Şimdi Ara

REZİDANSTA YAŞAMANIN AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rezidansta yaşayanlar varmı aramızda. Getirileri götürüleri nedir merak ettim .Biraz araştırdım ama burada birebir birşeyler söyleyen olursa daha iyi olur diyerek konu açtım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçtiğimiz aylarda rezidans alıp taşındım. Kısaca özetlemek gerekirse

Dezavantajları: aidatlar çok yüksek. gereksiz diyebileceğim bazı etkinlikler mevcut. Mesela sinema salonu gibi. Merkezi ısı pay ölçer var, ben kullanmasam bile belirli bir yüzdesini ödemek zorundayım.

Avantajları: Yaşayan insanlar cahil cüheyla değil, iletişim kurabiliyorsun. Otopark sıkıntısı yok. Havuzu mevcut.(yetişkin+çocuk) Çift asansör, full jeneratör hizmeti var, Geri dönüşüm bacası var (kağıt/plastik çöpe gitmiyor) daireler çok ferah, 3 banyo, soyunma odası, kiler vs var.
  • sanki bu forum zengin kişiler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneworld -- 14 Mart 2015; 16:09:47 >
  • fiyatı gereksiz pahalı toshiba gibi
  • Evlerin iPhone'u.
    Aynı işi, daha ucuza yapan çok alternatif var, ama beyin yıkayıp satıyorlar işte millete
  • marinerocyp kullanıcısına yanıt
    Saol patron. Sizin ev büyük anladığım kadrıyla..Isı paya ne kadar ödüyorsunuz acaba ..

• Forumda paralı dakikalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • marinerocyp kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim çoğu stüdyo Daire nerede buldunuz o evi

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Her türlü olanı var 1+0 dan 5+1 yada daha fazlasına kadar ..tabi fiyatları bir kaç milyon liraya çıkabiliyor

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    daire 200 m2 3+1, bina yeni oldugu için birkaç ay doğalgaz kazanı kullanıldı.onda da hergün yakılmadı. Bir kez 40 lira ödedim. Şuan merkezi ısıtma ile ilgili belirsizlik var. Bazı daire sakinleri, kullanmayanlar hiç ödemesin dedi, bazılarıda belirli bir yüzde ödemeli dedi. Gelecek kış için bir çalışma yapılacak.

ben 13.kattayım. 12 ve 14.katlar kaloriferleri açtıgında benim açmama gerek kalmıyor. Bu yuzden kullanmayanlarında belirli bir yüzde ödemesi taraftarıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

daire 200 m2 3+1, bina yeni oldugu için birkaç ay doğalgaz kazanı kullanıldı.onda da hergün yakılmadı. Bir kez 40 lira ödedim. Şuan merkezi ısıtma ile ilgili belirsizlik var. Bazı daire sakinleri, kullanmayanlar hiç ödemesin dedi, bazılarıda belirli bir yüzde ödemeli dedi. Gelecek kış için bir çalışma yapılacak.

ben 13.kattayım. 12 ve 14.katlar kaloriferleri açtıgında benim açmama gerek kalmıyor. Bu yuzden kullanmayanlarında belirli bir yüzde ödemesi taraftarıyım.

Hocam memleketteki her parali adam duzgun olmuyor havuzu rahatca kullanabiliyor musunuz.
    Bizim burada siteler var ama kmse girmiyor .etraflari kapali olmasina ragmen.

• piribarbaros P kullanıcısına yanıt
    bu konuda cok haklısın. ben henuz inşaatken satın aldım ve satın alma sürecinde inşaatı yapan şirket baya seçiçi davrandı. Yani ver parayı al git olmadı. Herkese satmadıgını daha başta söyledi. ama korkum şu ki ev sahipleri başkasına satarsa işler değişebilir.Havuzu henuz kullanmadık. Bir problem olacagını sanmıyorum hatta ısıtması oldugu için kullanalım gibi bir muhabbet dönüyordu ama kış oldugu için ilgi görmedi.
  • Hayat sana guzel

edit:nekadara aldin ayiptir sormasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 14 Mart 2015; 17:38:01 >
  • özelden yazdım
  • dezavantajı istanbulun güzel bir semtinde tripleks bir villada yaşayabilcek kadar parayı 150-200 metrekare tek kat daireye bağlamak.
  • Bizim yazliktada havuz var.
    Adam ustune full gunes kremi surmus. Sonra o sekilde direk havuza atladi.
    Cikinca yeniden surdu.

Bide kıllı kara gobekli bir adam.

Yemin olsun nasil tiksindim anlatamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

bu konuda cok haklısın. ben henuz inşaatken satın aldım ve satın alma sürecinde inşaatı yapan şirket baya seçiçi davrandı. Yani ver parayı al git olmadı. Herkese satmadıgını daha başta söyledi. ama korkum şu ki ev sahipleri başkasına satarsa işler değişebilir.Havuzu henuz kullanmadık. Bir problem olacagını sanmıyorum hatta ısıtması oldugu için kullanalım gibi bir muhabbet dönüyordu ama kış oldugu için ilgi görmedi.

Abi geri kafali degilim sozum de meclisten disari ben turkiyede kesinlikle evimdeki bayanlarin havuza girmesini istemem.
    Herkese satmama olayi dogrudur ancak okuyup edip cahil kalan insanda cok memlekette.

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyiymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.