Şimdi Ara

Rezil olmak nedir bilirmisiniz? :( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
9
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: like.no.other

işte ben bu gibi durumlarda kulaklarımı devreye sokuyorum önce uyuyormuş gibi yapmaya devam edip biri var mi yok mu kontrol ediyorum sonra kalkıyorum eğer biri varsa numara yapmaya devam ediyorum rüyalananlar gibi ışık hızıyla yataktan mı çıkılır sen yerinden fırlayarak yanlış yapmışsın biraz daha uzanacaktın diğer bi yanlışta hoşgeldiniz dememen olmuş ve tabii ki yanlarına gitmemen

abi aynen ya o piskopatlığı ben de yağıyorum asdfgdljvdb mesela uyandım yandan sesler geliyo falan. oda tamamen boşalana kadar uyuma taklidi yapıyorum sonra odadan çıkabiliyorum günaydın falan diyorum :Dsadfşsdnfsd
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaybeycandan

dün yasandı bu olay bızım salonumuz bıraz genıs ve bende salondakı kanepeyı acıyorum orada yatıyorum, bu sıralar sahur derken 6-7 gıbı yatıyorum oglende 2-3 arası kalkıyorum. Yıne dun 2bucukta kalktım ama kalmaz olsaydım :( ben uyurken teyzemler gelmıs mısafırlıge haber vermeden geldıklerı ıcın annemlerde benı uyandıramamıs. Bıze gelenler;teyzem, enıstem, 20lı yaslarda 2 adet teyzemın kızı. Orada uyurken hayal meyal hatırlıyorum bı kere 4-5 sn.lık osurma şenliği verdim. Bıde salonda tek oldugumu dusunerek şeyimi kaşıyorum 2 de bır, bıde kucukluk kalkık ındıremıyorum uyanınca kambura yatıp hızlı hızlı zorbela lavaboya gıtmıstım. Onlar gıdene kadarda yanlarına gıtmedım yatakodasında uyuyormus numarası yaptım :((

OSURMA ŞENLİĞİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Q

quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

rezil olmak nedir en iyi ben bilirim sizin abiniz hiç misafirin salonunda herkesin içinde gel birşey söyliycem diyipte ani bir hareketle pijama don indirdimi?? o donu kaldırıp nasıl koştuğumu hatırlamıyorum bile tam rezillikti seninki en azından osuruk

Brian mı yaptı?

Brian?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

O sabahları kalkmış olma olayını milletçe çözemedik

Sabah ereksiyonu birçok erkekte görülen bu durumdur ve bazı uygunsuz durumlarda kişiyi rahatsız etmektedir. Aslında bu ereksiyon erkeğin cinsel yönden sağlıklı olduğunu anlamına gelmektedir. Uyuduğunuzda vücudunuzun yani organlarınızın işlevleri devam etmektedir. Bunlar arasında tabi ki böbrekler de yer almaktadır. Böbreklerin çalışması sonucu idrar torbası dolmakta, dolan idrar torbası ise o bölgedeki cinsel sinirleri uyarmaktadır. Bilim adamları kanıt olarak ise sabah ilk idrara çıkıldığında sertleşmesin kendiliğinden gittiğini bildirmektedir.
  • oğlum ben staj döneminde çok zorlandım servise binip iş yerine kadar uyurum ama işte o servisten inme anına gelince
  • Xd

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

rezil olmak nedir en iyi ben bilirim sizin abiniz hiç misafirin salonunda herkesin içinde gel birşey söyliycem diyipte ani bir hareketle pijama don indirdimi?? o donu kaldırıp nasıl koştuğumu hatırlamıyorum bile tam rezillikti seninki en azından osuruk

Arkadaşım basketbol oynamak için bizim buraya gelmişti.Neyse basketbolu oynadık dolmuşa bindireceğim bunu evine dönecek.Dolmuşu durdurdu tam dolmuşa biniyordu basket şortunu bi indirdim yemin ediyorum şort bileğe boxerda yarıya kadar indi.Dolmuştan teyze inmeye çalışıyordu o sırada afalladı falan kadın.O duruma rağmen şaşkınlıkla şortu kaldırıp bindi dolmuşa 10 km yol gitti.Ertesi gün anlattığına göre baya gülmüşler falan zor barıştıydı benimle.

Yemin ediyorum CSB değil

JADHSAHDGJA ölecem la gülmekten

• quote:

quote:

quote:

Brian mı yaptı?

Brian?

Dexter'da var ya Dex'in kardeşi Brian ondan şeyettim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Brian mı yaptı?

Brian?

Dexter'da var ya Dex'in kardeşi Brian ondan şeyettim

he kafa gitti....o yaptı tabi bende sinirlendim öldürdüm pişman değilim bir daha yapsa bir daha öldürürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexlab -- 5 Ağustos 2013; 13:49:06 >

• Abooo yazık la
  • madem öğleden sonra kalkıyon salonda yatmaya nasıl cesaret ediyon be oğlum geçmiş olsun olan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Youtube u aç.microsoft e3 2013 yaz.yeterli olur.

Yazdım konferanstan başka birşey yoktu. Ne olmuş la bi özet geçsen.

Microsoft çuvalladı.Sony drm,oyunu arkadaşlarınla paylaşman için belli bir süre geçmesi gibi özelliklerin olmadığını söyleyince millet coştu.

http://www.youtube.com/watch?v=PzDsYEPkSc4
    http://www.youtube.com/watch?v=2Ht-0Hne4EU
    http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA
    http://www.youtube.com/watch?v=9JS1Fidt72s
    http://www.youtube.com/watch?v=rgSHxlt10WU

Sağolasın özet için. Evet hatırı sayılır rezillikler arasına girermiş.

• Oruç tutsaydın rezil olmayacaktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuzaki Hideki -- 5 Ağustos 2013; 20:01:27 >
  • Ahahahhahaa. Löhöhööhöhöhöhö. ASD:EFASD:QWEASF:DQFAS
  • Teyzemlerin cocugu tam pislik cikti konulari acilmaya baslanir.

• Yine hatırlattınız gençler
    Geçen seneydi, annemler evde yoktu ev boştu.Atlet,kilot uyuyordum.Sabahleyin kalktım, benimkide kalkmış günaydın falan içeri yöneldim, kapı kapalı kapıyı açar açmaz karşımda tüm sülale 'İYİKİ DO...' hepsi kitlendi kaldı.Dayım,teyzem,kızları,annem,babam bana ve benimkine bakıyorlar, o anda kapıyı açtığım gibi kapadım koşa koşa odama gittim kapıyı kitledim falan
  • ooo olum çok kötü olmuş lan o insanların yüzüne nasıl bakıcan bir daha bide kız var yani ayy allah düşürmesin yeminle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarred

Oruç tutsaydın rezil olmayacaktın.

oruc tuttugum ıcın gec kalkıyorum zaten

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.