Şimdi Ara

Rezil Mi Oluyoruz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Janti
    quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu
    Bursanın 4 büyük klüpten hiç birine laf etmeye hakkı yok ki !
    Ne Fener olabilir
    Ne Galatasaray
    Ne Trabzonspor
    Ne Beşiktaş,
    Bursa Süper Ligin 2. sınıf takımlarından birisidir, ligin 2. sivas sporudur, ne bütçe olarak, ne başarı nede geçmiş olarak 4 büyükler ile kıyas durumu söz konusu değildir. Tesadüfi şekilde, 4 büyük takımın bireysel başarısızlıkları sonucunda 1 kez iampiyon oldu ve bu durum bir daha asla tekrar etmeyecektir.

Şampiyonluğun tekrar etmeyeceği noktasına tam olarak katılmasam da diğer söylediklerine tamamen katılıyorum. Bu maç ile beraber Bursa taraftarı da bunu iyice anlamıştır herhalde.

Şampiyonluk konusuna bende katılıyorum. Neticede süperlig istatistik ligi siyasi çıkar ilişkileri futboldan daha önemli. Ertuğrul Sağlam Bursayı yönettiği müdüdetce, malüm cemaatin ve hükümetin gizliden gizliye desteği devam edicektir. Bu baskıyı tüm spor camiası hissetmektedir zaten. Haliylede şampiyonlukta iddalı olucaklardır. Ertuğrul Sağlam Bursayı bıraktığında Bursa olması gerektiği sıraya inecektir.

Şampiyonlar Ligindeki duruma gelirsek adamlar 15 gol yiyip 1 gol atmış, 5 maçınıda kaybetmiş. Bunda gurur duyulacak ne var?. Futbolun kuralını bilmiyor anlaşılan arkadaş 15 atıp 1 yersen gururlanırsın futbolda tam tersi olunca değil. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 25 Kasım 2010; 1:06:59 >

• Şu konuyu açıp burada rahatça konuşuyorsan büyük bir cesaret, alıntıladığın mesajın içeriği bile provokatif. Kimse uzun diye okuma zahmetine girmemiş sanırım. Sizin maç konusunda 0, 8 muhabbeti yapanların mesajlarından hiçbir farkı yok bu alıntıladığın yazının. Bursaspor'un şampiyonlar ligine direkt katılmasının tek nedeni o 4 büyüklerin topladığı puanlar sayesinde, önce çuvaldızı kendinize batırın. Ortada gurur tablosundan daha çok bir felaket tablosu var. Bunun nedenlerini tartışın bence, başkalarına saldırmaktansa, bu şekilde devam ettiğiniz için antipatik oluyorsunuz. Bize rezil olsanız bir şey olmaz merak etme, sana bir örnekle açıklayayım, sizi maalesef Zilina gibi görüyorlar, averaj takımı gibi, bu da ülkenin futbol kapasitesi tanıtımına darbe vuruyor, sen şimdi gidip, Slovak liginden maç izler misin veya Slovak ligi maçlarını ülkende yayınlamak isteyen yayıncı kuruluş olmak ister misin, tabiki istemezsin, şampiyonunun Avrupa arenasında averaj takımı olduğu bir ligi kim izlemek ister? Kim ne derse desin futbol tanıtım açısından çok önemli, dünya kupasından sonra Allah'ın unuttuğu yerdeki adam bana gelip Hasan Şaş, Hakan Şükür diyorsa, Brezilya'da Fenerbahçe formaları satılıyorsa, Japonya'dan buraya maç izlemeye adam geliyorsa bu futboldaki başarının ne denli önemli olduğunun göstergesidir.

