Şimdi Ara

Rey Mysterio Jr Ringde Katil Oldu! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
13
Favori
22.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bunlar şov açıkcası ben inanmadım şuna instagram dan yapılan açıklamalar felan resmen dikkat çekmedir bu. Hemen hepiniz yemeyin şunları yahu wiki yi önüne gelen değiştirir zaten.
    Yok gözü kanıyor ben biliyorum kesin ölmüştür ben inanmadım açıkcası.
  • arkadaslar dıkkatlı olalım ıpe gayet bılıncı yerınde dusuyor. ama sert dusuyor yanı nasıl dıyım, bılıncı yerınde ama bılıncsız bır sekılde dusuyor. Eger ıpten once oyle olsaydı zaten ıpe o sekılde takılı kalmaz oldugu yere yıgılırdı. Ya da daha onceden aldıgı darbeler sonucu oldu ıpte bahanesı oldu. Ama surdanda anlayabılırız. Mesela yanındakı takım oyuncusu ıpteyken ona bakıyo bıseylerın ters gıttıgını anlıyo gıbı 619 hareketını yapıyo ve aslında vurmuyo ıkısınıde ıska gecıyo ama sankı vuruyomus gıbı takım arkadası kendını gerıye atıyo Rey' de bır daha yapıyo 619 u yıne vurmuyo olen adama kafasının ustunden gecıyo ama ıste o gectıgı sırada adamın kendını yere atması gerekıyo Rey yaptıktan sonra duraklıyo bıseylerın ters gıttıgını oda ıkıncı 619 dan sonra anlıyo. O anı tekrar tekrar ızleyın goreceksınız hepsı sov 619 da vurmadıgı bellı gurecıler kendını bılere gerıye atıyo ama adam cıdden olmus bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Hocam o videodaki basketci olmedi degilmi kanim dondu yemin ediyorum gozlerim doldu ya

13 yil boyunca tekerlekli sandalyeye mahkum kaldi, 43 yasindada kalp krizinden vefat etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 23 Mart 2015; 8:08:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

arkadaslar dıkkatlı olalım ıpe gayet bılıncı yerınde dusuyor. ama sert dusuyor yanı nasıl dıyım, bılıncı yerınde ama bılıncsız bır sekılde dusuyor. Eger ıpten once oyle olsaydı zaten ıpe o sekılde takılı kalmaz oldugu yere yıgılırdı. Ya da daha onceden aldıgı darbeler sonucu oldu ıpte bahanesı oldu. Ama surdanda anlayabılırız. Mesela yanındakı takım oyuncusu ıpteyken ona bakıyo bıseylerın ters gıttıgını anlıyo gıbı 619 hareketını yapıyo ve aslında vurmuyo ıkısınıde ıska gecıyo ama sankı vuruyomus gıbı takım arkadası kendını gerıye atıyo Rey' de bır daha yapıyo 619 u yıne vurmuyo olen adama kafasının ustunden gecıyo ama ıste o gectıgı sırada adamın kendını yere atması gerekıyo Rey yaptıktan sonra duraklıyo bıseylerın ters gıttıgını oda ıkıncı 619 dan sonra anlıyo. O anı tekrar tekrar ızleyın goreceksınız hepsı sov 619 da vurmadıgı bellı gurecıler kendını bılere gerıye atıyo ama adam cıdden olmus bence

Okumayin ip var

• quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

Ben neden vurmamış gibi görüyorum

Bence billur geçiyorlar

Adamın gözünden kan çıkmış, billur diyorsun gardaş
  • Ana haberlere çıktı. Güreşçi hakkında soruşturma açıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

Vay anam vay neler dönmüş Serhat ya

Şunun videosu yok mu ya

• Ya zaten bir şeylerin ters gittiğini anlamanın en kolay yolu 619 pozisyonunda ölen adamın iplere yığılıp kalması.

• Çok kötü birşeymiş lan boyun kırılması . Valla dikkat edin . Saçma hareketler yapmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi. İnsanın değeri yok yemin ederim.
  • adamı o siyah beyazlı gerizekalı öldürmüş. Ulan bilinci açık insana yapsan o hareketi ölür hayvanoğlu hayvan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulamadımbirşey -- 23 Mart 2015; 10:49:21 >
  • Bu olay gerçek mi yav?
  • dobrerano kullanıcısına yanıt
    Rey birşey yapmıyor gibi ama o sonradan gelen kel adam Adama bildiğin maf yapıyor.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 8 Nisan 2015; 17:37:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin garibi, orada sağlık ekipleri hazır bulunmuyor mu? Bu affedilir bir şey değil.
  • bu d0ru mu?

• Üzgünüm ama evet doğru :(

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.