Şimdi Ara

Rezil Mi Oluyoruz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reactive

Ben şeyi hiç anlamıyorum, bu takım şampiyon olmadan önce bu taraftar kitlesi nerdeydi hangi takımı tutuyordu acaba.

bak bakalım videonun tarihine ne yazıyor ? 2. ligde oynuyoruz o zamanlar... siz ligtvden maçları izliyorken, biz deplasman yolundaydık. bu takımın milyonlarca taraftarı yok ama her türlü şartta yalnız bırakmayacak, aç kalıp maçlara gidicek, işini sevdiklerini bırakıp takımını kovalayacak insanlar hep vardı olmaya devam da edecek.

• Hiç bir mazeret başarının yerini tutmaz. Hezimete uğradıysan bunu çeşitli manevralarla, başka takımlar hakkında örnekler vererek hafifletemezsin.
    Laf yetiştireceğinize oturun bu maçın yasını tutun.

Ayrıca Galatasaray'a laf etmeniz için aldığı 2 avrupa kupasının çakmasını dahi müzenize götürmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 25 Kasım 2010; 0:11:26 >
  • Son dakiklarda orta sahada patates cuvalı gibi boylu boyunca uzanıp yerden kalkmaya bile tenezzül etmeyen Volkan Şenşakrakı görünce göğsüm öylesine kabardı ki patlayacak diye hastahaneye bile gitmeyi düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

Rezil mi oluyoruz?
    Emin misiniz?

Dün akşam bir kez daha gördük ki Avrupa arenası gerçekten çok farklı.
    Huyundan mıdır, suyundan mıdır nedir bilinemez oynasan da oynamasan da bir şekilde tecrübe kazanıyor.

Neyse maçın taktik ve teknik yorumuna hiç girmeyeceğim.
    Top bizi sevmedi. Çok istedik ama olmadı top çerçeveyi bulmadı.

Ben bunlardan ziyade forumdaki bu tatsız tuzsuz havaya değinmek istiyorum.

Dün sahada bir Türk takımı vardı.
    Adı BURSASPOR...

Bu takım hiç şampiyonlar liginde oynamadı.
    Öyle 300 milyon dolarlık bir takım değil Bursaspor.
    Kendi yağıyla kavrulan, emek veren, umut ettiren, centilmen ve kahraman bir takım.

Şimdi burada yapılan bazı yorumlar ve duyduğum üzüntüleri dile getirmek istiyorum.

Bazı arkadaşların yorumları;

"Bu gidişle rezil olacağız",
    "M.United maçını nasıl izleyeceğiz?"
    "Gol dahi atamadık kahroluyorum"

Yakışmıyor bunlar sizlere arkadaşlar. Kime rezil oluyoruz onu anlamış değilim.
    Avrupaya mı?
    Hayır.
    Onlar tecrübesiz ve çok düşük bir bütçe ile Türkiye de destan yazdığınızı çok iyi biliyorlar.
    Bursaspor'a saygı duyuyorlar.
    Eee o halde kime rezil oluyorsunuz?
    Türkiye'ye mi?

Fenerbahçelilere mi?
    Hani neredeyse şu yüz yılı aşkın tarihini avrupa'da geçirmesine karşın tek bir kupa alamayan, şampiyonlar liginde sıfır çeken ve geçtiğimiz günlerde Avrupa'nın üçüncü sınıf takımına elenen Fenerbahçe'nin mi taraftarlarına rezil oluyorsunuz?

Galatasaraylılar mı derdiniz?
    Onlarda yüzyılı aşkın avrupa maceralarına rağmen Avrupa'nın diğer takımlarına ezilmediler mi? Tromsö diye ne idüğü belirsiz bir takıma elenmediler mi? Şampiyonlar ligine en çok katılan Türk takımı olarak kaç kez Şampiyonlar Ligi finali oyandılar ki onlara rezil oluyorsunuz? Onlar bu platforda nasıl saçma yenilgiler aldılar hiç biliyor musunuz? Ayrıca en son Avrupa liginde hangi takıma elendiler bu adamlar? Efendim? Pardon takımın adını mı unuttunuz? Valla ne yalan söyleyeyim o takımın adı benim de aklımda değil!

Yoksa siz Beşiktaşlılara mı rezil oldunuz?
    Hani şu avrupa'da adı dahi duyulmayan takımın taraftarına mı rezil oldunuz he?
    Liverpool'den 8 tane yiyerek rekor kıran ve Şampiyonlar ligi gruplarını en fazla gol yiyen takım unvanıyla kapatan Beşiktaş'tan bahsediyoruz değil mi? Öyleyse onlara da rezil olduğunuzu düşünmek saçmalıktan öte değil.

Kesin siz Trabzonlulara rezil olduk demeye getiriyorsunuz.
    Öyle ya başka bişey kalmıyor geriye. Çünkü zaten anadolu size gıpta ile bakıyorken, üçüz kardeşler kendi dertlerine yanıyorken bir tek Trabzonspor kalıyor rezil olunacak. Hani şu şampiyonlar liginde hiç oynamayan Trabzonspor. Dördüncü BÜYÜK (!) Peh...

Ben keyifle izliyorum Bursaspor'un maçlarını.
    Bu bütçeyle Türkiye'ye devrimi yaşatan,
    Avrupa'ya Türk futbolunun FB,GS, BJK'den ibaret olmadığını ispatlayan,
    her ne olursa olsun yer aldığı zorlu guruplarda onurlu ve şerefli mücade veren
    Bursaspor'u ben GURURLA İZLİYORUM.

BANA VE BİZLERE BU GURURU YAŞATAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
    PUAN MI ALAMADIK, GOL MÜ ATAMADIK HERŞEYİN CANI CEHENNEME...
    YETER Kİ SEN O AVRUPA SEMALARINDA BOY GÖSTER YEŞİL VE BEYAZ...

forumumuzdan fenerbahçeli arkadaşımız serkan özcan'ın yazısı... anlayana...

yüzyıllık tarihinde türkiye'ye avrupadan ilk kupa getiren takım fenerbahçe'dir. ayrıca bugün sen şampiyonlar ligine direk gidiyorsan 10 senedir en çok puan toplayan takım olan fenerbahçe'nin sayesinde. o beğenmediğin fenerbahçe daha iki sene öncesinde inter'i chelsea'yi sevilla'yı dize getirmiş takım. fenerbahçe'nin galatasaray'ın lafını ağzınıza alırken biraz durup düşünmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent. -- 25 Kasım 2010; 0:10:41 >

• Avrupa'da bir başarıdan söz edilecekse eğer Türkiye'den bir tek Galatasaray çıkmıştır. Onun dışında bizlerin (BJK) , diğer takımların aldıkları başarılar gelip, geçicidir. Ancak kendi taraftarları hatırlar, bilir. Onun dışında bir anlamı yoktur.

Gönül ister ki takımlarımız başarılı olsun ama işte gerçekler ortada...

GS'ın Avrupa'daki başarılarına bir şey söylemeden önce şunu diyebilirdiniz, şimdiki halleriyle 3 büyük takım Bursaspor'un yerinde olsa skor farklı mı olurdu?
    Kesinlikle olmazdı , belki daha da kötü olabilirdi.

Doğruya doğru zira hiçbiri Bursaspor'dan öyle ahım şahım farklı bir top oynamıyor şu anda.
  • Ya şu yarım asırlık bile mazisi olmayan yeni yetme takımların Türkiye'nin köklü, her dalda çeşitli başarılar almış kulüplerine laf atma çabası içerisine girenlere gülüyorum sadece. Siz böyle yapmaya devam ederseniz zaten 4 büyüklerin altında ezilmeye devam edeceksiniz. Anadolu'dan şuana kadar alnının akıyla başarılı çıkan takım Trabzonspor'dur. 47 senede tek şampiyonlukla kendinizi büyükten saymaya başlamayın.
  • Önce bi kupa getirin Avrupa'dan veya çeyrek final oynayın sonra bok atın Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye. Ligte her şampiyon olan böyle konuşacaksa işimiz var.
  • Bursanın 4 büyük klüpten hiç birine laf etmeye hakkı yok ki !

Ne Fener olabilir
    Ne Galatasaray
    Ne Trabzonspor
    Ne Beşiktaş,

Bursa Süper Ligin 2. sınıf takımlarından birisidir, ligin 2. sivas sporudur, ne bütçe olarak, ne başarı nede geçmiş olarak 4 büyükler ile kıyas durumu söz konusu değildir. Tesadüfi şekilde, 4 büyük takımın bireysel başarısızlıkları sonucunda 1 kez iampiyon oldu ve bu durum bir daha asla tekrar etmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

Bursanın 4 büyük klüpten hiç birine laf etmeye hakkı yok ki !

Ne Fener olabilir
    Ne Galatasaray
    Ne Trabzonspor
    Ne Beşiktaş,

Bursa Süper Ligin 2. sınıf takımlarından birisidir, ligin 2. sivas sporudur, ne bütçe olarak, ne başarı nede geçmiş olarak 4 büyükler ile kıyas durumu söz konusu değildir. Tesadüfi şekilde, 4 büyük takımın bireysel başarısızlıkları sonucunda 1 kez iampiyon oldu ve bu durum bir daha asla tekrar etmeyecektir.

Şampiyonluğun tekrar etmeyeceği noktasına tam olarak katılmasam da diğer söylediklerine tamamen katılıyorum. Bu maç ile beraber Bursa taraftarı da bunu iyice anlamıştır herhalde.
  • La bari GSye laf etme, adamlar Uefa kupası, Süper kupa almış, sen ne aldın.

