Şimdi Ara

Rey Mysterio Jr Ringde Katil Oldu! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
13
Favori
22.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yannız güreşçi harbiden profesyonel, ölümcül olabilecek bişey yapmamaya özen gösteriyo, boynu tam ipe gelince sıkıntı olmuş heralde.

sonradan gelen şişko öldüğünden emin olmaya çalışıyo gibi.

boynunu kırarak yanlış karara itiraz etme çok hardcoremuş yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 22 Mart 2015; 21:04:26 >
  • dobrerano kullanıcısına yanıt
    Hocam o videodaki basketci olmedi degilmi kanim dondu yemin ediyorum gozlerim doldu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o beyaz havlulu adama hiç etmediğim kadar küfür ettim ulan ağlayacaktım nerdeyse
  • o beyazlı adamın sarstığı bölümü izleyemedim beyler
  • adam bayılmış veya ölmüş belli bunlar hala şov derdine nasıl bir kafa la bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

bu şimdi iş kazası olarak mı geçecek

Büyük ihtimalle bir şey imzalattırıyolardır zaten. Kimse ceza almaz yani.

• Rey Mysterio bir kişi mi yoksa maskeyi takan çıkıyor mu ? merak ettim küçükken flash tvde çıkardı izlerdik gerçek-değil muhabbeti yapardık...

şimdi bakınca çok profesyonellik gerektiren tehlikeli bir iş olduğunu anlıyorum gerçek güreş olsa hakemler durdurur ama şov olunca yalancı çoban hikayesine dönüyor adam ölmüş kimsenin taktığı yok yazık
  • Yazik olmus

• Toprağı bol olsun. Her ne kadar bu işin risklerini bilseler de üzücü bir durum.

Bu arada "WWE biter" diyenler de ayrı bir komedi. Bu maç Meksika'daki AAA şirketi bünyesinde yapılmış. WWE ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

adam bayılmış veya ölmüş belli bunlar hala şov derdine nasıl bir kafa la bu

Olay tamamen kurgudan ibaret oldugu icin sahte ile gercegi onlarda ayiramiyordur. Boynunun kirildigini bilseler kesinlikle devam edemezlerdi diye dsunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

quote:

adam bayılmış veya ölmüş belli bunlar hala şov derdine nasıl bir kafa la bu

Olay tamamen kurgudan ibaret oldugu icin sahte ile gercegi onlarda ayiramiyordur. Boynunun kirildigini bilseler kesinlikle devam edemezlerdi diye dsunuyorum.

Artık adamlar o kadar sahtekarca program yaptılar ki geçmişte bana da yalan gibi geldi.Ama gerçekse kötü bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Rey Mysterio bir kişi mi yoksa maskeyi takan çıkıyor mu ? merak ettim küçükken flash tvde çıkardı izlerdik gerçek-değil muhabbeti yapardık...

şimdi bakınca çok profesyonellik gerektiren tehlikeli bir iş olduğunu anlıyorum gerçek güreş olsa hakemler durdurur ama şov olunca yalancı çoban hikayesine dönüyor adam ölmüş kimsenin taktığı yok yazık

Tek kişi.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rey_Mysterio
  • çok özendiğimiz amerika'nın eğlencelerine bak hele,canım türkiye'm böyle yerlere dönüşme,böyle vahşi insanlara dönüşme nolur.Adamlar gerçek savaştaymış gibi çığlık atıp bağırıyorlar insan korkar be orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 22 Mart 2015; 23:57:49 >
  • quote:

çok özendiğimiz amerika'nın eğlencelerine bak hele,canım türkiye'm böyle yerlere dönüşme,böyle vahşi insanlara dönüşme nolur.Adamlar gerçek savaştaymış gibi çığlık atıp bağırıyorlar insan korkar be orada

He türkiyede daha beteri yok sanki

• Yazık olmuş. Bazı arkadaşlar şov demiş, keşke öyle olsa.

• Yazık ya bu kadar amatörlük olur mu , adam hareketsiz duruyor kafasını sallıyor beyinsiz herif.
  • Vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalancı çobana döndüler tabi kimse inanmıyor orda öldüğüne anca anlayabildiler...
  • üfffff reytingler ne tavan yapar şimdi

düşünsenize ölen adamın babasıyla misteriyo maç yapıyo fofofofofofof
  • milyonda 1 piyangosu vurmuş adama
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.