Şimdi Ara

Rezil olmak nedir bilirmisiniz? :( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
9
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

2 adet teyzemin kızı ne demek la yumurta mı bu?

ahahahaha yeter durun lan çenem ağrıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

oğlum o bişi mi ben banyodayken kapıya gelen kişiler havalandırmadan mıdır nedir kapıya gelenler çok fena duyuluyor işte ben banyoda üstündeyken 21 yaşındaki(kız) kuzenim geldi geldi işte merhaba merhaba selamlaştılar sonra anneme yahu bizimki yine mi içerde dedi annemde hee ya yakında tuvalete taşınıcak az kaldı dedi (baya güldüler burda ) arkdaş alet o anda elimde demir gibi soğudu ufacık kaldı kız gidene kadar çıkamadım banyodan

Çalıntı böyle bir konu daha vardı aynı mesajdı.

• Birtek bana çok komik gelmedi galiba. Siz benimkini bi duyun... Yabancı yoktu ama daha.kötü konu açarım.belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

O sabahları kalkmış olma olayını milletçe çözemedik

• quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

rezil olmak nedir en iyi ben bilirim sizin abiniz hiç misafirin salonunda herkesin içinde gel birşey söyliycem diyipte ani bir hareketle pijama don indirdimi?? o donu kaldırıp nasıl koştuğumu hatırlamıyorum bile tam rezillikti seninki en azından osuruk

Brian mı yaptı?
  • 20lı yaslarda 2 adet teyzemın kızı nedir abi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

misafir gelmişti. Akşam yemek yedik . Kola da vardı . Kola içtim 2-3 bardak. Neyse çocukları küçük. oyuncakları vardı. onlarla oynuyorduk. Küçük topun biri koltuk altına girdi. çocuk alamıyordu kolu yetmiyordu. ben bi eğildim. goourgghh fısss diye bir ses. olduğum yerde öylece kaldım. bizimkiler balkona geçelim mi dediler hemen konuyu dağıtmak için. ben anladım ki leş gibi kokuyor etraf .

Yaş 13 felandı sanırım . Anlattırdınız ya bana.

13 yaşındayım herşeyin farkındayım
  • Rüyada konuşmak çok daha utanç verici oluyor..
    Karavanda kalıyoruz ailecek sonra uyandım masaya oturdum bütün aile bireyleri yüzüme bakıp tip tip sırıtıyor bende onlara bakıp sırıtıyorum sonra babam akşam kızlarla mı konuşuyodun ne diyodun demesiyle yüzümün kızarması bir oldu kim bilir rüyamda nasıl erotik laflar ettim
  • ahahahah kötü olmuş ya ama kahkaha attım bir daha ki karşılaşmanız nasıl olacak acaba
  • Ben sınıfta bombayı bırakmıştım bir keresinde. O sırada kız kitaptan konuyu okuyordu. Herkes durdu bana baktı(Hoca da dahil) . Sınıfta bir tek ses bile çıkmıyordu osuruğumun sesi dışında. Sonra durdum ve dedim ki.....
    Bir şey dememi beklediniz değil mi? Fakat işte ben bir şey söyleyememiştim. Çünkü o sırada osurmanın verdiği rahatlamanın zevkini çıkarıyordum. İçimde tutmaktan kurtulmuştum
  • Daha önce aynısını okudum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

Bunu için mi üye oldun

Efendim?
  • quote:

oğlum o bişi mi ben banyodayken kapıya gelen kişiler havalandırmadan mıdır nedir kapıya gelenler çok fena duyuluyor işte ben banyoda üstündeyken 21 yaşındaki(kız) kuzenim geldi geldi işte merhaba merhaba selamlaştılar sonra anneme yahu bizimki yine mi içerde dedi annemde hee ya yakında tuvalete taşınıcak az kaldı dedi (baya güldüler burda ) arkdaş alet o anda elimde demir gibi soğudu ufacık kaldı kız gidene kadar çıkamadım banyodan

• bu nasıl konu lan ekrana tükürerek güldüm mesajlara
  • kötü olmuş senın içinde

peki neden annen filan uyandırmadı ? oglum kalk teyzenler geliyo neden dememiş

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.