Şimdi Ara

REZZER KAÇ TAŞ REZ ?? :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
24.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlara hatır olsun die aynı serverde bir şaman char edindim ama rezzer olması için lvl 33 olması ve talisman a skill vermem gerektiği söylendi.Bende ööle ettim ama rez (ayağa kaldırmak) hangi skille oluyor,bir de kaç taş falan bu nedir nereden kaç taş ve bu stone( taş) olayını bana biri açıklar mı .ben şimdi bir adamı yatmış kaldırabilir miyim.Mesela master arkadaşlarım var onlar yatınca ben onları lvl 33 olmama ramen kaldırabilir miyim nasıl..çok ayrıntılı bilgi lütfen.
    not: olimpia da yatan olursa eğer online isem çağrın beni sizi kaldıriim tabii önce bi bu taş maş olayını halledelim de yoksa bir arkadaşım var beni 36 ya kadar falan kasacak.

not: bir ikinci sorum da şu spell of larla ilgili olacak .hani şu mage lerin lvl 35 teki skill için aldığı kağıtlar,flamesi,glacier i falan var bende de bir tane var lvl 45 im bu gün ucuza düştü 18 m ye aldım ama sanırım ben flameyim bu kağıt sa lighnig mi ne bana olmuyor olmazsa skillerimi buna göre ayarliicam sizce değer mi yoksa flame mage olamaya devam mı ediim bu kağıt ne işe yarıyor.çok teşekkür ederim..

• Yapay Zekanın Yanıtı

REZZER KAÇ TAŞ REZ

REZZER, çeşitli oyunlarda yer alan ve oyuncuların rakiplerine veya kendilerine uygulanan olumsuz etkileri kaldıran bir oyun mekaniğidir.

Knight Online'da REZZER

Knight Online'da, oyuncuların 30 taş rez skili bulunmaktadır. Bu yetenek, Knight Online'daki tüm karakter sınıfları tarafından öğrenilebilen pasif bir yetenektir ve rakip oyuncuların fiziksel ve büyülü saldırılarına karşı %30 oranında direnç sağlar.

Priest'te REZZER

Priest sınıfı karakterler, rakip oyunculara ve kendilerine uygulanan olumsuz etkileri kaldıran özel bir yeteneğe sahiptir. Bu yetenek, "REZ" olarak adlandırılır ve 30 taş rez skiline benzer şekilde çalışır.

Diğer Oyunlarda REZZER

REZZER kavramı, Knight Online ve Priest gibi oyunlarla sınırlı değildir. Rise Online gibi diğer oyunlarda da "REZ taşı" adı verilen özel eşyalar bulunmaktadır. Bu eşyalar, oyuncuların kendilerine veya başkalarına uygulanan olumsuz etkileri kaldırmak için kullanılabilir.

Knight Online'da REZZER Nasıl Yapılır?

Knight Online'da REZZER yapmak için oyuncuların "REZ taşı" adı verilen özel bir eşyaya sahip olmaları gerekir. Bu eşya, oyun dünyasında belirli canavarları keserek veya oyun içi mağazadan satın alınarak elde edilebilir. REZZER taşı kullanıldığında, oyunculara %30 oranında fiziksel ve büyülü saldırılara karşı direnç sağlayan 30 taş rez skili etkinleştirilir.

REZZER, PvP ve PvE savaşlarında hayatta kalmak için son derece önemli bir oyundur. Oyuncuların rakiplerine karşı üstünlük sağlamaları ve kendi karakterlerini olumsuz etkilerden korumak için REZZER'ı kullanmaları önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 33 te talisman vericeksin skilleri 33 te ne acıldıysa yatan adamın ustune tıklayıp yeni acılan skılle kaldıracaksın onu artık kacıncı skille koymussan ona bas kaldırıyor
  • aga iyi güzel de ben şahit oldum adam lar deruvish kesiyo eleman yatmış rez de ona aga kaç taş diyor buna çok şahit oldum yani kaç taş demesinin önemi ne ..??
  • rezzer. . .

kardes 33 de 4 taş rezz acılır we ilerdede 43- 54 sanırım o zamanlar 10 we 30 taş rezz acılır

taş dedigimiz sundriesde satılan stoneoflife adlı taştır

dıyelım sen 4 taş rezz yapabılıosun ama adamda 3 aş war kaldıramazsın...

rezz de amac kaybedilen exp geri kazanmak
    4-10-30 oranı war anlıcan sekılde
    eger 4 taş kaldırırsan ben 5 exp kaybetceksem 3 kaybetmıs oluyorum
    10 taşda 2.5 kaybetmıs
    30 da 1 kaybetmıs oluyorum

master birini 4 taşa kaldırırsan adam sana ana bacı kayar kufur eder ( yukarda dedıgım gıbı 3 exp kaybetmıs olur)
    o nednele master yada 55+ adamlar herzaman 30+ ister

rezzledigin taş sayısı kadar taşa sahip olmus olursun bu arada baska sorun warsa sorabılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

aga iyi güzel de ben şahit oldum adam lar deruvish kesiyo eleman yatmış rez de ona aga kaç taş diyor buna çok şahit oldum yani kaç taş demesinin önemi ne ..??

üstünde 'stone on life' diye mavi bir taş olması gerekir o kaçtaş diye soruyor rezlerde 4-10-30 taş kaldırma var.. adam derse 10 taş diye rez 10 taş skilli ile kaldırıyor oda 42 lwl de acılıyo 10 taş ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

aga iyi güzel de ben şahit oldum adam lar deruvish kesiyo eleman yatmış rez de ona aga kaç taş diyor buna çok şahit oldum yani kaç taş demesinin önemi ne ..??

4 taş(33'de açılır) giden xp'nin %60'i ni geri verir.
    10 taş(42 de açılır) giden xp'nin %70'i ni geri verir.
    30 taş(54 te açılır) giden xp'nin %80'i ni geri verir.
  • 33-ressurrection of love-ressurect %40 xp lose-%40 xp kaybıyla dirilt
    42-resurrection of herneyse-res %30 xp lose-%30 xp kaybıylan dirilt
    54-ressurrection of favors-res %20 xp lose - %20 xp kaybıyla dirilt
    verdiğim yüzdeler %5in %30u veya %20si
    yanlış yazdıysam umrumda değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thiefe kaç k sıkılır
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rezz 3 farklı şekilde adam kaldırabilir.Bu farklı dediğim 4 taşa 10 taşa ve 30 taşa.Şimdi yüzdelerini bilmemekle beraber en çok expi 30 taş geri verir.Master seviyesine erişmiş kişiler 30 taşa kalkmak ister.Oda lvl 54te açılıyor.Daha ayrıntılı bilgiyi sitede skiller kısmından bulabilirsin.
    2. sorun ise aldığın kağıt lightining mageler için,onu fire a döndüremezsin.Lvl kasmak istiyorsanda en az 50 lr ( lightining resistance ) skilli bi mage olman gerek ki apos ve derularda yer bulasın.Bence 50 lr açılana kadar light ol master oluncada fire + lightining olursun ;)
    Bi hatam varsa affola
  • bende bişe sorayım. lvl 33 rezzer yerde yatan her adamı kaldırabilirmi? gıcıklığına 60 adamı kaldırıyo mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

rezzledigin taş sayısı kadar taşa sahip olmus olursun bu arada baska sorun warsa sorabılırsın

Yanlış..Adamı 10 taşa kaldırırsan sana 5 taş gelir.Yani rezzlenen miktarın yarısı.

@
    quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus
    bende bişe sorayım. lvl 33 rezzer yerde yatan her adamı kaldırabilirmi? gıcıklığına 60 adamı kaldırıyo mesela

Orası rezzerın bileceği iş..

2@
    Bu arada imzamdaki char,bir rezzerdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 19 Şubat 2006 17:56:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

Yanlış..Adamı 10 taşa kaldırırsan sana 5 taş gelir.Yani rezzlenen miktarın yarısı.

@
    quote:

bende bişe sorayım. lvl 33 rezzer yerde yatan her adamı kaldırabilirmi? gıcıklığına 60 adamı kaldırıyo mesela

Orası rezzerın bileceği iş..

2@
    Bu arada imzamdaki char,bir rezzerdır..

bende rezim cyperda kosp a bırakan elemanları görürsem direkt 4 taşa kaldırıom.

cyper 30 taşı 10 m ye kaldırıom.bende böle para kasıom:D

• quote:

Kaldirir......
    Ama ne anasi kalir
    Ne babasi..
    beni OLy'de arkadas kaldirmisti 2 hafta once yanlislikla 4tasa; allahtan o zamaan level 60tim...
    koydu ama aci koymadi ya simdi kaldirsaydi aglardim herhalde...

• quote:

Orjinalden alıntı: mercy

bende senin gibilere küfür ediyorum...
  • 4 taş % 60 ı geri veriyor
    10 taş % 70
    30 taş % 80
    bide premiıum oldugunu düşünürsen ,
    30 taş kaldırsa %0.5 exp kaybederim
    4 taş kaldırsa %1 exp kaybederim

bence kaç taşın kaldırdıgı çok da onemli deil
    lvl 61 ass ım var genelde yanımda 20 taş taşırım ama öldügümde gelip biri beni kaldırsa 4 yada 10 taş
    küfretmem teşekkür ederim :) onun sayesinde beklemekten kurtulucam... küfredenleride anlamıyorum lvl 65 felam olsalar tama dicem %0.5 çok önemliii ama küfür gene çözüm diil
    coordinatlarını kaydedersin başka charla girip rez bulursun Sc yapıp.. sonra resi koordinata götür gene SC yap seni kimse 4 taş kaldırmamış olur........
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Adam alninin akini aliyooo
    seni Kaldirmayip Muz Gibi bekletmekten kurtariyoo
    O zaman Priest arkadaslarina solicen onlar seni kaldiracan...
    Tanimadigin seenin icin neden partisini bozup gelsinki...

priestlere Yalakalik yapmaya Mecbursunuz

• Ver hepsini Talisman'a gitsin Eywllh
  • quote:

Orjinalden alıntı: BnX

Ver hepsini Talisman'a gitsin Eywllh
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorogaya

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Adam alninin akini aliyooo
    seni Kaldirmayip Muz Gibi bekletmekten kurtariyoo
    O zaman Priest arkadaslarina solicen onlar seni kaldiracan...
    Tanimadigin seenin icin neden partisini bozup gelsinki...

priestlere Yalakalik yapmaya Mecbursunuz

işte sırf sizi gibi g.tü kalkık priestlerle muhattap olmamak için kendime resser açtım..

o kaldırmak için para istediğin adam olmasa sen 30 taş olmak için 8 sene tırmalardın ama

rogue de sw için para istesin, magede attığı her nova için para alsın, verdiği resistler için para alsın, geçinip gideris dimi?

oyunda bu işler için para isteyen bi türkler var zaten... yabancı bi resser vardıu, adam eslandtaki partisini brakıp lufer harpylere geldi. teşekkür ettmek yetti adama da sizin gibi kişiler bu oyunun kalitesini düşürüyor...

• Hala rez taşı var mı oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberXtreme

Hala rez taşı var mı oyunda?
    olmaz mı var tabi.bi de ek olarak %100 exp gain scroll var.yatınca hiç exp kaybetmemiş gibi respawn oluyosun.+82 leveller için iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.