Şimdi Ara

Rey Mysterio Jr Ringde Katil Oldu! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
13
Favori
22.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımız gerçekten pamuk ipliğine bağlı. Yeniden hatırladım.
    Basketçiyide yeni gördüm, ne vardı direğe kafa atacak?
  • ya fake 10 yaşında izlemiştim anlamıştım yalan olduğunu şimdi yine izledim çok belli fake

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahlee97

ya fake 10 yaşında izlemiştim anlamıştım yalan olduğunu şimdi yine izledim çok belli fake

Kardesim halen mi 10 yasindasin.olay dun olmus daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basketçi olaydan sonra felç olmuş, 42 yaşındayken de kalp krizinden ölmüş.
  • Basketci niye oyle birsey yapiyor hala anlamadim? Bu arada guresciye uzuldum yazik

• Ring olayi umarım doğru deildir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

Basketci niye oyle birsey yapiyor hala anlamadim? Bu arada guresciye uzuldum yazik

Hakemin kararına sinirlendiği için... Olaydan sonra felç olmuş, 42 yaşında da kalp krizi geçirip hayatını kaybetmiş.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Boban_Jankovi%C4%87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 22 Mart 2015; 1:05:09 >
  • Boynu kırılan adamın gözlerinden kan gelir bizzat şahit oldum ve gördüğümde şok olmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okur-Yazar

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

Basketci niye oyle birsey yapiyor hala anlamadim? Bu arada guresciye uzuldum yazik

Hakemin kararına sinirlendiği için... Olaydan sonra felç olmuş, 42 yaşında da kalp krizi geçirip hayatını kaybetmiş.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Boban_Jankovi%C4%87

Sinirlenirsin anlarimda demir direge oyle sert vurmak cok kotu yav videoyu izleyince benim canim acidi. Adamin surati darmadagin oluyor

• ya kardeşim bunu bilmiyorum ama fake gibi geldi wwe veya böyle amerikan dönüşleri hiç inandırıcı gelmiyor ama neyse ne olan olmuş

• WWE ve diğer yan sanayi güreş organizasyonlarının farkı!Kim nederse desin bu güreş organizasyonlarının sahte ve show olamsı gerek.Tekniksiz ve kuralsız bir dövüşte ölümler çıkması olağan.İşte bu yüzden UFC var.UFC ve WWE arasındaki farkta bu.Ha bu arada WWEdeki elemanlarda boş değil.WWEy, bırakan CM Punk oradan UFCye geçti mesela demek istediğim sahte diye adamları boş sanmayın.Bu insanlar bu hakaretleri yapıp ve rakibine kalıcıyı hasarlar vermemek için defalarca çalışıyorlar.

Bu arada adam harbiden ölmüş.Tuhaf hissetim.Anlaşılan WWE ve benzeri tam profesyonel şirketler dışında show yapmak istiyorsa UFCden başka yolu yok.Ne olura olsun bu tarz tehlikeli ve ölümcül dövüşler tam hazırlıklı ve güvenlikli olmadıktan sonra yapılmamalı.Kaldıki bu dövüştede ölümün sebebi bu.Bak CM Punk gitti UFCye.Rey'de bunu yapabilirdi.
  • Amerikan güreşçilerinin kaderi bu maalesef. Ölen çok hatırlıyorum. Ringdeki hareketlerden ölmeseler bile aldıkları ilaçların etkisiyle ölüyor çoğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: avenged

işin garibi dövüş tamamıyla şov olduğu için adamın bayılışı bile şov zannediliyor. Bu olaydan sonra wwe duraksar gibi ya da yaptırımları değiştirilir.

olay bu şov sandı herkes o ilk yanına gelip sallayan adamda şov sandı sonra ciddiyeti anladılar
  • yasaklanmalı o zaman.
  • Toprağı bol olsun güreşçi kardeşimizin.
  • Kötü bir durum. PW ciddi bir iştir arkadaşlar coğu kişi çocukça diye alaya alıyor ama yapılan en ufak hatalar ölüme sebebiyet verebilir. Mesela Owen Hart, ringe 24 metreden iniş yaparak gelicekti ama halatın kopması 24 metreden ringe düşerek ölmesine sebebiyet verdi. Chris Benoit, bir takım kullandığı ilaçların yanında bitirici hareketi olan Headbutt hareketi yüzünden kafası yerinde değildi bundan dolayı ailesini ve kendisi öldürdü. Adlarını unuttum ama güreşçinin biri diğerine powerbomb hareketini yapması gerekirken kafa üstü düşürmesiyle adamı felç etti. Son olarak o çok sevdiğiniz Goldberg kazması sert bir tekme ile koskoca Bret Hart'ın güreş kariyerini bitirdi. (tabi şu an sağlıklı ama)
    Yani diyeceğim bu sektörde önemli olan hareketleri rakibine en az zarar verecek şekilde uygulamak. İnanın çok zor bir iş bazen seyircilerin ilgisini tutmak için görünümü güzel ama tehlikeli hareketlerde yapılabiliyor.
  • Normal dövüşten daha tehlikeli bence bunlar.Sürekli saçma sapan hareketler yapıyorlar.
  • Ölen adamın gözümü kanıyordu beyler yanlış mı gördüm ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 22 Mart 2015; 13:09:36 >
  • Valla meksikalılarda halen şov zannedip sağlık ekipi çağırmıyor. Ama iptende hemen boyun nasıl kırıldı anlamadım. Arkadaşlar dikkatli olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Ölen adamın gözümü kanıyordu beyler yanlış mı gördüm ???

Evet 1:25'ten itibaren gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.