Şimdi Ara

Revolution Guild - Burning Steppes Hakkında Şikayet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet tatarım gerçekten de. Kim yapmış bende bilmiyorum sanırım fake accoount ile paticiğin forumuna post etmişler bunu. Bu da revonun guild forumlarından bir screenshot. Benim kullanıcı adımla benim facebooktan resmimi alıp koymuşlar altında da dalga geçiyorlar. Yani bende kendimi zor tutuyorum bişeyler dememek için. Beni mağdur ettikleri yetmedi gelip dalga geçiyorlar, hakaretler diz boyu, dalga geçme furyası millet dalga geçsin diye afiş yaptılar o da yetmedi internetten resmimi bulup dalga geçiyorlar. Hala bu işi yapanlar kalkmış o forumda ne olacakki, tatar ukalaydı anlattım nasıl oynayacağını anlamadı falan filan diyor. "Onun önünden giden paladin bendim." "imba olduğumu anladılar bir daha bırakmadılar" diyen kişi. Yani bu nasıl bir edepsizliktir? nasıl yüzsüzlüktür? Muhtemelen kendi insiyatifi ile de kaldırmadı o resmi birileri söyledi kaldırdı. Halen o forumlarda haha hihi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egiray -- 2 Haziran 2009; 18:31:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Aybaba

vay anam vay neler dönmüş serhat ya
  • arkadasımızın ılk postundakı bana gore cogu bellı bır amacla soylenmıs ve amacladıgını kabul ettırebılme, ve bır o kadar da ajıtasyon yaratarak abuk subuk yanıtlara yada postlara varabılecek kadar (her ıkı taraftan da) garıp hale gelmıs bu post sılsılesı, gene arkadasımızın kendıne gore daha cok taraftar bulabılme ve bızımle ılgılı gerceklerı ! herkese gostermek amaclı, kımılerımıze gore aralarında yıne bellı bır amaca odaklanmıs ve sadece ıntıkam hırsıyla yazılmıs postlara bakıp sureklı bır ıtham-cevap sılsılesıne donmus olması artık hepımızı baydı.

ılk postunun sonu
    'Bu guilde girmek isteyenlere tavsiyem aman sakın. 6 ay kapıda bekledim ben sende bekle diyen idiotlarla dolu. 6 ay kapıda bekleyin yeni content gelince pugunu yaparsınız. Ha bu arada ben guildden atıldığımda dediğim gibi sadece 3 bossta beni invite etmelerine rağmen holy paladin recruit hala açıktı. 6 ay kapıda beklemek istiyorsanız alıyorlar koşun
    Muhtemelen benim ne kadar kötü oyuncu olduğum, şurda şöyle hata yaptın burda böyle hata yaptın gibi şeylerle karşı cevaplar verilecek. Eğer faramirudan daha iyi olduğumu düşünmesem bu yazıyı yazmazdım. '

seklınde olmasına ragmen bu masumıyet tımsalı arkadasımız tarafından her nedense

'Bu guilde girmek isteyenlere tavsiyem aman sakın. 6 ay kapıda bekledim ben sende bekle diyen adamlarla dolu. 6 ay kapıda bekleyin yeni content gelince pugunu yaparsınız. Ha bu arada ben guildden atıldığımda dediğim gibi sadece 3 bossta beni invite etmelerine rağmen holy paladin recruit hala açıktı. 6 ay kapıda beklemek istiyorsanız alıyorlar koşun :)
    Muhtemelen benim ne kadar kötü oyuncu olduğum, şurda şöyle hata yaptın burda böyle hata yaptın gibi şeylerle karşı cevaplar verilecek. Eğer faramirudan daha iyi olduğumu düşünmesem bu yazıyı yazmazdım.'

seklınde (Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egiray -- 2 Haziran 2009; 1:27:20) degıstırılmıs, kımı forumlarda ıse bu masumıyet kazanma cabası teknık nedenlerden dolayı yapılamamıstır.

