Şimdi Ara

Rezil Mi Oluyoruz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ofsayttan attığınız golde ortalığı yıktınız ama
  • puan alın sonra konuşun
  • Kendi başarısızlığınızı başkalarına yükleyerek bu rezillikten kurtulamassınız.
  • Ben de Bursa'ya üzülüyorum fakat bırakın böyle yazıları.Tamamen rezillik.Her maç 3-4 gol ye.Avrupa'ya Dünya'ya rezil oluyoruz ülke olarak...
  • Sonrada Bursa'yı niye sevmiyorsunuz niye avrupada desteklemiyorsunuz demeyin işte sizin gibi tipler yüzünden sevmiyoruz. Şu yazın varya tamamen fanatik duygular içinde yazılmış kendine yedirememişsin takımının puan dahi alamamasını sağa sola çamur atıyorsun o yazının başka bir açıklaması yok çünkü. Umarım daha beter olursunuz tekrar 2. lige düşersiniz zaten o potansiyel var sizde, Sivas gibi olun inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL3n.

Sonrada Bursa'yı niye sevmiyorsunuz niye avrupada desteklemiyorsunuz demeyin işte sizin gibi tipler yüzünden sevmiyoruz. Şu yazın varya tamamen fanatik duygular içinde yazılmış kendine yedirememişsin takımının puan dahi alamamasını sağa sola çamur atıyorsun o yazının başka bir açıklaması yok çünkü. Umarım daha beter olursunuz tekrar 2. lige düşersiniz zaten o potansiyel var sizde, Sivas gibi olun inşallah.

pazara 6 gün kaldı, orda gerekli cevabı vericez biz merak etme aL3n.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Ben şeyi hiç anlamıyorum, bu takım şampiyon olmadan önce bu taraftar kitlesi nerdeydi hangi takımı tutuyordu acaba.

Burdaydık? Gayette Bursaspor'umuzu tutuyorduk. Biz sizler gibi değiliz arkadaşım. Ben Bursaspor küme düştüğünde de bırak iç maçları , her deplasmanına gidiyordum neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

quote:

Sonrada Bursa'yı niye sevmiyorsunuz niye avrupada desteklemiyorsunuz demeyin işte sizin gibi tipler yüzünden sevmiyoruz. Şu yazın varya tamamen fanatik duygular içinde yazılmış kendine yedirememişsin takımının puan dahi alamamasını sağa sola çamur atıyorsun o yazının başka bir açıklaması yok çünkü. Umarım daha beter olursunuz tekrar 2. lige düşersiniz zaten o potansiyel var sizde, Sivas gibi olun inşallah.

Ok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

quote:

Ok

Gelmemeliydiniz her şekilde en zararlı siz çıktınız
    Öyle atıp tutmaylada olmuyor bu işler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.