Şimdi Ara

RF ONLINE GLOBAL SERVICE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sanırım yolun sonuna geldik Global service yani Global hizmet olan Normal kasılacak oyun devreye giriyor...Tek anlayamadıgım exp-drop-pt ler 3x bunun nedenini anlayamadım

Kore saatine göre : 19 OCAK SAAT 06:00
    GMT (bizim için) : 18 OCAK SAAT 21:00 PAZAR GÜNÜ
    EST : 18 OCAK SAAT 16:00

açılıyor..Herkese şimdiden hayırlı olsun..Farklı ırklarda olsakta hepimiz oyunda birbirimize destekçi olalım ve ona göre davranalım..Bu herkesten ricamdır..Herkese iyi oyunlar ..

Sabredin pazar açılıyor

• Ya bırak anlamıyalım. İlk başlarda biraz PH olması zaten normal değil mi ?
    Milletin onca karakterlerini silmişler
  • O konudada haklısın..

47 striker-46 grazier
  • Allahtan ilk CB'den sonra sizin kadar kasmamıştım
    Dilimi ıssırıyım, şimdide kasarım yine silinir charlar. Bunların işi belli olmaz
  • Başlangıçta eventler olacak ilk 50 ve 55 olan 10 karaktere ekran kartı ve oyun içinde item verilecek ve fotoğraf yarışması olacak en güzel ss yi gönderene shop itemi verilecek.Eventlere ana siteden bakabilir ve katılabilirsinizwww.playrf.com u bir inceleyin benim şu an vaktim yok akşam eve gittiğimde açıklayabildiğim kadar eventler hakkında bilgi vermeye çalışacağım.
  • İlk LvL durumu kesin beni geçer fakat şu SS konusunda kriteller nelerdir, nelere bakılıp puan verilecek; bunları bilirsem eğer en azından ordan birşeyler alabilirim
  • 3x Başlangıç hediyesi gibi bir durum söz konusu olabilir 1-2 hafta böle bir uygulamaya gitmeleri normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne bileyim alışılmadık bişey olduğu iiçin şaşırdım :)
    belkide playerların private serverdan gelince direk sogumamaları için yapmış olabilirler vede mantıklı..Codemaster da oynamayan playerlar direk sogurlar yoksa
  • of anasını satayım ya pazar günü giremicem ancak şubatın 1inde girerim
  • CCR ın reklam planlarından başka birşey değil.Bu beni biraz sıkıyor umarım ileride k2 gibi gözünü para bürümüş bir firmaya dönmezler.Ekran kartı ve yüksek lvl item eventi oyuncuları çekmek ve kasmaya teşfik için.3x lerde betadan cıkanları fazla sıkmamak için yapılmış bir uygulama büyük ihtimalle.Çok uzun süreceğini sanmıyorum.Eventtan yararlanmak için bir an önce lvl kasmaya çalışıp ptlerinizi geri bırakmayın.Yoksa o kastığınız karakter çöpe gider :) verdikleri kartta öle ahım şahım bişi deil 9500 gt.high class itemleri de zaten 50 lvl e gelince rahatlıkla elde edecek konumda olacaksınız.Dediğim gibi bu sadece oyuncuları çekmek için yapılan bir uygulama.

Farklı ırklardanda olsak bu bir oyun.İleride ben türküm nie bana daldın nie beni kestin die bu bölümde konular açmamanızı rica ediyorum.Aynı şey benim içinde geçerli.

iyi oyunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

CCR ın reklam planlarından başka birşey değil.Bu beni biraz sıkıyor umarım ileride k2 gibi gözünü para bürümüş bir firmaya dönmezler.Ekran kartı ve yüksek lvl item eventi oyuncuları çekmek ve kasmaya teşfik için.3x lerde betadan cıkanları fazla sıkmamak için yapılmış bir uygulama büyük ihtimalle.Çok uzun süreceğini sanmıyorum.Eventtan yararlanmak için bir an önce lvl kasmaya çalışıp ptlerinizi geri bırakmayın.Yoksa o kastığınız karakter çöpe gider :) verdikleri kartta öle ahım şahım bişi deil 9500 gt.high class itemleri de zaten 50 lvl e gelince rahatlıkla elde edecek konumda olacaksınız.Dediğim gibi bu sadece oyuncuları çekmek için yapılan bir uygulama.

