Şimdi Ara

reworkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

reworklenmeden önce fioraya bakın birde şimdi bakın w ile ölümsüz oluyor.Popye bakın önceden ad kasıp tek atardı şimdi ad kasmadan tek atıyor.W skili inanılmaz iyi q su çok daha iyi oldu.Quine gelen rework inanılmaz iyi.Gravese gelen rework çok iyi.Corkiye gelen pasif resmen rumble ultisi atıyor böyle bir saçmalık olamaz.Oyunu dengeleyelim diye rework yapıyorlar aslında yaptıkları oynanmayan bir şampiyonu metanın en güçlüsü yapmak dengelemek değil bu.

• qqqq
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

qqqq

bu arada bugün mide bi ryze geldi tek attı knk ben toptaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdf3

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

qqqq

bu arada bugün mide bi ryze geldi tek attı knk ben toptaydım

Atar qnq.Kombosu bittikten sonra 5 saniye çöp,lanede aşırı güçsüz.10-12. seviyeden önce pek bir şey yapamıyor.
  • Bu forum ilk rework haberleri çıktığında Graves ve Quinn e çöp demiş bi forum. Kime ne anlatıyosun :)
  • Değil.
  • Tüm şampiyonlar nasıl eşit olcak olmaz bene mesela galio rework gelse metada yer bulsa kötümü olur bence rewroklar şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen Sion'un durumundan haberdar mısın? Rework yiyip geberdi şampiyon
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    Rework + buff yiyince OP olmuştu. Nerf attılar birkaç kere, öyle geberdi. Ben hâlâ Sion'a buff bekliyorum.
  • Şuan oyunda itemlerle beraber en iyi durumda olan karakterler master ve zed poppy sanırım
    Onun dışında altın1 ozellikle vaynee sterak alindigini gordum bayada is yapiyor
    Graves dengeli geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texasred

Tüm şampiyonlar nasıl eşit olcak olmaz bene mesela galio rework gelse metada yer bulsa kötümü olur bence rewroklar şart

şart ama abartmadan yapmak şart.Şuan oyunda bir hero varki bir yeteneğiyle zonya basıyor hasar almadığı gibi rakibi slowluyor ayrıyetten sersemletebiliyor.Bir skill bu kadar iyi olmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Sen Sion'un durumundan haberdar mısın? Rework yiyip geberdi şampiyon

sen neyin kafasındasın? sion reworkden sonra metaya girdi kalkanı nerflenene kadar solo topun kralıydı halada oynanabilir seviyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: qq Reiz

quote:

Sen Sion'un durumundan haberdar mısın? Rework yiyip geberdi şampiyon

sen neyin kafasındasın? sion reworkden sonra metaya girdi kalkanı nerflenene kadar solo topun kralıydı halada oynanabilir seviyede

Alıntıları Göster
    4. hesabın h.o.

• Taric e bi rework şart mesela w ultisi tamamen değişmeli
  • qq Reiz Q kullanıcısına yanıt
    Yine de adamın genellemesi haksız sonuçta nerf yemesinden bahsetmemiş durumunu sormuş değil mi? Sion şu an ölü durumda nasıl ölü olduğu beni ilgilendirmez
    O yeteneğin ilk seviyede 24 sn cdsi var ve sadece 0.75 sn içinde gelen hasarı önlüyor o süreç içinde gelen cc olursa karşıyı sersemletiyor siz takımla gidip tüm ccleri aynı anda atıp üstüne ip gibi dizilip 5 kişi stun yerseniz op diye ağlamak normal tabi yada ultisini qss ile silmezseniz bilmem ne kadar gerçek hasar vuruyor üstüne can dolduruyor diye ayrı ağlarsınız erken aşamada defansif değerleri yüksek w sunu baitlersen laneden kovabilirsin gözünüzde büyütmeyin bi şampiyonu bu kadar
  • quote:

Yine de adamın genellemesi haksız sonuçta nerf yemesinden bahsetmemiş durumunu sormuş değil mi? Sion şu an ölü durumda nasıl ölü olduğu beni ilgilendirmez

oynanmıcak kadar kötü değil topta iş yapabiliyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoSpac

Bu forum ilk rework haberleri çıktığında Graves ve Quinn e çöp demiş bi forum. Kime ne anlatıyosun :)

Aynı şekilde fioranın ultisinden sadece heali anlayıp çöp diyenler olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapaSatan

O yeteneğin ilk seviyede 24 sn cdsi var ve sadece 0.75 sn içinde gelen hasarı önlüyor o süreç içinde gelen cc olursa karşıyı sersemletiyor siz takımla gidip tüm ccleri aynı anda atıp üstüne ip gibi dizilip 5 kişi stun yerseniz op diye ağlamak normal tabi yada ultisini qss ile silmezseniz bilmem ne kadar gerçek hasar vuruyor üstüne can dolduruyor diye ayrı ağlarsınız erken aşamada defansif değerleri yüksek w sunu baitlersen laneden kovabilirsin gözünüzde büyütmeyin bi şampiyonu bu kadar

aynen o yüzden her maç yasaklanıyor ya da seçiliyor dimi ? günateşi çivili kasmış ramusu titanik hydra + bitmemiş karabaltayla kesiyor sen daha neden bahsediyon qss alsan bile fiorayı hiçbir toplane 1v1de kesemiyor boş yapma yani

Trundle, Malp, irellia, Rumble, olaf?
    Ayrıca direkt ccsi olan champlar da iş yapabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 3 Mart 2016; 13:08:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.