Şimdi Ara

Rezillikte Son NoKTa!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce OsD101 denen 1 magele areste karşılaştım..Kendisi dupe yaptığımı iddaa ediyordu..12 tane shard satıyordum +1!!!!Ve bu rezil herif başladı laf atmaya dupermişi bilmem neymişim..Madem duperim nie +1 dupeliyom ve neden satıyorum..Her neyse asıl önemli olan bu sahsiyetin kendini yabancı olarak tanıdıp türklere küfür etmesidir..Hlabuki kendide türkmüş daha sonra öğrendim bunu ve aynı zamanda allaha küfür ediyor aynı 000000 gibi...Madem küfür ediceksin bari özenti olma ona buna özenip llahına sövme ırkına sövme kitabına sövme boşuna...Bunlardan daha 10larcası var fakat bu gece buna denk geldik...Ayrıca İmSoSory benim diyor başka bişey demiyor

• cocuk bunlar
  • türk olduğu müslüman olduğu anlamına gelmez bide zero ya özenti olduğu ne alaka
  • bi oyun içn allahına küfür ediyorsa ben nediyim artık haşa..
  • Bir oYun içim dinine ırkına küfür eden insandan ne beklersinki....
    İnsan dedim büyk ihtimalle yanlış oldu.!!
  • ımsosorry cıksın solesin baqam o muymus
  • zeroya özenti olduğu şöle:yabancı forumlara bakarsanız anlarsınızki zero zamanında türkelrin allahına küfür ederseniz çok kızıyolar gibi bi yorum yapmıştı..Nedense bu yorumdan sonra müslümanlara küfür olayı artmıştı.Bide ben orda sadece türk olduğuna ve kendi dinine küfür ettiğini söledim...Artık anlaşılan paylaşım yapmakta suç..Sadece konuyu açan kişileri eleştircene birazda sölenenlere kulak ver demekki sende türklüğünden ve dininden utanç duyuyorsunki bu lafları sölüyosun..Ne demek türk olup müslümna olması gerekmiyo..Adam ben konuştum eğer adamın azından allah lafı çıkmışsa bu kişi müslümandır yada müslümanım diye geçiniyodur..Türk olması %100 benden ii türkçe konuşuyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: theturks

ımsosorry cıksın solesin baqam o muymus

Söledim zaten pm at bakalım dedim adam en az 75+ adamlardan 5 car ismi söledi hepsinin kendisinin olduğunu iddaa ediyordu..Pm at deyince sesi soluğu kesildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

bi oyun içn allahına küfür ediyorsa ben nediyim artık haşa..

Ha yani bi oyun için değmez de başka bi şey için değer mi ?
  • ya bence bu knight kapatılsın insanları çok etkiliyor allaha bile küfür ettircek dereceye getiriyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.