Şimdi Ara

RF ONLINE GLOBAL SERVICE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • entepedekine jumplarız ozaman :) yanlız bir an once bir guild adı bulup kurmamız gerekli ben suan çalışmadıgım ıcınde :) home ofis programcıyım ben

guildin boardını yapıp yayınlaya bılırım ve 7/24 neredeyse onlıne olabılırım aklınızda bulunsun
  • eski client işi süper oldu ya bende üzülüyodum kota aşcam diye
  • Cb clienti yanlız eski offical in clienti değil.Bu arada tüm türkler ilk serverda başlayacak değil mi ?
  • arkadaşlar ben oyunu yükledimde eski clientten bişi eklemem gerekiyormu üstüne?
  • Hayır, patch'lerini bitirmen yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedmonster

Cb clienti yanlız eski offical in clienti değil.Bu arada tüm türkler ilk serverda başlayacak değil mi ?

evet ilk serverda başlıyorum. bu gün 2 saatte 2 part indirdim. yarın diğer 2 partıda indiricem. pazar günüde accretia striker büyük ihtimal..
  • sitede bulunan dosyaları şimdi indirsek pazar günü o clientle oyuna başlıyabiliyomuyuz?
  • Hesabın var ise evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bossa

Hesabın var ise evet

Zaten dosyayı indirmek için üye olmamızı istiyor

Doğal olarak dosyaları indiren bir kişinin üyeliği olması olasılığı %100 dür.

Ben 1,2 ve 4. partları indirdim.

yarına 3 ü indiricem.

• Tamam da ben login olmadan patch indiriyorum. Nasıl bir üyelik talep ediyor ki bu meret ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bossa

Tamam da ben login olmadan patch indiriyorum. Nasıl bir üyelik talep ediyor ki bu meret ?

imkansız site girişindeki full clienti yada 4 part halinde olan dosyaları indirmen için üye girişi yapman gerek.

aslında ben senin neyi indirdiğini anlayamadım

ayrıca sitede ne patch i var ? gerçi siteyi fazla ayrıntılı dolaşmadım ama hiç patch falan görmedim sitede.

Sadece full client ve 4 partlık bir client vardı.
  • bence onda client var.Launcherdan gelen patchi kastedior
  • Arkadaşlar,

oyunun CB olan clienti indirdiyseniz problem yok..Yani kısacası üyeliğiniz var anlamına geliyor..üye olmadan zaten çekemiyorsunuz..Client i açıp patch i download etmeniz yeterlidir..
  • ilk ob oldugunda oynadigimda bellato ile baslamistim butun forumla birlikte biraz kasip driver oldum ama pt konusunda deneyimsiz oldugum icin char biraz kör topal bisey oldu daha sonra accretia denedim gunner kastim strider oldum ama oda cok saglam hasar vermesine karsilik ilk aldigi darbede direk rahmetli oluyordu.
    bu sefer full pt kasmayi denicem bakalim sonuclar nasil olacak. herhalde tank olarak kullanilabilecek en saglam karakter accretiadan cikar diye dusunuyorum o yuzden yine accretia denicem.

• Kankaaaa.... Olm hani gelmiyecektin, oynamıcam banane diyordun. Ne oldu da fikrin değişti :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

ilk ob oldugunda oynadigimda bellato ile baslamistim butun forumla birlikte biraz kasip driver oldum ama pt konusunda deneyimsiz oldugum icin char biraz kör topal bisey oldu daha sonra accretia denedim gunner kastim strider oldum ama oda cok saglam hasar vermesine karsilik ilk aldigi darbede direk rahmetli oluyordu.
    bu sefer full pt kasmayi denicem bakalim sonuclar nasil olacak. herhalde tank olarak kullanilabilecek en saglam karakter accretiadan cikar diye dusunuyorum o yuzden yine accretia denicem.

Ya tank olmak ictersen eger defans clasını sec ben ilk RF de Defanderdım bell de :) karakter ölmüyordu ama öldürmüyorduda :)) full pt kasmak iyi gibi sayılsada söyle dıyım striker acc oldun dıyelım male Pt nı saglam kasdın male armor gıycem dedın :)) buseferde launcherın dakıkada bır ates eder ifrit olursun olduremessen mutlaka ölursun :)

bana sorarsan striker olup close range armor gıymen bısey ıfade etmez ama sheldı saglam kasarsan bu kaçmana yardımcı olur launcher kullanıp Launcher armor gıymessen launcherınden verım alamassın

ama bell maucu olcam dıyosan ozaman seve seve tum ptlerını kascaksın :) ne olursan ol DEFANS SHELD kendı clas PT ni fullemeye bak herzaman

• arkadaşlar o kastığınız ptler sayesinde giydiğiniz armorlar karşı ırka karşı bi işe yaramaz çünkü giyeceğiniz armorlar kendi class özelliğinizi düşürür sonuçta gene ölürsünüz.En sağlam defansif karakterin acc de olduğuda hayal ürünü olsa gerek öle bişi yok.Onun bunun armorunu kullanmak yerine defans ptnizi kendi class ptnizi fulleyip para kasıp itemlerinizi en aşaa +2 bastınızmı zaten kolay kolay yatmazsınız.Mob keserken veya shield pt kasarken warrior armoru giyerseniz daha az damage alırsnz bu gibi işlere yarar sadece o armorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 17 Ocak 2009; 22:05:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

arkadaşlar o kastığınız ptler sayesinde giydiğiniz armorlar karşı ırka karşı bi işe yaramaz çünkü giyeceğiniz armorlar kendi class özelliğinizi düşürür sonuçta gene ölürsünüz.En sağlam defansif karakterin acc de olduğuda hayal ürünü olsa gerek öle bişi yok.Onun bunun armorunu kullanmak yerine defans ptnizi kendi class ptnizi fulleyip para kasıp itemlerinizi en aşaa +2 bastınızmı zaten kolay kolay yatmazsınız.Mob keserken veya shield pt kasarken warrior armoru giyerseniz daha az damage alırsnz bu gibi işlere yarar sadece o armorlar

olay budur..pt olayını arkadaş yeterince iyi açıklamış..gereksiz pt kasmaktansa ihtiyacınız olan pt yi adam akıllı kasın..yarın başlarız işallah bi aksilik çıkmaz umarım

• kendime avatar aramak için google'nin image sayfalarında gezinirken bunu buldum :D nostalji olsun biraz.resimde garyoda var .o zamanlar black mausu varmış :D ve guildi OttomanArmy. ayrıca bizim Gezgincide /Buy chat ten JetPack PM Me yazmış hehhee

RF ONLINE GLOBAL SERVICE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destanayhan -- 18 Ocak 2009; 4:25:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: destanayhan

kendime avatar aramak için google'nin image sayfalarında gezinirken bunu buldum :D nostalji olsun biraz.resimde garyoda var .o zamanlar black mausu varmış :D ve guildi OttomanArmy. ayrıca bizim Gezgincide /Buy chat ten JetPack PM Me yazmış hehhee

RF ONLINE GLOBAL SERVICE

Hehehe Maulardaki asalete bak sen yaf.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.