kımı zaman geyık modda, kımı zaman ustu kapalı hakaretler seklınde, kımı zaman acık uyarılar seklınde ben yada baska uyelerımız tarafından cevaplar yazılmıs bu arkadasın ben masumum, revolutıon yonetıcılerı ise arkadasımızın tabırıyle 'sadece yönetim kadrosu ve yalancılar, ikiyüzlülere lafım'
    denmıs buna ıthafen tarafımdan
    'rıca edıyorum ısım ver yada soyle onlarda gıremedıklerı bır raıdde achıevement lınklesın. sana hak verecek ınsan varsa onlarda atılmayı hakeder.'
    denmıstır.
    beraber oynadıgım ekıpten herhangı bırısı gercekten ıkıyuzlu veya yalancı oldugumu dusunuyorsa da hala bu kısılerle guıldımızın ılıskısını ayırırım. kımse kusura bakmasın ama cıkar ılıskılı temellere dayanmıyor guıldımız. bu bır despotluk yada dıktatorluk degıl - karsılıklı guven meselesıdır.
    tabi buna cevaben bu kişi
    quote:

Unutma ki bana hak verenleri guilddan atacağını açıklamıştın. Belki bundan sonraki yazılarında o ciddi değildi falan filan dersin ama bence kimse yine de cesaret edemez. Ben de olsam ben de yazmazdım. Yazacaksam oyundaki adımı vermeden yazardım.
    postuna yorumu sizlere bırakıyorum

yaklasık 4 yıldır bu guıld catısı altında oyun oynayan, ortalama 60 kısılık kadrosu bulunan, 25 kısılık maın raıde gıren ve arkadasımızı basta ıfade ettıgı ve sonrasında muhtemelen yaratmıs oldugu ajıtasyonu yeterlı bulup sonrasında masum kedı modunda gerı aldıgı (kimi forumlarda editleyerek sildiği) kapıda bekleyen ortalama 35 idiot kapıcı arkadasımız ile yoluna devam eden bızler tarıhımızde bır ılk olan raıd esnasında 'bende raıde gırmek ıstıyorum buyrun achievement X' seklınde talebı raıd kıck ıle sonlanmıstır. kendısıne ventrıllo da dahıl ilk sömürülme hezeyanında yardımcı olunmaya çalışılmış, isteklılıgı de goz onunde bulundurularak reset sonrası raıd spot sozu verılmıs, takıbınde mazeretı nedenıyle arkadasımız raıd gunu onlıne olamamıstır. kendısıne verılmıs bır sozu, sonrakı haftalar ıcınde gecerlı oldugu varsayımıyla 'söz verıldı tutulmadı ıkıyuzluler yalancılar' moduna gecmıs olan bu arkadasımıza oyununun begenılmedıgı bırcok noktada farkedılmıs olunmasına ragmen, kendısıne kabalık yapılarak yeterlı sevıyede oynayamadıgı soylenmek yerıne classına hakım dıger guıld uyelerınden her tur yardımı alması, fıghtlara gerek taktık gerekse movıe ızleyerek hazırlanması (ki genel popülasyon flaskım yemegım hazırsa hazırım mantıgındadır) ventrıllo dahıl kullanılarak ıletılmıs olmasına ragmen, (guıldımızde asla kımse agır doz sacmalamadıgı surece kotu oyuncudur atıyorum denılerek atılmamıstır) varolan bır oyuncunun kazanılması mantıgındakı bu yaklaşımın sömürü olarak kabul edebilen, oyun ıcı ılgınc hareketlerının farklı forumlarda oyuncularımız tarafından soylenmesıne her cevabı olan bu arkadasımız 'oyunundan memnun kalmadık, senınle yollarımızı ayırıyoruz' dendıgınde emın olun benzer bır postu gene aynı sömürülme hezeyanında ve özür bekler masum kedi modunda yazacaktı.

bircok forum sayfasında
    'drerd faramiru ve exented dışında kimseye bir laf söylemiyorum'
    diyerek baslayan, ve kendisini oyunculuğu ve yapmışlıklarıyla eleştiren veya dalga geçen herkesi bu listeye eklemeye devam eden (ki bu nerdeyse tüm guildimizi nerdeyse kapsayacak sanırım yakında) bu kişinin ben yada adı geçen şahsiyetlere
    'idiot, anormal yalancı, ikiyüzlü, edepsiz, tatminci, kötü niyetli, koyun'
    diyerek maksadı
    'saldırdığım kişiler bellidir zaten'
    ile belli olan bu arkadaşımıza her seviyede cevap verebilme hakkını en azından kendimde buluyorum.

yazdıkları eleştirildiğinde, yazılarını editleyebilecek kadar olgun ! ve haklılık hezeyanıyla her saçmalığı kendinde bir hak gören bu masum arkadaşımızı, farkında olmadığı çok aşikar olmasına rağmen ısrarla reel life içerikleri bulunan
    quote:

Beklermisiniz 33 yaşında bir doktordan "şimdi gülüyorum birazdan yazacağım" gibi maduriyetini dile getiren birine edepsizce, alay ederek cevap vermesini
    gibi postları atmış biri, reel life olayına girmemesi konusunda bir kaç postta uyarılmış olmasına rağmen halende merak ettiğim ve görmediğim (doğru bulduğum olarak anlaşılmaya çalışılmasın) söz konusu reel life ironisini yaşadığında masumiyetinin doruklarına çıkış hazzı içerisinde küçük emrah moduna geçişinide ilginç bulduğumu da söylemek isterim.

amacı belli olan ve kendisini haklı bulan bu değerli arkadaşımız adına herkese katılabileceği veya deneyebileceği iki öneride bulunmak istiyorum

birincisi bu arkadaşımızın level 80 olan naxx gearlı paladin, druid ve deathknight karakterlerinden herhangi birisini guildinize davet edin, spot verin, oyunculuğuna şahit olun ve ingame eleştirilerinize veya önerilerinize yaklaşımını birebir yaşayın
    ikincisi bu arkadaşında katılacağı, (revolution guildi adına seve seve katılmak isterim), bütün forumlardan / guildlerden katılımcıların olabileceği, isteyen herkesin katılabileceği, bu heyecanlı ve madur arkadaşımızın şikayetlerini özgürce dile getirerek cevaplanabileceği Ventrillo toplantısı öneriyorum. amacımda sadece bu değerli arkadaşımızı samimiyetini birde dinlemeniz, fikirlerini paylaşmanız.

Tanımadığı, tanıyamadığı kişiler için amacı gayet açık bir şekilde ‘idiot, anormal yalancı, ikiyüzlü, edepsiz, tatminci, kötü niyetli, koyun’ tabirlerini kullanabilen, benim dışımda eleştiren herkesi koyun-yalaka olarak niteleyebilen, ve bu tarz çabalarla yıllarca emek verilmiş, karşılıksız uğraşılan oluşumların etkilenebileceğini sanan, bir oyuna – ve varolan sanal birlikteliğe sadece raid yapmak zihniyetiyle yaklaşan, bu revolutionzede madurun amacına ulaşma çabasıyla her platforma atlamasını, takdire şayan hareketlerle soylediğinin bile arkasında durmayıp lafımı geri aldım diyebilmesini, postlarını editleyerek madur kimliğine bürünme çabasını hayretler içinde izliyorum.

quote:

Bu guild üyelerinin taraflıca beni eleştirmesi revolutionun adını benim karalamamdan daha büyük etki yapmıştır kanımca. Amacımda açık açık bu zaten

quote:

Unutma ki bana hak verenleri guilddan atacağını açıklamıştın. Belki bundan sonraki yazılarında o ciddi değildi falan filan dersin ama bence kimse yine de cesaret edemez. Ben de olsam ben de yazmazdım. Yazacaksam oyundaki adımı vermeden yazardım

Diyerek tartışmanın başından beri varolan amacın, yaklaşımın, ve samimiyetini ortaya kendi ağzınla çıkarman kendi adıma beklediğim sondu ve yine kendi adıma konu kapanır

herneyse
    ciddi anlamda dalgalanmalar yaşadığını düşündüğüm postlarına cevap yazmak yada dalga geçmek bile artık sıktı hepimizi tatar

sana revolution guildi olarak yeni realm ve guildinde sonsuz başarılar diliyoruz

revolution guildi adına herkese saygılar sevgiler

• merak etme drerd. biz kimsenin tarafı değiliz. o kadar uzun yazmışsın ama boş yazmışsın. biz burada sizin üslubunuzu beğenmedik diyoruz. tipik arkadaşını kolla, diğerlerini sağ mantığının olduğunu hissettirdi bana.

madem adama spot vermeyecekseniz açık açık vermiyeceğiz diyin. ister takılır member olarak ister ayrılır. onun yaptıklarıda hatalı fakat sizinki tam bir fiyasko...
  • dunyanın en iyi 20 guildinden birindeydim ulduar geldigi gune dek her raide girdim minimum 4k hps var bende / resto druid) ulduar da ilk 3 raide alınmayısımdan sonra ayrıldım guildden.sende yapabilirsin cunku madem healersın skill ine guveniyosun herkes saglam bi healera daima muhtactır.ayrıldıgım gun 10 guildden invite geldi..bence biraz da hata sende.bu oyunu oynuyosan her gun oyun icin para veriyosan ve de insanlar seni raide almıyo bb de cık guildden ne diye milletin seni raide alma isteginin gelmesini bekliceksin ki.
    ben bi guilde girdiysem ve de iyi bi oyuncuysam her raide girmeliyim.benim dusuncem bu..
  • Evet abi çıktım ben de dediğim gibi başarılı bir guilde girdim. 4 tane world first achievmentları var uld25 de. Gayet çabuk buldum ve tek holy paladinleri benim. 2 kere raid yapıldı 2sine de inv edildim. Bu akşamkine de signup etmiştim onaylandım. Bu kadar kolay olduğunu sanmıyordum bende guild bulmanın. Bir de herkes giyindi kuşandı ben revo yüzünden naxx25 itemleriyle ortada kalmıştım ona rağmen buldum. (gerçi holy pala da gear ile en az scale eden classtır heralde)

Ben de uzun zamandır wow oynadığımdan birçok guilde girdim. Bu revoda yaşadığım problemler türk insanı ile daha çabuk duygusal bağ kurduğumdan onların yaptığı ayıplar daha çok kırdı beni. Birçok fedakarlıklar yaptım emek verdim karşılığını alamadım. Türk guildi arkadaş dedim ama işte o arkadaş sandıklarım neler neler yaptılar yani inanamadım bende.
  • Bi armory link versene görelim şu 4 tane world 1st achievementları.
  • karakterin hala BS de gözüküyor. girdiğin guildin adını yada armory linkini verirmisin (bilinmesini istemiyorsan özel mesajda atabilirsin). 4tn world first yapan guilde tek holy pala 2 gün önce mi join oldu?
    eğer başka guilde girmemiş olsan bile, ki girdiğini söylüyorsun hikayesi bile var, bişe kanıtlamak zorunda mı hissediyorsun kendini?
    kendini çok farklı ifade edebilirdin ilk mesajında (dediklerin doğruysa) ama şahıslara yaptığın saldırgan tavırlarınla dikkat çektin. revolutionun devamında yaptığı tek hatada sana malzeme vermiş olmalarıdır. zaten istediğin şeyde buydu. resmin foruma konduğu zaman eminimki sevinmişindir sende birisinin böle bi hata yapmasını bekliyordun.
    kişisel tavsiyem gündüz vakti fazla kadın programı seyretme.
    bu başlığın açılma nedeninin devamında revolutiona girmek isteyenleri uyarma niteliğinde olduğunu hiç sanmıyorum. guildin özeliyle de ilgili bir sürü şey söledinki kimseyi ilgilendirmiyor bunlar sana atılan /w lar yada vent muhabbetleri, sadece forum kirliliği. sana güvenen insanların şu anda çok mahçup olduklarına eminim.
    akliselim bir insan bunları okuduğu zaman zaten çözer olayı
    revolution a ve sana başarılar, iyi oyunlar
    saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: egiray

Evet abi çıktım ben de dediğim gibi başarılı bir guilde girdim. 4 tane world first achievmentları var uld25 de. Gayet çabuk buldum ve tek holy paladinleri benim. 2 kere raid yapıldı 2sine de inv edildim. Bu akşamkine de signup etmiştim onaylandım. Bu kadar kolay olduğunu sanmıyordum bende guild bulmanın. Bir de herkes giyindi kuşandı ben revo yüzünden naxx25 itemleriyle ortada kalmıştım ona rağmen buldum. (gerçi holy pala da gear ile en az scale eden classtır heralde)

Ben de uzun zamandır wow oynadığımdan birçok guilde girdim. Bu revoda yaşadığım problemler türk insanı ile daha çabuk duygusal bağ kurduğumdan onların yaptığı ayıplar daha çok kırdı beni. Birçok fedakarlıklar yaptım emek verdim karşılığını alamadım. Türk guildi arkadaş dedim ama işte o arkadaş sandıklarım neler neler yaptılar yani inanamadım bende.

• Grommash a pm attım ilk o söyledi diye ama açıkçası public vermek istemiyorum. Bu arada world first dediğim şeyde birçok 1. varmış ben de yeni fark ettim. Yalan söyliyip hava atma gibi bir niyetim de yoktu. Bu adamlar internetten resmimi alıp offical web sitelerine photoshoplayıp koyup dalga geçtiler. Beni orda da sabote etmeye çalışabilirler, gerek yok. Arkadaş sadece dediklerimi onaylamasını söyledim, gerekli bilgiyi verdim.

Evet farklı bir ifade kullanabilirdim ama unutma ki ben bu olaylardan en çok canı yanan insanım. Verdiğim emeğin karşılığını alamadım falan filan. Müsade edin de biraz sinirli olabileyim. Ben de insanım sonuçta. Ancak ben yine de diğer forumlardaki insanlar kadar (guild üyeleri genelde) fanatikçe seviyesizlik yapmadım. Idiot kelimesini geri almama rağmen(ilk söylediğimde de herkesi kast etmemiştim gerçi) küfredilip geri alınmaz gibi komik açıklamalar yaptılar. Daha da devam ettiler hakaretlere. Bunun da sebebi o idiot kelimesi onlar için bir kozdu. Sen idiot dediysen biz de sana bunları deriz diye seviyesizliğin bokunu çıkardılar.

Kim daha çok seviyesizlik yaptı gibi bir sidik yarışına dönüşmesi de gereksiz aslında.

Daha da uzamasına gerek yok sanırım, söylenecekler söylendi az çok. İsteyen drerdin mesajına verdiğim cevabı burdan :http://forum.paticik.com/read.php?43,4081337,page=17 okusun. Ayrıca diğer bir başlık da burda kilitlendi:http://forum.wow-turk.com/revolution/27786-revolution-drama-2.html

Çok ufak birşey eklemek eklemek için editliyorum. Sana güvenenler mahçup olmuştur demişsin. Bahsettiğin şey şu mu:"Benim yalanların farkına varamayacağıma güvenen insanlar mahçup olmuştur"? veya "Yalanlarını ifşa etmeyeceğin inandıkları insan yüzünden mahçup olmuştur." Evet belki bu yalan konusu büyük resimde pek birşey ifade etmiyor ama ben yalan konuşulmasına karşıyım ve beni kırdı açıkçası. Yani bana dürüstçe, içtenpazarlık olmaksızın konuşulsa. Ben hem mağdur olmazdım böyle. Hem de bu konular forumlara taşınmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egiray -- 3 Haziran 2009; 16:53:59 >

• grommash mı birinci oldu şimdi ben kayıpmı ettim. :( kazanacağıma da emindim çok çalışmıştım.
    egiray 4 senedir oynuyorum hiç migrate basıpta karakteri hala eski serverında kalan görmedim. yeter artık forumları kirlettiğin yetmiyo halen karşındakini salak yerine koyup cevap yetiştiriyorsun. bütün forumları adminler kilitledi bi burası kaldı burada senin karalama veya sallama tahtan değil. karaladığın şeyide silemezsin öle kolay kolay. sorulu cümleler kuruyorsun ki insanlar cevabını vermek zorunda hissetsin laf uzadıkça uzasın. yetmiyo bide başka sitelerdeki çekişmelerinimi linkliyorsun öbür sitede de buranın linki var. arada da rating yapıyorsun o site bana oy verdi şu site onların tarafını tutuyor.
    nasıl kesecen bu muhabetti söle yardımcı olayım.
  • Bu saçma yazılarından sonra umurumda değil inanıp inanmaman. Zaten konuyla da alakası yok benim iyi bir guilde gidebilmiş veya gidememiş olmamın. Ben yaşadığım olayları anlatıyorum burada. Daha da fazla kimseyle kavga etmek istemiyorum zaten. O yüzden uzun uzun yazmıyorum bişey isteyen gider diğer taraflardan okur. Yeterince konuşuldu zaten. O soru işareti olan cümlelerin umarım gerçek anlamda soru olmadığını anlamışsındır. 2 kişi istemiş birine bakıyorum mesaj sayısı bir öbürüne çavuş yazıyor (biraz komik). Çavuş olan arkadaşa gönderdim tabiki. Fake account olma ihtimalin yüksek geldi gözüme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egiray -- 3 Haziran 2009; 17:23:00 >
  • brezılya dızılerı vardı eskıden. ne modaydı be
  • evet sadece senin için açtım bu accountu sen nasıl açtıysan revolution hakkındaki şikayetlerini dile getirmek için .
    sana account rütbeleri komik geldiyse sence ne yapılmalı donanım haber yetkilileri mutlaka senin tavsiyelerine kulak asacaklardır. sanane rütbe isimlerinden? haddinimi bilmiyorsun esprimi yapıyorsun. egiraya sorak brezilya dizilerini tüm hafta içii aynı şeyi tartışıp durun bi grup insan haline getirdi bizi.
    "Bahsettiğin şey şu mu" ile başlayan cümlene demiştim ama yazdığının bile farkında değilsin öle yazıyon yazayımda bişi ne olursa olsun sonra değiştiriim zaten
  • 2 gün öncesine kadar wowtürk de "donanımhaber'de bana böle laflar edilmiyor" diye sürekli buranın linki verip duruyordu şimdi de burda paticik linki verip duruyor

orası da tıkanınca nolucak merakla bekliyorum

TATARA FORUM BULUN ÇABUK
  • Saatlerdir okuyorum...Tuhaf bir tartışma olmuş hakkaten.
    Kim haklı kim haksız davasında değilim...(beni de pek ilgilendirmez ayrıca.Hakim yada Savcı değilim)
    Lakin, Triallerden beklenenler linkinde şunlar yazan bir guilde başvuruyor iseniz bu olanları göze almışsınız demektir..
    Burda yada x forumda dırdırlanmanın bir anlamı yok...

http://www.guild-revolution.com/index.php/topic,13.0.html
    Özellikle 6. maddeye dikkat(Burda Maymun kimdir , kim için kullanılmıştır yoruma çok açık..Belkide ben çok fesat düşünmüş olabilirim)

Neticede heryerin bir işleyiş sistemi var...Hani derler ya..
    Ya sev..Ya Terket...

NOT : Kimseyi eleştirmek derdim değildir.Revo guildin sitesinde ne yazıp ne yazmadığı da beni ilgilendirmez, kendi sorun yada işleyişleridir.Saygı duyarım.Anlatmaya çalıştığım şey, bu olaylar bu linkte yazanları okuyunca pek de şaşırtıcı gelmiyor...Ya okumadın ki okumamak büyük hata, ya da okuyup baştan kabullendin..
    (Kimseye bir kelam daha yazılmayacaktır..sadece bir fikir beyanı benimkisi.)
    Hepsi bu...

Muhabbetle

• Şimdi burda yazan birçok şeyin diğer forumlarda cevabı olduğu için ve konuyuda daha fazla uzatmaya gerek görmediğimden onların linkini verdim. Bunu kötü niyetli algılayanlarla tartışmıyorum.

@Anteos: Ben guilde girdiğimde daha bu web sitesi ortada yoktu. Bakın postun tarihine zaten. Ayrıca ben trial değil memberdım bu olaylar olduğunda.

Ciddi bişeyler yazmadan önce isterseniz diğer başlıkların en azından son sayfalarını okumanızı tavsiye ederim.
  • http://www.guild-revolution.com/index.php/topic,13.0.html

Trial diye adama eşşek muamelesi yapan bir loncadan hayır beklemem açıkçası.
  • adam açık sözlülükle söylemiş hiç olmazsa. her guild triallere genelde öyle davranıyor.
  • O zaman sorun bende sanırım, fazla iyi niyetli officerları olan loncalara denk geliyorum. :)
  • cuss okadar yaziyi okulda okumamis adam yim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.