Şimdi Ara

Rezil olduk!Hosting firması arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha.net'ten vds paketimiz mevcut.Ancak kendi sitemizde mevcut ne kendi sitemize girebiliyor ne hosting sagladıgımız müşterilerimizin sitesine.
    İşin garip yani 7/24 teknik destek hizmeti taahüt eden daha.net sitesine giremiyoruz.Yaptıgımız tüm reklam çalışmalarının sonucunda sayfamıza gelen ziyaretçi "sayfa görüntülenemiyor"uyarısı alıyor.
    Rezil olduk ve emegimize yazık.
    Yani sonuç olarak hosting firmamızı değiştikmek istiyoruzve bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacız var.
    Bu konularda daha problemsiz bir hosting firmasına ihtiyacımız var.

• Biz size vds sunamayiz fakat hosting ve bayi hosting sunabiliriz.
  • Tarafımdan silinmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 8 Kasım 2013; 16:31:35 >
  • Merhaba;

Öncelikle yaşadığınız problemden ötürü geçmiş olsun diyorum.

VDS konusunda, Giga-International.com Datacenter üzerinden, Avrupa lokasyonlu sunucu hizmeti sunabiliriz.

Buradan ihtiyacınızın ne olduğunu söylemediğiniz için size herhangi bir paket önerisinde bulunamamaktayım.

Ayrıntılı bilgi isterseniz iletişime geçebilir, sorularınızı yöneltebilirsiniz...

İletişim;
    Web/Ticket:http://www.proirc.org/
    Msn/Mail: destek@proirc.org
    Tlf: 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

Merhaba;

Öncelikle yaşadığınız problemden ötürü geçmiş olsun diyorum.

VDS konusunda, Giga-International.com Datacenter üzerinden, Avrupa lokasyonlu sunucu hizmeti sunabiliriz.

Buradan ihtiyacınızın ne olduğunu söylemediğiniz için size herhangi bir paket önerisinde bulunamamaktayım.

Ayrıntılı bilgi isterseniz iletişime geçebilir, sorularınızı yöneltebilirsiniz...

İletişim;
    Web/Ticket:http://www.proirc.org/
    Msn/Mail: destek@proirc.org
    Tlf: 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

arkadasım galiba daha scripti tam kuramımısnız sitenizde :)

Copyright © 2011 Siteismi.com Tüm hakları saklı ve gizlidir

Web Hosting DNS Bilgisi Server Hizmetleri

Web Hosting
    Bireysel Web Hosting ns1.siteismi.com
    Kurumsal Web Hosting ns1.siteismi.com
    Bayi / Reseller Hosting
    Hizmet Sözleşmesi

Server Barındırma
    Server Kiralama

Tema-Entegre: Vizratemalari & CNBilisim

• Merhaba;

İlgi ve alakana teşekkür ediyorum. Bunun nedeni, tasarım değişikliğinin 2 gün önce yapılmış olmasından dolayıdır ve tamamlanmaya çalışılmaktadır. Web sitemizin içeriğinden rahatsızlığınızı pm yoluyla iletmeniz sizin de bizim açımızdan da daha faydalı olacaktır diye düşünmekteyim.

Ancak, söylediğiniz ayrıntılar dışında birçok eksik bulunmaktadır.

Script tam manasıyla kurulmuş ve çalışmaktadır. Şunu da belirteyim ki, müşterileri zora düşürecek, destek almalarını engelleyecek veya hizmet almalarına mani olacak hiçbir hata bulunmamaktadır...

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProIrc -- 4 Mart 2012; 22:51:14 >
  • merhabalar yok yanlıs anlamayın kotu bir niyetim yok zaten şimdi scripti indirdim inceliyorum bu scripte alt sayfaların olusturulması lazım vs şimdi birtane yaptım tümünü full yapacam oyle bulunsun kosede diye yüzde 95 i bitti :)

bu arada basarılar...
  • Merhaba;

Yok yanlış anlamadım :)

Teşekkür ettim zaten...

Alt sayfaların tasarlanması biraz daha zor ve zaman alıcı. Ancak ana sayfanın değiştirilmesi ve düzenlenmesini sağlayabildik ve tabiiki öncelikli gelen müşteri paneli...

Vizra gerçekten ücretsiz olmasının yanında kaliteli. Hosting hesaplarının oluşturulması otomatik olarak gerçekleşmekte ve eğer müşteri paypal yoluyla ödeme yaparsa anında aktivasyon alabilmekte. Söylemek istediğim, 5 dakika da hosting keyfi bu olsa gerek dedirten bir script :)

Şu an için denemekteyiz, elbette ki diğer seçenekler de göz ardı edilmeyecektir... Ancak, değişmeyeceğini garanti edememekteyiz :)

İyi forumlar...
  • bak aslında hosting yönetici paneli 4/4 lük sadece kullanıcı paneli yaptınızmı ok dir yonetim panelinde sadece bilgiler degişecek. bakim tam biterse belki sana yollarım kulanmaniçin.. ama söz vermekte istemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 5 Mart 2012; 17:13:00 >
  • Uzun süredir Teknotelile çalışıyorum. Aldığım Hosting ve Domain hizmetinde yada firmaya erişimde bi sıkıntı yaşamadım. 7/24 erişimi oldukca hızlı , açılan yardım çagrıları kısa sürede cevaplanıyor bana sorarsanız size altarnatif olarak Teknotel servislerini de önerebilirim.
  • Natrodan hizmet alabilirsiniz.http://www.natro.com/webHosting/ bu sayfada paketleri görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oriondizayn

daha.net'ten vds paketimiz mevcut.Ancak kendi sitemizde mevcut ne kendi sitemize girebiliyor ne hosting sagladıgımız müşterilerimizin sitesine.
    İşin garip yani 7/24 teknik destek hizmeti taahüt eden daha.net sitesine giremiyoruz.Yaptıgımız tüm reklam çalışmalarının sonucunda sayfamıza gelen ziyaretçi "sayfa görüntülenemiyor"uyarısı alıyor.
    Rezil olduk ve emegimize yazık.
    Yani sonuç olarak hosting firmamızı değiştikmek istiyoruzve bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacız var.
    Bu konularda daha problemsiz bir hosting firmasına ihtiyacımız var.

Merhabalar türkiyeden gerçek destek ve hizmet istiyorsanızhttp://www.inetmar.com/sunucu_hizmetleri/vds_server.html inceleyebilirsiniz.
    inetmar vds konusunda bu teknolojileri ilk kullanan firmalardandır.

• ARKADAŞLAR SİZE ÖNERECEĞİM HOSTİNG FİRMASI ELMASHOSTİNG.COM 'DUR PANELLERİ HEM ÇOK KALİTELİ HEMDE ÇOK HIZLI FİYATLARI ÇOK UCUZ MUTLAKA ZİYARET EDİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.