Bu arada, Bursaspor'un suçu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

Bursanın 4 büyük klüpten hiç birine laf etmeye hakkı yok ki !

Ne Fener olabilir
    Ne Galatasaray
    Ne Trabzonspor
    Ne Beşiktaş,

Şampiyonluğun tekrar etmeyeceği noktasına tam olarak katılmasam da diğer söylediklerine tamamen katılıyorum. Bu maç ile beraber Bursa taraftarı da bunu iyice anlamıştır herhalde.

Anlasaydılar bu konu ve benzerleri açılır mıydı sence?

• quote:

quote:

Ben şeyi hiç anlamıyorum, bu takım şampiyon olmadan önce bu taraftar kitlesi nerdeydi hangi takımı tutuyordu acaba.

bak bakalım videonun tarihine ne yazıyor ? 2. ligde oynuyoruz o zamanlar... siz ligtvden maçları izliyorken, biz deplasman yolundaydık. bu takımın milyonlarca taraftarı yok ama her türlü şartta yalnız bırakmayacak, aç kalıp maçlara gidicek, işini sevdiklerini bırakıp takımını kovalayacak insanlar hep vardı olmaya devam da edecek.

• quote:

quote:

quote:

çapın bu kadar kime ne yazıyoruz ki hadi eyvallah...

• Bence de laf etmeye hakkımız yok. Ligin durumu ne kadar kötüymüş ki şampiyon olan takımımız böyle farklı sonuçlarla dönüyor. Türkiye liginin kalitesi artsaydı Bursaspor çok daha farklı sonuçlar alır ve bizler de gurur duyar ve ders alırdık. Baliçli dönemlerinde avrupada gayet iyilerdi hatta Denizlispor da ligte şampiyon olamasa da avrupada çok güzel maçlar çıkarmıştı bir zamanlar hatırlarsanız. Bursasporun avrupada daha iyi olmasını dilerdim ama önce ligin kalitesini düşünelim de ondan sonra bu kadar acımasız olalım.
  • sanki sadece bursa tecrubesizdi, kadrosu yetersizdi suydu buydu.. unirea urziceni diye bi rumen takimi cikti bir iki sezon once tarihinde ilk defa sampiyonlar ligine. oynadiklari oyuna bakmak lazim. her seyi tecrubesizlikle vs aciklayamazsin. bu direkt bursa'nin fundamental eksikligi baska bir sey degil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

sanki sadece bursa tecrubesizdi, kadrosu yetersizdi suydu buydu.. unirea urziceni diye bi rumen takimi cikti bir iki sezon once tarihinde ilk defa sampiyonlar ligine. oynadiklari oyuna bakmak lazim. her seyi tecrubesizlikle vs aciklayamazsin. bu direkt bursa'nin fundamental eksikligi baska bir sey degil..

Ohooo nettin hacı sen yaa...

Şimdi işin yoksa en az 3 sayfa fundamental ne onu anlat bi de adamlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

sanki sadece bursa tecrubesizdi, kadrosu yetersizdi suydu buydu.. unirea urziceni diye bi rumen takimi cikti bir iki sezon once tarihinde ilk defa sampiyonlar ligine. oynadiklari oyuna bakmak lazim. her seyi tecrubesizlikle vs aciklayamazsin. bu direkt bursa'nin fundamental eksikligi baska bir sey degil..

Ohooo nettin hacı sen yaa...

Şimdi işin yoksa en az 3 sayfa fundamental ne onu anlat bi de adamlara...

arada karisiyor tabi :)

fundamentaldan kasit altyapi da dahil futbolu ogrenmeden ise baslamamiz..

• Ben herşeyi geçtimde, hani Avrupa'da başarıyı getirecek yabancılar almıştınız onlar nerdeler?
  • bu ne saçma bi yazı ya, valla acıdım. bursaspor kepazeliğin destanını yazdı tebrik ediyorum. ben hayatım böyle aciz bi takım görmemiştim. ben şu durumda takımımı sahaya çıkarmazdım ya
  • Bursa'nın haline gülüp eğleniyorum da bir Fenerbahçe'li olarak rahat bir şekilde söyleyebilirim; bu grupta biz ve Beşiktaş en fazla 3, Galatasaray 2 puan alabilirdi. Türk takımlarının genel olarak durumu berbat. Muhtemelen şampiyon olursa Trabzonspor'u da buna yakın bir son bekliyor.

Kimse tecrübe vs. demesin. Tottenham ilk defa şampiyonlar ligine katıldı bu sezon. 5. maçlar sonunda gruptan çıkmayı garantilediler. Bunun Villareal, Deportivo ve İtalya'dan örnekleri de mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.