Şimdi Ara

Rezil olmak nedir bilirmisiniz? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
9
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün yasandı bu olay bızım salonumuz bıraz genıs ve bende salondakı kanepeyı acıyorum orada yatıyorum, bu sıralar sahur derken 6-7 gıbı yatıyorum oglende 2-3 arası kalkıyorum. Yıne dun 2bucukta kalktım ama kalmaz olsaydım :( ben uyurken teyzemler gelmıs mısafırlıge haber vermeden geldıklerı ıcın annemlerde benı uyandıramamıs. Bıze gelenler;teyzem, enıstem, 20lı yaslarda 2 adet teyzemın kızı. Orada uyurken hayal meyal hatırlıyorum bı kere 4-5 sn.lık osurma şenliği verdim. Bıde salonda tek oldugumu dusunerek şeyimi kaşıyorum 2 de bır, bıde kucukluk kalkık ındıremıyorum uyanınca kambura yatıp hızlı hızlı zorbela lavaboya gıtmıstım. Onlar gıdene kadarda yanlarına gıtmedım yatakodasında uyuyormus numarası yaptım :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AHAHAHHAHAHAHHAHHA

• Evlat acısı gibi koyar o adama
  • OSURMA SENLİGİNİ OKUYUNCA GÜLMEKTEN KENDİMDEN GECTİM HAHAHAHAHAHAH
  • hahhahaha geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sabahları kalkmış olma olayını milletçe çözemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaybeycandan

dün yasandı bu olay bızım salonumuz bıraz genıs ve bende salondakı kanepeyı acıyorum orada yatıyorum, bu sıralar sahur derken 6-7 gıbı yatıyorum oglende 2-3 arası kalkıyorum. Yıne dun 2bucukta kalktım ama kalmaz olsaydım :( ben uyurken teyzemler gelmıs mısafırlıge haber vermeden geldıklerı ıcın annemlerde benı uyandıramamıs. Bıze gelenler;teyzem, enıstem, 20lı yaslarda 2 adet teyzemın kızı. Orada uyurken hayal meyal hatırlıyorum bı kere 4-5 sn.lık osurma şenliği verdim. Bıde salonda tek oldugumu dusunerek şeyimi kaşıyorum 2 de bır, bıde kucukluk kalkık ındıremıyorum uyanınca kambura yatıp hızlı hızlı zorbela lavaboya gıtmıstım. Onlar gıdene kadarda yanlarına gıtmedım yatakodasında uyuyormus numarası yaptım :((

iyiki benim gibi uyurken konuşmuyorsun o dahada kötü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

quote:

dün yasandı bu olay bızım salonumuz bıraz genıs ve bende salondakı kanepeyı acıyorum orada yatıyorum, bu sıralar sahur derken 6-7 gıbı yatıyorum oglende 2-3 arası kalkıyorum. Yıne dun 2bucukta kalktım ama kalmaz olsaydım :( ben uyurken teyzemler gelmıs mısafırlıge haber vermeden geldıklerı ıcın annemlerde benı uyandıramamıs. Bıze gelenler;teyzem, enıstem, 20lı yaslarda 2 adet teyzemın kızı. Orada uyurken hayal meyal hatırlıyorum bı kere 4-5 sn.lık osurma şenliği verdim. Bıde salonda tek oldugumu dusunerek şeyimi kaşıyorum 2 de bır, bıde kucukluk kalkık ındıremıyorum uyanınca kambura yatıp hızlı hızlı zorbela lavaboya gıtmıstım. Onlar gıdene kadarda yanlarına gıtmedım yatakodasında uyuyormus numarası yaptım :((

iyiki benim gibi uyurken konuşmuyorsun o dahada kötü

Aynısını bende 2-3 defa yaşamıştım, ne dediğimide hatırlamıyorum. Çok fena bir şey..

• en azından teyzene rezil oldun. ben mastür mas mon yaparken yakalanmıştım hala aklıma gelince cayip tepkiler veriyorum yumruk atasım geliyor.
  • hocam naptın ya o sabahları kalkan seyi bir türlü indiremiyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Rezil olmak nedir bilirmisiniz? :(
  • Aynı şey benimde başıma geldi ancak Allahtan osurmadım , sadece ağzımda salyalar ile misafirle göz göze geldim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 4 Ağustos 2013; 6:14:56 >

• ne güldüm sabah sabah ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

en azından teyzene rezil oldun. ben mastür mas mon yaparken yakalanmıştım hala aklıma gelince cayip tepkiler veriyorum yumruk atasım geliyor.

Rezil olmak nedir bilirmisiniz? :(

• Osurma şenliği

• Teyzen ve kuzenin bunlar biz kuzenlerle sidik yarıştırırdık osurmak ne demek :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.