• yönetim 2. lige düştüğü yıldan geçen yıla kadar harcadığı paraları geri toplama derdindeyken ne başarısından bahsediyorsunuz. Rezalet valencia dan 6 yemek sıfır çekmek değil asıl rezalet rant telaşındaki yönetimdir.
  • bizim futbolumuza zarar veren siz kötüsünüz bizde kötüyüz o zaman sorun yok mantığıdır.türkiye liginin kalitesi falan kalmadı.idda ediyorum bursa yerine bizim ligden kim giderse gitsin o gruptan 3. Olarak bile çıkamazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

Galatasaraylılar mı derdiniz?
    Onlarda yüzyılı aşkın avrupa maceralarına rağmen Avrupa'nın diğer takımlarına ezilmediler mi? Tromsö diye ne idüğü belirsiz bir takıma elenmediler mi? Şampiyonlar ligine en çok katılan Türk takımı olarak kaç kez Şampiyonlar Ligi finali oyandılar ki onlara rezil oluyorsunuz? Onlar bu platforda nasıl saçma yenilgiler aldılar hiç biliyor musunuz? Ayrıca en son Avrupa liginde hangi takıma elendiler bu adamlar? Efendim? Pardon takımın adını mı unuttunuz? Valla ne yalan söyleyeyim o takımın adı benim de aklımda değil!

Direkt katılma hakkınız vardı diye bu kadar havalara girmenin bi alemi yok ki bunun acı sonuçlarını da görüyoruz. Valencia'dan iki maçta 10 gol!
    Fanatiklik olarak görmeyin ama Galatasaray'a bu konuda laf edilmesini anlayabilmek mümkün değil.
    Senin "ilk defa katıldık, tecrübesiziz" diye başarısızlığını savunduğun ligin, bu adı(Şampiyonlar Ligi) ilk defa aldığında ilk katılan takımları bir araştır bakalım.
    Galatasaray o sene kimi eleyip o kupaya katılmış bir bak bakalım.

• 6 tane arkadaşa kapak olmuştur konu kapansın herkese iyi geceler.

not:kötü niyetle söylemedim ama bursa spor ilk defa katılmış olsada onu geçelim çünkü gecen sene adını unuttum bir rum takımı ilk defa katılmış 3 puan bile almışlardı artık bendne bukadar byyy.
  • Güven Özveri Tecrübe her zaman kazanan olmuştur.
  • Son maçta rakibinin berabere kalmasiyla şampiyon olunca destan yazılıyor ha??
  • Öyle bir havaya girmişin ki ayıp be gs ard arda 2 kupa almış birde laf atıyorsun biz zamanında kimleri ezdık seneye bursanin şansı hiç yok ilk 3 te evet rezil oldunuz ! Alın gs müzesinden kupa resmi bol bol takıma laf attığın için katılmıyorum
  • Galatasaray ve Trabzonspor'a laf atmış bir de.
  • Puan alında bari onurunuzu kurtarın. 2009-2010 Türkiye Lig Şampiyonu olarak
  • bursa rezil olmaz da türkiye futbolu rezil oluyor bursa sayesinde fb bile 0 çektiği sene bu kadar ezilmemişti.
  • bu isin tecrübeyle fazla bir baglantisi yok, bence. GÜC farki önemli

Misal panatinaikos, adamlar yillardan beri devler ligine abone.Yildiz takimlarla
    defalarca oynadilar sonuc ortada.

D-Grubu

1 FC Barcelona Barcelona 5 -11 P
    2 FC København København 5 -7
    3 FC Rubin Kazan Rubin 5 -6
    4 Panathinaikos FC Panathinaikos 5 -2

...bazi takimlar cok güclü ve ayni zmanda tecrübeli olabilirler.
    ama sakatliklar durumu etkilerse, karsisinda cetin takim bulurlarsa o zaman
    bremen ( - 12 gol ) gibi efsane kulüpler bile grupta sonuncu olabilir

A-Grubu

1 Tottenham Hotspur 5 -10p
    2 FC Internazionale Milano 5 -10
    3 FC Twente 5 -5
    4 SV Werder Bremen 5 -2

...Türk Futbolu acisindan durum hic degismeycek ( gibi ) ..Devler Ligi bize 1-2 gömlek üstün geliyor
    ..Tesekkürler Bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 25 Kasım 2010; 9:42:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Ben şeyi hiç anlamıyorum, bu takım şampiyon olmadan önce bu taraftar kitlesi nerdeydi hangi takımı tutuyordu acaba.

bak bakalım videonun tarihine ne yazıyor ? 2. ligde oynuyoruz o zamanlar... siz ligtvden maçları izliyorken, biz deplasman yolundaydık. bu takımın milyonlarca taraftarı yok ama her türlü şartta yalnız bırakmayacak, aç kalıp maçlara gidicek, işini sevdiklerini bırakıp takımını kovalayacak insanlar hep vardı olmaya devam da edecek.

