Şimdi Ara

Rey Mysterio Jr Ringde Katil Oldu! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
13
Favori
22.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç sevmezdim ama yazık olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha lan

• Ben güreşçiden çok boban jankovice takıldım. Adam resmen kendini felç etmiş çok üzüldüm. O olaydan sonra 13 yıl boyunca tekerlekli sandalyede yaşamış. Hayat nasıl bir şey ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Gözü kanıyor ama yalan muhabbettir bence alayı hikaye o smack downun.

kardeşim adam öldü gir bak vikipediye,reymsyterio aciklama yapti. Ne dusuncesiz insanlarsiniz.

• rey misteryo hala yaşıyor mu la
  • İnsallah sovdur ama gercek gibi duruyor adamin gozune o kadar el cabuklugu ile kan vari bi madde koyamazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyaka boyaka karşıyaka
  • Vay amd

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Ben güreşçiden çok boban jankovice takıldım. Adam resmen kendini felç etmiş çok üzüldüm. O olaydan sonra 13 yıl boyunca tekerlekli sandalyede yaşamış. Hayat nasıl bir şey ya.

Bir bakayım dedim valla yazık etmiş kendisine hırs işe neler yaptırıyor insana
  • Öncelikle amerikan güreşi dediğimiz olay fake'dir. Yani asıl amaç izleyenleri eğlendirmektir. Zaten WWE'nin açılımınada bakabilirsiniz ya da çok kısa bir araştırma yapabilirsiniz. Her ne kadar eğlence sporu olsada bir çok sakatlık ve ölüm de yaşanmıştır. Arkadaşlar Owen Hart örneğini vermiş mesela.

Daha bir sürü ciddi sakatlık vakalarıda yaşanmıştır. Örnek vermek gerekirse Owen Hart'ın Steve Austin'e yapmış oldugu bir hareket Austin'in güreş hayatını bitirmiştir. Edge yaşadığı boyun sakatlığı yüzünden 2010 da emekli oldu. Bir çok güreşçide (Rey dahil) uzun ve ciddi sakatlıklar yaşayıp aylarca ringden uzak kaldılar. Dediğim gibi her ne kadar eğlence sporu olsada sakatlıklar ve ölümler maalesef yaşanıyor. Ancak WWE'nin bir farkı var o da yaşanan sakatlıklarda daha temkinli yaklaşıyorlar. Mesela bu videoda ciddi bir durum olmasına rağmen güreşe devam ettiler. Ölen adamın partneri Suicide ise dikkat edin 619 pozisyonunda kafasını partnerine çevirip bi sıkıntı oldugunu anladı, ama hepsi devam etti. Bilenler bilir WWE den bi ara R Truh - J.Morrison maçı vardı(Youtube de var) Morrison takla atıcakken ayağını burktu, R Truth direk yanına gelip yardım etti, maç durdu. Zaten olması gerekenler bunlar.

Son olarak bu ölüm olayında sanki 619 pozisyonuna gelmeden önce adamın boğaz kısmı iplere çok sert çarpıyor. O ipler zaten halat gibi çok serttir. Sıkıntı o anda olmuş olabilir.

• Basketbolcu olan nasıl boynunu kırıyor anlayamadom?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Soopr.Owl*

Basketbolcu olan nasıl boynunu kırıyor anlayamadom?

Kafa atıyor işte tam gaz.

• Amerikan Dövüşü legal bir katliamdır!
  • öldüyse o şişman kel eleman yüzünden ölmüştür. karpuz seçer gibi salladı la adamın kafasını

• bu şimdi iş kazası olarak mı geçecek
  • Adam bayilmis bile olsa o adamin oyle sallamasiyla olmustur.

• Bu güreşleri düzenleyenlerden de izleyenlerden de nefret ediyorum. İlkokul çocuklarının bile diline pelesenk olmuştu bu saçmalık. Bu yayınlar yasaklanmalı hem insanları kötü etkiliyor hemde toplumun ahlakını bozuyor. Bunun zevk alınacak savunulacak bir tarafı yok!

• Ölüm bunlara çok yakın
  • Basketbolcu adamin videosu cok feci. Yere yikilip kaliyor eli bile o an degisik bi vaziyette. O kanlarin hepsi gozunden akiyor bu arada basletbolcu adamda bi an burnundan falan zannettim ama degil boynu kiriliyor. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.