamış , hazırlayanaların yaş seviyesi ve kişiliği hakkında bilgi veriyor ayrıca da hiç komik değil.
  • Bu yukarıdaki resmi bu şekilde yapıp yayınlayan kişi bunun bir suç olduğunun farkında mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutut

fanatik olm onlar fanatik

revonun çarşısı onlar

Laflara bakılırsa guildde baya kıro-maganda karışımı insan var demektir ve resim olayında da çok ayıp etmişsiniz
  • hakikatten nasıl bir guildmiş bu. anakolundan kaçıp wow mu oynuyorsunuz?

konuyu açana hak vermiyoruz ama guildden kişilerin bu şekilde yaklaşımı, yazıları, davranışları inanılmaz itici. çok basit bir konu ama tiksindim valla. blizzard açar size turkish server bekleyin...
  • kutut: -1000 dkp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selrk -- 2 Haziran 2009; 16:47:07 >
  • Paticiğin forumuna koymuşlardı orda da belirttim. Bu resim olayından sonra artık bu konuda konuşmak istemiyorum. Umarım bu işi yapanlar da yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu anlarlar. Anladığım kadarıyla hala noolcak yani adamın resmini aldıysak falan tarzı konuşmalar var artık onları allaha havale ediyorum.
  • Revo eski saygınlığından çok uzaklaşmaya başladı kendinizi sorgulama zamanınız gelmiş bence..
  • iyi bir guild gibi gelmişti ama üslup ve insana verilen değer..
    Resim olayı da hiç doğru değil bence
  • konuyla alakasiz olacak ama resimde goruldugu gibi ( oynamalar icin demiyorum ) tatar misin?

bu arada o resmi kim koyduysa terbiyesizlik yapmis. sıkıntını kendi gorusun uzerine forumlara yansitmisin revo da kendi tarzinda cevap vermis ama bu resim olayi isin rengini degistirmis.

fistan a ulasabilirsem msn den resmi kaldirmasini rica edeyim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.