• Bu yenilgilerden sonra ertuğrul sağlam artık bazı şeyleri düşünmeli...

Kopenhag 1*1 olan maçta son yarım saati barçaya tek kale oynayarak geçiriyor...Bizim takımımız iki pas yapamıyor ya 2 pas özellikle manu maçlarında bu nasıl bir acizliktir...Bu futbolun bir açıklaması yok,bu mağlubiyetlerin tecrübeylede alakası yok...

yazık,gerçekten yazık...
  • Ben şöyle söyleyeyim Galatasaray ŞL'ye ilk katıldığı sezon ManU'yu eleyerek gelmişti oraya ve grupta Barça ve Spartak Moskova'yla berabere kalarak 2 puanla bitirmişti grubu. Gerçi GS'nin önceden de baya Avrupa tecrübesi vardı o yüzden normal karşılamak lazım Bursa'nın durumu.
  • quote:

Galatasaraylılar mı derdiniz?
    Onlarda yüzyılı aşkın avrupa maceralarına rağmen Avrupa'nın diğer takımlarına ezilmediler mi? Tromsö diye ne idüğü belirsiz bir takıma elenmediler mi? Şampiyonlar ligine en çok katılan Türk takımı olarak kaç kez Şampiyonlar Ligi finali oyandılar ki onlara rezil oluyorsunuz? Onlar bu platforda nasıl saçma yenilgiler aldılar hiç biliyor musunuz?

Bu yazıyı yazmaya eli giden herhalde liseli olacak(en fazla) ki bazı noktaları anlamıyor,idrak edemiyor,görmemiş,yaşamamış. Hele Tromsö noktası tam bir facia. Her takımın başına gelebilecek bir olaydır. Hatırlarsanız Tromsö'nün sahasında çamur güreşi yapıyorduk. Bu bahane değil elbette Ali sami yen'de işi bitirmemiz lazımdı ama olmadı. Şu an Arsenal'i de görüyoruz. Şampiyonlar ligi'nde ard arda iki mağlubiyet aldı. Kaldı ki Dünya'nın en iyi pas yapan takımlarından biri.

Benden tavsiye; bu yazıyı kim yazdıysa söyle bir daha bu tür yazar işlerine bulaşmasın.

Geçmiş mesajlarımdan birini buraya koymak isterim. Konumuzla tam tamına örtüşüyor.

Biz de şampiyonlar liginde ilk galibiyetimizi(yanılmıyorsam İstanbul'daki Barcelona maçıydı) almak için 11 maç beklemiştik. Hatta ilk golümüzü 6.maçımızda atmıştık.(bu maç spartak moskova maçıydı sanırım)

Yani etrafa bakmadan önce geçmişimize göz atıp önce kendi durumumuzu sorgulamak gerekiyor. Bursa, şampiyonlar ligi'nde iyi mücadele ediyor. Eksiklikleri tecrübesizlik ve kadro yetersizliği. Bu yüzden sonuca ulaşamıyorlar.

• Galatasaray'ın tecrübesi vardı tamam ama öyle birden kazanmadık ki tecrübeyi. 2 maç kötü oynadıysak 3. maç ders aldık bunlardan iyi oynadık. Chelsea'den ASY'de 5 yedik diye kendimizi koyuvermedik misal, gittik grup liderini evinde 4-1 yendik geldik Milan'ı 3-2 yendik.

Demek istediğim insan hatalarından ders alır kendini geliştirir. Ama Bursa maşallah saldım çayıra mevlam kayıra... Süper Lig gibi hakem hatasıdır kardeş kıyağıdır götürürüz diye düşündülerse çok büyük hata yapmışlar...
  • O zamanki gs yle şimdiki bursa kadrosu arasında dağlar kadar fark vardı yanlız.
    Sürekli deneyimsizlikten dem vuranlar var onun için diyorum bunu kadro da çok önemli.

Şuanda 4 takım bursadan hangi oyuncuyu alır?
    Zorlasa volkan şen belki o da geçen seneyi mumla aratıyor.
  • Aciyorum bu yazina...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.