Farklı ırklardanda olsak bu bir oyun.İleride ben türküm nie bana daldın nie beni kestin die bu bölümde konular açmamanızı rica ediyorum.Aynı şey benim içinde geçerli.

iyi oyunlar

Zannedersem kampanyanın amacı budur zaten

m1ndfre4k, bak anlaşalım. Ben seni kesiyim sen beni kesme. Anlaştık mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 15 Ocak 2009; 16:05:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bossa

quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

CCR ın reklam planlarından başka birşey değil.Bu beni biraz sıkıyor umarım ileride k2 gibi gözünü para bürümüş bir firmaya dönmezler.Ekran kartı ve yüksek lvl item eventi oyuncuları çekmek ve kasmaya teşfik için.3x lerde betadan cıkanları fazla sıkmamak için yapılmış bir uygulama büyük ihtimalle.Çok uzun süreceğini sanmıyorum.Eventtan yararlanmak için bir an önce lvl kasmaya çalışıp ptlerinizi geri bırakmayın.Yoksa o kastığınız karakter çöpe gider :) verdikleri kartta öle ahım şahım bişi deil 9500 gt.high class itemleri de zaten 50 lvl e gelince rahatlıkla elde edecek konumda olacaksınız.Dediğim gibi bu sadece oyuncuları çekmek için yapılan bir uygulama.

iyi oyunlar

Zannedersem kampanyanın amacı budur zaten

m1ndfre4k, bak anlaşalım. Ben seni kesiyim sen beni kesme. Anlaştık mı ?

Aslında kampanyanın amacı oyuncuları hırslandırıp lvl hızlı kasmak için shoptan item almaları için teşfik etmek.Buna kim inanır Kadir inanır.Bunu herkezden önce kim çakar Ahmet çakar.Bunu foruma kim yazar Gönül yazar die uzar....

Oldu bide uzanayım çıplak

• Bossa kardeş m1ndfre4k la ne alıp veremedeğin var her mesajında taş atıyorsun adama Bu arada 3x exp durumu sürekli kalsa iyi olur çünkü shopa %100 exp recovery itemi geldiği için CCR kurnazlık yapıp yattığında düşen exp i artırmış.Cb de 39 strikerla calli ye yatmıştım exp %60 dı %20 ye düştü böyle olursa 45+ olunca çok zorlanılır tankın en ufak bir hatasında %40 exp kaybı Üstelik %100 recovery item 2500 shop parası
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedmonster

Bossa kardeş m1ndfre4k la ne alıp veremedeğin var her mesajında taş atıyorsun adama Bu arada 3x exp durumu sürekli kalsa iyi olur çünkü shopa %100 exp recovery itemi geldiği için CCR kurnazlık yapıp yattığında düşen exp i artırmış.Cb de 39 strikerla calli ye yatmıştım exp %60 dı %20 ye düştü böyle olursa 45+ olunca çok zorlanılır tankın en ufak bir hatasında %40 exp kaybı Üstelik %100 recovery item 2500 shop parası

Oyunda dövücem bilio ondan burda hıncını alıo
    ----
    Zaten demek istediğim bu işte.İlerde bu ve bunun gibi birçok şeyi değiştirip shoptan item almaya zorlarlarsa 2. bi knight online vakası yaşamaktan korkuorm.Şu insan oğluna sütü pişirip verselermiş

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 15 Ocak 2009; 17:45:03 >

• Yeni başlıcak arkadaşlar için malesef Rising Force , Knight Online vb. türevdeki oyunlara benzemiyor. Sadece körü körüne level kasmak boşuna zaman öldürmekten farksız. Düzenli şekilde gerekli ptleri ve skilleride kasmak önemli eşit düzeyde gidiniz. 2 - 3 Günde 40-45 Olmak İle 2-3 günde 30-35 Olup Full Pt olmak arasında dağlar kadar fark var.
  • Oyun bakımından değil ama bu gidişle CCR ın düşünce tarzından dolayı Knight gibi bir oyun olabilir.Paraya tamah etmeye başlarlarsa yandık.Premium gibi şeyler çıkmasa bari shop itemleri yeter.
  • @mindfrea
    koparttın beni "çıplak"

@yellowboy

sonuna kdr katılıyorum..

ptlerinizi baştan kasarsanız hızlıca leveldan önce örneğin 35 lvl sınız en yüksek pt sizde ise 35 lvllar arasında en güçlü siz olursunuz buna dikkat edin..baştan kasıp 45 lvl olup pt eksik olursa saglam pt li 40 lvl birine bile yatabilirsiniz..buna dikkat edin derim
  • Bellatoda Wizard hede hödö kasacaklar baştan Chandra ve Holy Chandra kasın 55 olunca Class Pill ile değişin bizide ayar etmeyin. HC diye ağlamayalım oyunda. Her ırk için tavsiyem Level 45'ten sonra bulduğunuz BD'ye dalın. En iyi silahlar ordan çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 15 Ocak 2009; 18:29:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

Bellatoda Wizard hede hödö kasacaklar baştan Chandra ve Holy Chandra kasın 55 olunca Class Pill ile değişin bizide ayar etmeyin. HC diye ağlamayalım oyunda. Her ırk için tavsiyem Level 45'ten sonra bulduğunuz BD'ye dalın. En iyi silahlar ordan çıkıyor.

Hayırdır garyo geliomsn belle

gerçekten arkadaşlar warrior kasacaklar shield miller,mage kasacaklarda başta holychandra kassınlar.Hem kasmanız daha kolay olur hem ortada fıldır fıldır chandra sm aramayız.Zaten sonra değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 15 Ocak 2009; 18:33:38 >
  • Guild nasıl kuruyorduk?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.