Güzel günlerdi ya. Tekrar acıldıgına sevindim oyunun. Garyoyla ne tartışmıştık zamınında bu mau davasını. Ama hakkınızı vermek lazım mau nun zevkide baska oluyo. eskiden bi cizgi film vardı. bi cocuk okulda ezik büzük gezerdi ama sonra gizli üssüne gidip laserion adlı robotuna binip dünyayı kurtarırdı :) o misal
iyimiş
arkadaslar oyun tamamen acıldımı herkez girebiliyormu oyleyse nasıl uyelik alacam ben alamadım
kafayı yemek üzereyim millet girip kasıyor benim evde int. yok ayrıyetten bilgisayarın fanı bozuldu ..
quote:
Orjinalden alıntı: DEMosTy
kafayı yemek üzereyim millet girip kasıyor benim evde int. yok ayrıyetten bilgisayarın fanı bozuldu ..
bilgisayr fanı 5,10m bişi hocam o kdr da büyük bi sorun deil :)
Dönüşte gidip alıcam zaten bitane ama şu interneti halletmem lazım..bide server açılalı tam olarak ne kadar oldu?
beyler her ırktaki carakterlerin sikili farklımı oyleyse ben alan atmak istiyom hangi ırkten hangi mageyi acam birde ilk sikil lvl kaçta alınıyor paraylamı alınıyor sikiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme